2008 Kasım Anneleri

kaydirigubbakcemile3 bakalım talhli kim olacak

git valla iyi olur yaa senin için de değişiklik olur, bizim şubat tatili yılan hikayesine döndü topu topu bir hafta tatilimiz var sanki 3 ay gibi nereye gideceğimize bir türlü karar veremedik kafamızda mini çaplı bir Türkiye turu atıyoruz kaydirigubbakcemile3
havalar çok soğumasaydı İstanbul kesin gibiydi ama soğudu o yüzden ben de kararsız kaldım Eymen'le çok zor olacak çünkü
dün akşam dayımlardaydık aynı konu açıldı, eşim diyorki Pamukkalede'ki Thermal otellere gidelim dayım da diyorki aa Kıbrıs'a gidin oradaki oteller daha ucuz diyor kaydirigubbakcemile3 dayı diyorum Kıbrıs'a kim götürecek bizi babasının hayrına diyorum vereceğin yol parasıyla aynı hesaba gelecek
eşim de Gülbin'in İstanbul'da arkadaşları var onları da görmek istiyor diyor, bende dedimki Kıbrıs'ta da var şekerim hiç problem değil kaydirigubbakcemile3 dayım ohooo kızım sen ne geniş bir arkadaş çevresine sahipsin diyor ee heralde hangi şehir isterseniz ben orada veya yakınlarında bulurum size arkadaş diyorum kaydirigubbakcemile3
bu kadar çok düşünüyoruz yaa kesin evde otrucaz heralde bir hafta :1no2:

canım istanbul kışında güzel ya bir kaç günlüğüne gelip eymeni bırakacaksın
bir gün beyoğlunda bir tur atıp bir cafeye oturup sıcak sıcak kahveni içersin akşama da nevizadede rakı-balık yaparsınız
bir gün ortaköyde gezip oradan kalkan motorlarla boğaz turu yaparsın
bir gün de bizlere ayırırsın

Ya ne diycem kızlar benim yavvru hafta sonu bişi yaptı çok güldüm.
.
Gündüz bunu yatağına koyduk uyusun diye biz de yatağımıza yattık.

babasıyla uyuyormuş gibi yapıyoruz.Bu ayağa kalktı yatağında mını mını llleee lele bişeyler yapıyo ağzıyla sonra da üflüyo.

Bu napıyo diye bi baktık bize okuyup üflüyo hoca efendi.:CüvCüv::CüvCüv:.koptuk tabii babasıyla:roflol::roflol:

.Meğersem babaannesi batuyu her yatırdığında okur üflermiş ondan öğrenmiş sıpa:nazar::nazar:

çitoscuğum iyi maşallah cumartesi kontrole gideceğiz

sevindim iyi olmasına.inşallah sonuçlar da iyi çıkar.
Tontişim kesinleşsin biyerde bebesiz buluşuruz, ayarlarız.Akşam bıyıklarımı aldığım iyi olmuş.Size pala halimle gözükmek istemem:)))

ahahaaaa ben seni pala da severim canım.sana her şey yakışır:):hulya::hulya:..senin annenin ameliyatı ne oldu yavruma.s.

canım istanbul kışında güzel ya bir kaç günlüğüne gelip eymeni bırakacaksın
bir gün beyoğlunda bir tur atıp bir cafeye oturup sıcak sıcak kahveni içersin akşama da nevizadede rakı-balık yaparsınız
bir gün ortaköyde gezip oradan kalkan motorlarla boğaz turu yaparsın
bir gün de bizlere ayırırsın

ah canım süper söylemişsin bizim de istediğimiz o gündüzleri de bütün gezilecek yerleri görmek istiyoruz arada liste bile yapıyoruz
ama Eymen'i bırakamam ananesi memnuniyetle alır Eymen'i ama
1. Eymen yatağını çok arıyor geçen cuma günü köye göndermiştim hatırlarsanız öğle uykusuna bile çok zor yatırmış annem yatağını istemiş
2. 1 veya 2 gecelik bir olay değil nerden baksan bir hafta biz hiç geceleri ayrı kalmadık oğlumla bazı geceler babasını bile gönderiyor sadece beni istiyor ananesine sorun çıkarabilir emin olamıyorum
3. hadi hiç bir sorun olmasa bile ben zaten çalışırken oğlumu görememekten şikayet ediyorum oğlumu özlüyorum onunla geçireceğim bir haftalık zamanım var onsuz kalmak istemiyorum
4. İstanbul'da o evde kalsın desem yanına kimi bırakacağım :uhm:

