2008 Kasım Anneleri

evet kızlar yaa dağıtalım şu duygusal havayı zaten gergin başladım güne bu konularda daha da duygusallaştım

zeynam anlatsın ben hala neden iki kere duş aldığını anlamış değilim mesela buyrun zeyna hanım sizi kürsüye alalım kaydirigubbakcemile3

benim oğlum her ne kadar eşitlikçi davranmaya çalışsada ben gelince ananeden vazgeçiyor hemen belli oluyor, ama dedeye düşkün o gezdiriyor falan yaa ondan onu gördümü benden bile ona gider zaten babamı bütün çocuklar çok sever

selam kızlar..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
yoğunum yine kaç gündür.
çünküüüüüüüü...
cuma işten ayrılıyorum.
mazeretimi sonra sölicem size..yazamıyom şimdi..

kaan daha iyi ama benim sesim düzelmedi.
geçmişe bakamadım ama bi arada seda nın arda sının hasta olduğunu gördüm.geçmiş olsun hayatım.
nasıl oldu cnm oğlun?

azo hayırlısı olsun senin için umarım daha rahat edersin yeni iş yerinde ve geçmiş olsun

zeyna hanım konunun vehametini anladı kaçto sanırsam, şimdi havuçlu kekini yemiş fosur fosur uyuyordur rüyasında da beni görüyordur kaydirigubbakcemile3

beyazcım gülizle hiç konuştun mu canım?ben profiline mesaj göndermiştim cvp yazmış çok iyiyim,arada girip bakıyorum,kk karışmış o yüzden girmiyorum dedi.ben üzüldüm açıkçası,eminim güliz gibi olan başkaları da vardır ama gelmemesi gereksiz diye düşünüyorum.tabi kendileri bilirler de yine de gelseler sevinirdim,gülizi seviyoruz çünkü,özledik

Back
X