- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.741
canım tıpa tıp aynısı demiyorum bende ama bakınca eylülü hatırlıyorum ben yüzünün yuvarlaklığı falan heralde andırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ula bumu bana benziyo ,lmaz:benim burnum okka gibi maşşallah ,benzese benzese yüz şekli benziyo olabilir ..kızı da rencide etmiyelim şimdi ama yani ben daha güzelim be beyaz aşk olsun ..
ferıstahım benım senden ogrenecek cok seyımız varben diyorum yaa adamın adı çıkacağına canı çıksın diye kaydirigubbakcemile3 kurtuluşum yok artık feriştah oldum böyle gideceğim aranızda heralde kaydirigubbakcemile3
tamamdır yavru anladım ,msn im kapanmış benimde ..eylülüm daha güzel yaa yapma beyazım meleğim etme eylemeee caaanımmm
eylül nan ne diyon msn açık diildi yazdım yazdım boşamı gitti
seni insan yerine koymayanın insanlığından şüphe ederim ben yavru
ulen sigara içicem kapıda diye zatürre olucam he dondum allama
hee eylülüm bir tane eşi benzeri yok tamam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum kızlar rujumu tazeleyip kaçacağım :roflol: öptüm hepinizi Şeniz
bizim kapıda bacıda açık yavrum 3 katlı müstakil bi evde oturuyom ben apartıman deelmmmf nan kapıda nerde içion
hahhaaa pek güldüm eylül kafa kocan yorganı üzerinden çektiherhalde senin gecerüyamda maytapı gördüm ,izmitte oturuyomuş ona gitmişim ama evde kimse yok ,balkondan girmişim eve ama balkon 2. kat :) sonra evde yeller esiyo ulan diyorum bu kadın biliyo benim geleceğimi nereye gitti diyorum ,sonra eltileri kaynanası filan geliyo maytabın ,diyolar biz gün yapıyoruz burda maytap yok diyo ,ben yine balkondan atlayıp gidiyorum ,ama bir sürü sövüyorum ..:))
normaldir canım 3 saatte paranox-calpol //EYLÜL HAYROLSUN CANIM
ya bu kızın ateşi5 saate bir çıkıyor ya da 6 7 saate bir normalmi yahuu
oyyy çok tatlu bu yaa maşallah eylüle