gördüğün gibi sorunlar bir-iki değil

cıtos cok guldum yaa eylulde uyuyan ınsana gıcık oluyor dun uyuyormus gıbı yaptım
buda yerde oynuyordu anneee dedııı sonra yanıma geldı oyuncaklarından benım yanıma sokustuyor kalk oynuyalım dıyeee dıgul gugıl demeye basladıı ısırıyor benıı ayy babasıyla ben koptukk bunlar cok seker oldular yaaa yeyımmmm

Ya ne diycem kızlar benim yavvru hafta sonu bişi yaptı çok güldüm.
.
Gündüz bunu yatağına koyduk uyusun diye biz de yatağımıza yattık.

babasıyla uyuyormuş gibi yapıyoruz.Bu ayağa kalktı yatağında mını mını llleee lele bişeyler yapıyo ağzıyla sonra da üflüyo.

Bu napıyo diye bi baktık bize okuyup üflüyo hoca efendi.:CüvCüv::CüvCüv:.koptuk tabii babasıyla:roflol::roflol:

.Meğersem babaannesi batuyu her yatırdığında okur üflermiş ondan öğrenmiş sıpa:nazar::nazar:

ay yerim ben o batuşu ısırırım yaa şeker şey büyümüş adam olmuşta dua okuyor :roflol:

ah canım süper söylemişsin bizim de istediğimiz o gündüzleri de bütün gezilecek yerleri görmek istiyoruz arada liste bile yapıyoruz
ama Eymen'i bırakamam ananesi memnuniyetle alır Eymen'i ama
1. Eymen yatağını çok arıyor geçen cuma günü köye göndermiştim hatırlarsanız öğle uykusuna bile çok zor yatırmış annem yatağını istemiş
2. 1 veya 2 gecelik bir olay değil nerden baksan bir hafta biz hiç geceleri ayrı kalmadık oğlumla bazı geceler babasını bile gönderiyor sadece beni istiyor ananesine sorun çıkarabilir emin olamıyorum
3. hadi hiç bir sorun olmasa bile ben zaten çalışırken oğlumu görememekten şikayet ediyorum oğlumu özlüyorum onunla geçireceğim bir haftalık zamanım var onsuz kalmak istemiyorum
4. İstanbul'da o evde kalsın desem yanına kimi bırakacağım :uhm:

gördüğün gibi sorunlar bir-iki değil

Anneni de götür yanında o evde eyemene baksın:))

Otelde kalacaksan otellerde bebek yatağı veriyorlar sorun olmuyor canım..

Ay kızlar benim için süslenmeyin bu kadar:roflol::roflol:..ben evliyim:roflol:

Olsun cepte dursan ne olur:)))))))))))

Çitosum cuma günü ameliyat olacak.Perşembeden tahliller olacak.Cuma günü izin almayı planlıyorum.Bir gece kalacak sanırım.İnşallah çabucak iyileşir güzel annem benim:))

Ya Batuşu da yerim ben.Maymun bunlar, bacak kadar boylarıyla taklit çıkarıyolar.Anıl da iki gün önce kaka yapmış.Hadi oğlum bezini al gel dedim.Getirdiğinde hadi yatta değiştirelim dedim.Bezi pipiye doğru yapıştırdı.Oraya takacakmışız.Akıllı bıdık bunlar:)))))))))))

Anneni de götür yanında o evde eyemene baksın:))

Otelde kalacaksan otellerde bebek yatağı veriyorlar sorun olmuyor canım..

kayınbiraderim var onun evinde kalmayı düşünüyoruz dayımın oğlunu park yatağı vardı artık kullanmıyorlar o noldu acaba hala duruyorsa onu götürebilirim yanımda
yoksa kayınbiraderim bekar bekar evinde Eymen'e özle bişey olacağını sanmıyorum bizim ortamızda yatar

annemi götürme fikri aklıma gelmedi desem yalan olur daa kadın o kadar bakıyor zaten bir hafta o da dinlensin eviyle ilgilensin diyorum

Back
X