2008 Kasım Anneleri

beyazcım gülizle hiç konuştun mu canım?ben profiline mesaj göndermiştim cvp yazmış çok iyiyim,arada girip bakıyorum,kk karışmış o yüzden girmiyorum dedi.ben üzüldüm açıkçası,eminim güliz gibi olan başkaları da vardır ama gelmemesi gereksiz diye düşünüyorum.tabi kendileri bilirler de yine de gelseler sevinirdim,gülizi seviyoruz çünkü,özledik

evet canım dün konuştum gülizle bana da öyle açıkladı girmeme sebeplerini buradaki gergin ortamdan rahatsız olmuş o yüzden bende dedim aynen senin dediğin gibi gel artık hiç bişey kalmadı gayet rahat herkes memnun gel dedim bilmemki falan dedi üzülmüş oda hiç istek kalmamış biraz daha takılsın böle belki gelir hatta az önce aradı beni yine okumuş burayı yorumları telefonda yapıyor delüü kaydirigubbakcemile3 üzgün olduğum için aramış canım arkadaşım sağolsun opuyorumnanaktan
valla Gülizcim sen bunu da oku bir ara ve aramıza dön bak hepimiz seni çok özledik ve burada görmek istiyoruz

delü kadın yaa ne de olsa biz böle şeylerle eğlenioz-tatlicadiarzu-

bayanssulusmile bayanssulusmile olumunekankayizsmile

anacım eskilerimi karıştırıyorsunuz çalışan herkes çok zorlandı bebesinden ayrılmaya.. o zamanda kaldı aman açmayın üzülürsünüz böyle konulara yavv..
Allah çalışanların yardımcısı olsun ama bazen bizlerde çalışmayı arıyoruz bazı şeyleri en azından işe gidince unutuyorsunuz siz biz sürekli aynı monotonlukta gidiyoruz.. bende çok istedim çalışmak ama bir türlü kısmet olmadı olanlar bana uymadı benim istediklerim olmadı kavuşamadık..
ama memnunum haytımdan sadece bazı günler iki bebeyle eve tıkılı kaldığım için bunalıyorum onada alıştık alışılıor bir şekilde..

zeynam afiyet olsun gııı .. ama 5 yumurta çok bacım ben aynı tarife 3 umurta koyuyorum güzelde kabarıyor kalıpta 5 taneile yumurtamsı kokmazmı o kekk.. havuçlu kekede bayılırım bu arada bende içine ceviz ve tarçın koyuyorum ooff canım istedi bende yapsammıki nasılsa kayınvalideyi gönderdik daha doğrusu akşam uçağı ile gidecek bizde değil teyzede şimdi evimi topladım oğlanları doyurdum müsaitim kek yapmaya...
yasmin bacım farmwilleyi sarstın geçiyon tatlım.. bu arada haitiyede yardım ediyon heral beyz mısır ekmişin..:D

ay vira vira hiç deme canım yaa bugün zaten bir duygusalım şimdi ağlarım bende mafoldumben sanki geçen günlerimize yazık olmuş gibi hissediyorum

zeyna bende istiyorum o kekten artık kargo ile mi gönderirsin güvercinlerlemi bilmem çok fena canım çekti ben nereden bulacam şimdi havuçlu keki satılan bir markası varmıdır acep

vıracım uzulme canım hepimiz uzuluruz bak sımdıı :gitme:

ben geldim...
kızımın okuluna gittim geldim:))
bende kızım 8,5 aylık olunca başlamıştım işe..hiç gelesim yoktu ama mecburiyetten başladık işte..
çalışmaktan nefret ediyorum..tam bir ev hanımı olacak yapıdaymışım ama olmadı:))
şu emeklilik bi gelsede olsaydımda kurtulsaydım...

Bende bıraktığımda 3,5 aylık minicikti.Ağlayarak hazırlandım evde.Gözler dolu dolu işe geldim. Herşey onlar için canım.Mümkün olduğu kadar isteklerini alabilmek için fedakarlık yapacaz.Üzülme:((

evet herşey onlar için ama işte ben hayla ona kıyamıyorum

helede en zoruma gidenlerden biride değişik birşey ögrenip yaptıgında çogunu ben göremiyorum annem akşam anlatıyor :çok üzgünüm: ama tek dileğim o mutlu sağlıklı olsun yeter

ALLAH YAVRULARIMIZI KORUSUN:Saruboceq:

anacım eskilerimi karıştırıyorsunuz çalışan herkes çok zorlandı bebesinden ayrılmaya.. o zamanda kaldı aman açmayın üzülürsünüz böyle konulara yavv..
Allah çalışanların yardımcısı olsun ama bazen bizlerde çalışmayı arıyoruz bazı şeyleri en azından işe gidince unutuyorsunuz siz biz sürekli aynı monotonlukta gidiyoruz.. bende çok istedim çalışmak ama bir türlü kısmet olmadı olanlar bana uymadı benim istediklerim olmadı kavuşamadık..
ama memnunum haytımdan sadece bazı günler iki bebeyle eve tıkılı kaldığım için bunalıyorum onada alıştık alışılıor bir şekilde..

zeynam afiyet olsun gııı .. ama 5 yumurta çok bacım ben aynı tarife 3 umurta koyuyorum güzelde kabarıyor kalıpta 5 taneile yumurtamsı kokmazmı o kekk.. havuçlu kekede bayılırım bu arada bende içine ceviz ve tarçın koyuyorum ooff canım istedi bende yapsammıki nasılsa kayınvalideyi gönderdik daha doğrusu akşam uçağı ile gidecek bizde değil teyzede şimdi evimi topladım oğlanları doyurdum müsaitim kek yapmaya...
yasmin bacım farmwilleyi sarstın geçiyon tatlım.. bu arada haitiyede yardım ediyon heral beyz mısır ekmişin..:D

Nazlımeleğim orda yapacağım çok bişi kalmadı FV leri harcadım.Ne yapıyım.aKSİYON İSTİYORUM:))))

selam arkadaşlar..
giremedim yağmur yağdı buralara çok fena...hat gitti..bugün gelmiş..
nasıl herkes..
eylül ameliyat oldumu??
azo cnm hayırlı olsun

kaydirigubbakcemile5kızının adı nedir?

çalışanlara kolay gelsin...
mafoldumben

selam kızlar..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
yoğunum yine kaç gündür.
çünküüüüüüüü...
cuma işten ayrılıyorum.
mazeretimi sonra sölicem size..yazamıyom şimdi..

kaan daha iyi ama benim sesim düzelmedi.
geçmişe bakamadım ama bi arada seda nın arda sının hasta olduğunu gördüm.geçmiş olsun hayatım.
nasıl oldu cnm oğlun?
hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin ama bizide haberdar et
zeynam anlatsın ben hala neden iki kere duş aldığını anlamış değilim mesela buyrun zeyna hanım sizi kürsüye alalım kaydirigubbakcemile3
canım tabi şimdi siz yaşlısınız ayda 1 yapıyonuz normaldir neden 2 kez banyo yaptığımı ohaoldumsmile
hemen kötüye yormayın yaww ilkinde üzerime yemek döküldü onun için duş aldım ikincisinde de çk terlemişim güreş yaptım o yüzden duş aldım hemen yanlış anlamayın yaww bayanssulusmile
delü kadın yaa ne de olsa biz böle şeylerle eğlenioz-tatlicadiarzu-
öle biz boş işlerin kadınıyız avam avam takılıyos işte :lepi:

Back
X