2008 Kasım Anneleri

cagancuk bana benzer zaten hep aynıydı bana benziordu benim gibin gözel hatun olacak kuzum
senin bebişinede maşallah boyuda kilosuda yerinde:)
mmmf hepsini teker teker mi verecem canım yaa bende sadece pedifen dolven calpol paranox var ama
karışması iyi mi hepsinin

asortiecim bizde yakında boğaz enfeksiyonuna bağlı yüksek ateş atlattık biliyosun ,ben 6 saatte bir dolven ,paranox dönşümlü verdim ,sende öyle yapabilirsin ,dolven yerine calpol de olabilir aynı sayılır ,ama dr eğer 6 saatten erken çıkarsa ateşi yine ver demişti .bi paranox 6 saat sonra dolven yine 6 saat sonra paranox şeklinde gidecek ,hepsi bi kerede olmaz canım aman ha yalnış olmasın..

bıktım yoruldum ööğğğk geldi hee
bu bebe dur durak demeden neden çığlık atar hiç bişiden memnun olmazzzzz
valla zaten akşama kadar çocuk sesi çekiyorum bide eve gelince 100 katı cırtlıyor ya uyus oluyorum
hava çok çok soğudu burda bide dağ başı valla donacaz diyorum
hafta sonu daha kötü olacakmış yolada çıkacağız valla Allaha emanet lavişcim hava gerçekten çok çok kötü olursa vazgeçebiliriz 1 günlük gezi için riske girmeye deymeyebilir
aşk ve ceza başladı...
ömre bedelde neymiş :dilcikar:

HE BU ARADA SÖLEMEDEN EDEMİYECEĞİM
KENDİNİ FASULYEDEN SAYAN BİR ELİMİN PARMAĞINI GEÇMEYEN PABUCUMUN ELİTLERİ SUSUNDA AZCIK MOTORUNUZ SOĞUSUN...

rüyamda maytapı gördüm ,izmitte oturuyomuş ona gitmişim ama evde kimse yok ,balkondan girmişim eve ama balkon 2. kat :) sonra evde yeller esiyo ulan diyorum bu kadın biliyo benim geleceğimi nereye gitti diyorum ,sonra eltileri kaynanası filan geliyo maytabın ,diyolar biz gün yapıyoruz burda maytap yok diyo ,ben yine balkondan atlayıp gidiyorum ,ama bir sürü sövüyorum ..:))
puhahahahah toton açık kalmış kuzum senin
sen bana gelmek isterken maytabıda yanında istemişsin o yğzden izmitte maytabı görmüşsün

ve kızım kapanmaya karar verdi fularımla çok cebelleşiyordu bende örttüm kafasınıolumunekankayizsmile

şu güzelliğe bakın biii
bu kuzu çok tatlı maşallah subanallah kız asorti
bende zevkliyim gelinlerin en güzelini seçmişim olumunekankayizsmile

asorticiğim yanlış anlaşılma olmuş
bi dolven ibufen pedifenden birini verdiysen 3 saat sonra paranox calpol den birini verebilirsin canım 3 saat arayla dönüşümlü yani ibufen/paranox yapıyoz biz genelde dönüşümlü

tamamdır yavru anladım ,msn im kapanmış benimde ..
bu arada sen sigarayı bırakma şeysine gitmiycekmiydin ,noldu kuzu sekteye mi uğradı :delphin:

ulan seni geyşa ruhlu azgın hatun ,akşam olmuş ne ruju beee .töbee ,ben giymişim çamaşır suyu dökülmüş pijamamı sen rujdan bahsediyon

aa şekerim olur mu öle şey pijama en son giyilecek olay kocişin karşısına şık çıkmak lazım süslü olmak lazım bayanssulusmile
ee tabi bende bazen salıveriyorum normaldir zemuszemus

EYLÜL HAYROLSUN CANIM
ya bu kızın ateşi5 saate bir çıkıyor ya da 6 7 saate bir normalmi yahuu

yaa niyeki acep yaa ilaçlarını düzenli vermene rağmen mi:uhm:

ve kızım kapanmaya karar verdi fularımla çok cebelleşiyordu bende örttüm kafasınıolumunekankayizsmile

şu güzelliğe bakın biii

kız bu eylül burada hani senin şu facedeki türbanlı hatun varya onun kızı gibi olmuş kaydirigubbakcemile3 ama her haliyle tatlı benim cücüğüm

kontrole götürdük bugün.su çiçeği aşısınıda oldu.ateşi falan olmaz umarım.dr 4-5 gün içinde nezle olabilir yada hafif su çiçeği çıkarabilir dedi.%10 ihtimal varmış.kesin bulur bizi.bu arada 12.500gr boyuda 85cm olmuş:nazar:dün akşam sabaha kadar ağladı ama naz yapmış sanırım.hiç bişeyi çıkmadı çünkü bugün.
bu arada herkese merhaba.herkes iyidir umarım

maşallah çağanıma boyu da kilosuda çok iyi
her aşıdan sonra yapabiliyor öyle şeyler zaten endişe etme

arkideşler nbr bi cee diyeyim dedim malum benim izlediğim bir dizim yok yemeğimizi yedik mutfağı topladım oğlumla oynadım biraz şimdi de ütüye başlayacağım, bugün de ütüleri bitireyim bari öpüyorum sizleri tekrar gelebilirsem uğrarım mucuks

slm hatunlar okudum varra hepsini ama aklımda kalmadı bi eylülün rüyası var galiba maytabında dediği gibim mıçı açık kalmış :D:D:D:
asortik kıs aynı sana benziyo valla kocan seni çok sevmiş
maytabım valla gelinlerin en güzeli derken julicin nur banusuyla lavişimin yağmurunuda es geçemem bitiyorum onlara 41 kere maşallah eylülümüze de tabiiküne
beyaqzmelekim varra bende çalışırken iş çıkışı son kez makyajımı tazeler çıkardım ama eylüşümün dediği gibi de ev karusu olunca bütün gün pijamalarımlan dolaşıyom ve bu yüzden hemen çalışmak istiyorum kendime gelmem lazım

slm hatunlar okudum varra hepsini ama aklımda kalmadı bi eylülün rüyası var galiba maytabında dediği gibim mıçı açık kalmış :D:D:D:
asortik kıs aynı sana benziyo valla kocan seni çok sevmiş
maytabım valla gelinlerin en güzeli derken julicin nur banusuyla lavişimin yağmurunuda es geçemem bitiyorum onlara 41 kere maşallah eylülümüze de tabiiküne
beyaqzmelekim varra bende çalışırken iş çıkışı son kez makyajımı tazeler çıkardım ama eylüşümün dediği gibi de ev karusu olunca bütün gün pijamalarımlan dolaşıyom ve bu yüzden hemen çalışmak istiyorum kendime gelmem lazım

haklısın sedacım onunla da ilgisi olabilir çalışınca kendine bakmayı daha da bir gerekli hissediyorsun

ütüleri bitirdim nihayet hihoyyyt ama babasının sesinden anladığım kadarıyla eymen ütülediğim bütün çamaşırları birbirine katmakla meşgul gideyim de toplayayım bari hepsini yerlerine yerleştireyim oradanda biraz eymenle ilgilenirim sonra da onu yatırıp ders çalışırım biraz öpüyorum şekerler iyi geceler kendinize iyi bakın
hakkaten gece kuşu safiş nerede bu gece

Back
X