2008 Kasım Anneleri

ben geldim
hoşgeldim sefa geldim:)))
işler beter yoğun uğrayamıyorum
kocişler durumlar aynı
sanırım konuşmama bozuluyor ve tepki vermiyor ve bugün 3,günümüz
bakalım kaç gün sürecekkk
bakayım 5 dk bi geçmişe
öptüm hepinizi

minikcim kaçmadım ameliyattan bilakis koşarak gidicem ama dr lar grevdeymiş bugün ,eee burayı da kar bastı ,kapı dışarı çıkmak ne mümkün ,kar bi kalksın olucam cicim ..

ben geldim
hoşgeldim sefa geldim:)))
işler beter yoğun uğrayamıyorum
kocişler durumlar aynı
sanırım konuşmama bozuluyor ve tepki vermiyor ve bugün 3,günümüz
bakalım kaç gün sürecekkk
bakayım 5 dk bi geçmişe
öptüm hepinizi

Lavişim akşam sürüne sürüne gelir canım.Sana güveniyorum bu konuda:))Bizde seni öptük canım..kaydirigubbakcemile3

kızlar arda çok kötü öksürüyor kusucak gibi oluyor ses geliyor daha önce hiç böyle olmamıştı ateşi falan yok ama içim cız etti resmen dışarı falanda çıkmadık hiç sadece dün akşam banyo yaptı bugünde böle oldu kıpkırmızı oluyor çocuğun yüzü ıhlamur verdim pekmeze zencefil koyup verdim peditus bide göğsüne sıcak başörtü koydum pofffff ne yapsam doktora gitsem mi hemen yarın
geçmiş olsun ardama yazık yavruma ya atlatır inşallah
:roflol: :roflol: ay evet yaa biraz öyle oldu dimi kaydirigubbakcemile3 neyse geldim artık

dün alışveriş yaptık dedim yaa marketteyiz geziniyoruz eymen de alışveriş arabasının içerisinde şu çocukların oturduğu bölümde değil de tam içinde beyefendi orayı sevmiyor sıkışıyor sepetin içindeki malzemeleri karıştıramıyor o yüzden içine oturuyor malzemeleri tek tek inceliyor falan babası sürüyordu arabayı bende öndeyim biraz raflara bakıyorum daha sepet boş yeni girmişiz içeri eymen ayağa kalktı arabanın yanından aşağı doğru bakayım derken bir ters geldi çocuk, aynen ters yani başı aşağıda ayakları yukarıda o esnada babası bir refleksle tek kolundan yakaladı eymeni amaaa canımızdan can gitti resmen gitti ben şoka igrdim zaten hiç bişey yapamadım baktım kaldım öyle öyle tek kolundan sallandı kaldı çocuk alahım ya tutamasaydı direk beyin üstü çakılacaktı yere yaaa ayyy anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor mafoldumben oraya koymakla hata yaptığımı biliyordum şimdi daha da iyi anladım artık asla oturacaksa o bebek kısmıa oturur yoksa kucakta gider yada yürür, yürümeye de bırakamıyorsunki karışmadığı raf kalmıyor dün bir yumurta zararı ile çıktık allahtan daha büyük zararlarda verir yani

off yani çocuğumuzun başına birşey gelmesi an meselesi kızlar, saniyelik olay yani inşallah bir daha yaşamayız böyle birşeyi :Saruboceq:

zaten dün çok düştü sabahtan akşama kadar sürekli düştü durdu niyeyse vardı bir aksilik üzerinde oraya buraya kafayı çarpıyor yanağını morarttı vs... napalım onlara alıştık artık ama bu çok kötüydü :1no2:

beyazmeleğim ruj olayına çok güldüm çok yaşa emiii
bu arada eşin tam zamanında müdahale etmiş allah korumuş geçmiş olsun canımm

Lavişim akşam sürüne sürüne gelir canım.Sana güveniyorum bu konuda:))Bizde seni öptük canım..kaydirigubbakcemile3

valla isteyen gelir isteyen gelmez yasminim ama dönüşü yok bu kesin ayrıca gecelri de pek bir rahat oluyor yahuu bilmiyorumkismile

ayy alıntı yapmıştım siliniş
asortiem canım canınızı sıkıyorum demişsin eylül bizim fındık kurdumuz ateş benim en kotktuğum şeydir canım geçiverir inş.hemen de iyileşir eylülümüz...

ayrıca eylül senin kelepçe,beyaz önlük lafına da pek güldüm çok yaşa emi kaydirigubbakcemile2canımmkaydirigubbakcemile2

NOLUYONUZZZZZZ
NANYYNNNN ÇEKİLİN DAĞILIN BEN HAYDARİYE DÜMEN
KİM NERDEN KAÇMIŞ YENİ GELENLER NEDEN GELMEZ OLMUŞ
DEDİM BEN HER GELENE YENİ TEMİZLİK YAPTIK ARKALAR BOŞ BUYURUN SERLİN DEDİM HALBUKİ guclubacismile

lavişcim hala uzatıyonuz mu kuzum sizzz
aaaa olmaz ama valla hiç hoş değil gelince kısmetse ikiniizde döverim heee
küçücük bir laf nerelere geldi yapmayın çocukmusunuz siz biz kadınlar az alttan alacaz
başka türlü geçim olmuyo hayatta

Back
X