2008 Kasım Anneleri

azocum geçmiş olsun tatlım ,hem sana hem de dolma parmakları kapıya sıkışan kaana ,neyseki bişeyi yokmuş ,umarım iş görüşmen dilediğin gibi geçer ..

lavişim sağol tatlım ekle dinliycem ..

vira vira hoşgeldin canım ,bilgi ver bakalım biraz hem kendi hakkında hemde bebişin hakkında ,tanıyalım biraz seni ..

zeyna nerde yahu ..

hoşbulduk canım çalışan bir anneyim en başta bunu belirteyim kuzumu çok özlüyorum 28 kasımda doğdu aralık dogacaktı ama fazla beklemedi bebeğim başka ne deyebilirimki herşeyim kızım meleğim oooo

çekilin dağılın uyuyamadım ben geldim alev alev :kedi:
duşumu aldım uykum kaçtı boshayallersmile

yarın sabaha erken kalmak zorunda değilim 10'da aşı için doktor amcaa gideceğiz
ama eminim oğlum bunu anlamaıcak ve gene erkenden dikilecekk eyvahedigeldismile

geldim asorti kafa sen nereyesun şimdi olumunekankayizsmile

arkadaşlar benim kızımın dişleriçok geç çıktı 2 dişimiz anca 10 aylıkken çıktı doktor normal desede çevrem aaaaaaa neden çıkmadı dedkçe üzüldüm şuanda 14 aylık olacak hayla alt 2 dişimiz var ne olur bana yardım edin üzülüyorum dişçimize götürmeyi düşünmeye başladım

arkadaşlar benim kızımın dişleriçok geç çıktı 2 dişimiz anca 10 aylıkken çıktı doktor normal desede çevrem aaaaaaa neden çıkmadı dedkçe üzüldüm şuanda 14 aylık olacak hayla alt 2 dişimiz var ne olur bana yardım edin üzülüyorum dişçimize götürmeyi düşünmeye başladım
canım bencce hiç götürme benimkide 14 aylık oldu ama 4 dişi var yani besbelli geç çıkacak hem daha iyi daha sağlıklı olurlar

yarabbim yaa ne sorunlu insanlar var yaww
kime dedin kız kokoş banamı bu laf yoksa :tomato:

vira vira bize kendinden ve kızından bahsetsene :kahve:

canım bencce hiç götürme benimkide 14 aylık oldu ama 4 dişi var yani besbelli geç çıkacak hem daha iyi daha sağlıklı olurlar

kime dedin kız kokoş banamı bu laf yoksa :tomato:

canım benim ilk bebeğim kızım tam bir şımarık:) çalışıyorum giyim sektöründe kızıma annem bakıyor o yönden rahatım şükür buradaki bazı konuları ncelerken aranıza katılmak istedim malum iş yorucu benimle aynı dönemde anne olmuş bayanlarla konuşmak daha rahatlatıcı olur diye düşündüm

Selam kızlar Zonguldaktan sesleniyorum size :))) Burası dizlere kadar kar ve tipi şeklinde yağıyor sanırım sabaha boyumuza kadar gelir.Annemin evinde internet yok.Burada çok internet kafede yok.Çok şükür şimdilik misafirlikteyiz onların evinden bağlanıyorum. Şöyle bir geçmişe bakayım geliyorum hemen

Yalnız buraya girmeden beyazmeleğin yoğmurun açtığı topikte uzmanlığını okudum öldüm gülmekten ayrıca çitosun yorumunada bayıdım:)) Kızlar çok tatlısınız ve iyiki varsınız.Gözümü gönlümü açıyorsunuz valla.

kızlar
saat 21.45de geldim eve devir işlemlerimiz vardı kızımı uyutmamış babannes doğru dürüst göremedim diye:(
kızım merdivenlerden doğru nasıl çağrıyor anne enne diye yiyesim geldi resmen koştum öpe öpe bi hal oldummm allah kimseyi yavrusundan ayrı bırakmasın,ne güzel bişeymiş anne olmak çok seviyorum kızımı çok...
asortie kafa çok tatlı eylül maşallahhh aynı sen canım yaa allah bağışlasın
vira vira canım dişi geç çıkan bebeklerimiz var haa bencede sıkıntı etme

dilekçim hoşgeldinn :))
vira viracım benim kızımda ilk iki dişini 9 aylıkken çıkarttı ama şimdi 11 dişi var.ilk iki dişi çıktıktan sonra 2 ay filan bekledi,sonra arka arkaya çıktılar.yalnız benim kzım hep çift çıkarttı.hep karşılık gelen dişle beraber çıkarttı yani.en son tek çıkarttı o yüzden 11 oldu,yoksa 12 olacaktı kaydirigubbakcemile3 sorun etme yani.bende geç çıkardı diye düşünüyordum,doktoru 15 aya kadar normal dedi.yani seninki demekki normalmiş,10 aylıkken çıkarttığına göre ;)

Asorticim kızına bayıdım.Yakında namaz kılmayada başlar kraliçe çok tatlı maşallah ona ya.

Eylülüm beyazmelekten sonra seninde rüyana çok güldüm bacım.Hadi balkondan içeri girmeni anladım da çıkarken niye balkondan atlıyorsun hala gülüyorum ya

Beyaz melekçim büyük bir tehlike atlatmışsınız.Allahtan kocanın refleksleri güçlü aklıma bile getirmek istemiyorum olacakları okurken tüylerim diken dike oldu.Çok geçmiş olsun.Bende hep sepetin o gözüne koyuyordum valla bir daha tövbe koymam.

Lavişim kocişle kavga mı ettin cnaım çok geçmişe bakamadım.Umarım arayı hemen düzeltirsiniz.Benimkide bu aralar kavga edelim diye uğraşıyor ama ben alttan alıyorum.Evimize dönelim biliyorum ona yapacağımı

kızım diş çıkartsın diye düşünmekten ben dişlerden olcam ama yorumlarınız için teşekkür ederim

Viracım hoşgeldin cnaım.Diş konusunda takma bence.Benim oğlşunda çok dişi yok. Daha yeni yeni iki dişimiz çıktı toplam altı dişimiz oldu bizim.Sen kendi dişlerine dikkat et amanınnn dişsiz olmuyor biliyorsun

Back
X