2008 Kasım Anneleri

Ya ne diycem kızlar benim yavvru hafta sonu bişi yaptı çok güldüm.
.
Gündüz bunu yatağına koyduk uyusun diye biz de yatağımıza yattık.

babasıyla uyuyormuş gibi yapıyoruz.Bu ayağa kalktı yatağında mını mını llleee lele bişeyler yapıyo ağzıyla sonra da üflüyo.

Bu napıyo diye bi baktık bize okuyup üflüyo hoca efendi.:CüvCüv::CüvCüv:.koptuk tabii babasıyla:roflol::roflol:

.Meğersem babaannesi batuyu her yatırdığında okur üflermiş ondan öğrenmiş sıpa:nazar::nazar:

cıtosum senın hoca efendıyı yerım ben

herkese meraba hepinize geçmiş olsun

hosgeldın canım senınde bebıs var sanırım kasım dogumlu

yasmınım anladım canım ıyı eglenceler sımdıden

yaw neden yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldın demıyorsunuz akannehir
sımdı geldım farkettım heee bır gelen bır daha gelmıyor

yaa benim bir öğrencim var 11. sınıf Eylül'e o kadar çok benziyorki anlatamam onu görünce aklıma hep Eylül geliyor birgün bir bahane ile resmini çekersem göstereyim size de

Bak canım geliyosan gel yoksa biz buluşuruz heee.Ne nazlı hatunmuşsunbayanssulusmile

tamam canlar bi ayar çekerim kesinleşsim çitosum ne zaman kesinleşir

yasmınım anladım canım ıyı eglenceler sımdıden

yaw neden yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldın demıyorsunuz akannehir
sımdı geldım farkettım heee bır gelen bır daha gelmıyor

ben geldım
nerdesınız herkes yıne kım kımınle bulusuyor
dondum resmne bu havada dısarıda ne ısım varsa artık

Minğim kk bakıma girdi bi ara biz de msnden takıldık ama sen yoktun msn de?

selam kk gülleri :))
meme ucu kremi hiç kullanmadım çünkü gerek kalmadı çok şükür.sebebi de ben yara olmadan önlem aldım böylece yara olmadı.''mikostatin'' diye bir damla var bebeklerin ağzındaki pamucak için.benim doktorum ilk emzirmeye başladığım andan itibaren onu kullandırttı bana.günde 4-5 kez gazlı beze mikostatin döküp sürüceksin dedi.Allah razı olsun ondan ,hiç yara olmadı.bazen unutuyordum hemen biraz acıyordu,hemen sürüveriyordum,geçriyordu anında.ama bu ilaç yara olduktan sonra değil,olmaması için kullanılıyor

dedik ya yeni gelenlere hoşgeldin diye ,yani ben özellikle dedim yani ..napalım giriyolar sarmıyo bizim muhabbet heralde gidiyolar ,ee millet ciddi muhabbet arıyo beyazatlım önlükten ,kelepçeden bahsederse gelmezler tabi :)))

valla beyaz istiyorum o kızon resmini canım ,bakim bakim beni nası bişeye benzettin..

Back
X