2008 Kasım Anneleri

yasmincim güzel politika ,birde karnıbahat haşlarım yanına da balık kızartması ohhh miss :)))

maytap insan yerine koymuyonmu la beni ne yazıyom yazıyım msn de de gelmiyon ..

kızlar nassınız iyimisiniz beni soran olursa acayip yoğunum kafamı kaşıyamıyorum resmen.gözlerim pörtledi bilgisayara bakmaktan.dün de kayınvalidem buğra yı fazlaca uyutmuş gece tam ben yattım 12,30 da çocuk kalktı sonra uyuttum neyse ama gece 03,30 da bir kalktı bir daha da uyumadı yaa:( o yüzden bugün resmen sarhoş gibiyim.ama çocuğum bi garipti ya .herhalde dişi çıkacak.hiperaktif gibi deli gibiydi töbe töbe.bir dakika durmadı babasını da uyutmadı en sonunda 6 da saldım yere koşarak gitti içerileri bi gezdi kahkahalar atarak:)) çok sıkılmış yatmaktan.ateşi de vardı hafiften huysuzdu.bana düşkün oldu son zamanlarda.sürekli gömülmek istiyo bi taraflarıma :)) anne anneee peşimde geziyo sıpam

eylülüm kızın fotosunu buldum biraz şekilsiz çıkmış burada ama olsun idare etcez artık derhanenin pc kayıtlarından çaldım kaydirigubbakcemile3

işte böyle yasminin yaw ne olsun aynen devam çok şükür.dün akşam cemal öldü çok sinirlendim ama:olmaz:

Şimdi bizde onu konuşuyoduk.Alkollü geliyomuş sete, adamı bilerek öldürdüler.Bu adamın kaçıncı vukuatı.Almasınlar böyle adamları yahu:))))

Buğrişkonun da uyku düzeni bozulmuş.Düzene koymak zor oluyo.Kolay gelssin Derinim:)))

image değişmiş umarım olmuştur, ay neler yapıyorum yaa kızcağızın bişeyden haberi yok neyse canım kötü niyetli kullanmıyoruz ki boş bir zamanda anlatırım ona da kaydirigubbakcemile3

saolun kızlar hoşbuldumm:))alkollümü geliyomuşş yazık yazıkk.ee ne olcak acaba şmdi adamı paldır küldür öldürdüler:)) alkolden nefret ediyorum sigaradan da nefret ediyorum:))) ikiside yasaklansın bu ülkede:))

Beyazmeleğim kız biraz benziyo.Eylül daha güzel.Burun falan benzemiyo ama andırıyo biraz:)))

Derinim bu adam iyi rol yapıyo ama tutarsız.Bana soğuk gelir biraz.Gecelerde baya boy gösteriyo:((

ula bumu bana benziyo ,:olmaz:benim burnum okka gibi maşşallah ,benzese benzese yüz şekli benziyo olabilir ..kızı da rencide etmiyelim şimdi ama yani ben daha güzelim be beyaz aşk olsun ..

valla biraz benziyo hakkaten:)) ama eylül daha güzel.eylülü zaten benzeten benzetene kızı herkese benzetiyorlarmış :))) bi ara söylemişti de çok gülmüştüm:))

Back
X