2008 Kasım Anneleri

saolun kızlar.hemen gittim doktora agumentin şurup verdi.ama şurup içirmek çok zor ya:( içmiyo zorla zaten imkan yok kıyameti koparıyo boğazına kaçar diye korkarım.oyalayıp kandırıp içirmeye çalıştımm sabah ama öyle uyanıkkı valla zor bela verdim neyse çok şükür.ama ateş düşürücüyü veremeden evden çıktım:(( ay ne zor çalışmak ya sinir oluyorum böyle olunca.

saolun kızlar.hemen gittim doktora agumentin şurup verdi.ama şurup içirmek çok zor ya:( içmiyo zorla zaten imkan yok kıyameti koparıyo boğazına kaçar diye korkarım.oyalayıp kandırıp içirmeye çalıştımm sabah ama öyle uyanıkkı valla zor bela verdim neyse çok şükür.ama ateş düşürücüyü veremeden evden çıktım:(( ay ne zor çalışmak ya sinir oluyorum böyle olunca.

canım geçmiş olsun evet çalışan anne olmak zor

Derincim ben de zorla veriyorum.Kucağıma yatırıyorum, kollarını sıkıyorum tamam oğlum bitti oğlum diye sakinleştirmeye çalışıyorum.Bazen ağlamadan alıyo.Kıyameti koparınca ağzı açıkken, kafasını tam yatırmadan veriyorum.Yapacak bişi yok.Onların iyiliği için maalesef böylekaydirigubbakcemile

vall geçmez çünkü ateş yapıyo.orda bi yara gibi bişey oluyo ya.o da iyileşmiyo ilaç almadan.bende kronik farenjit var.o kadar çok çektim ki bu hastalığı anlatamam.doğum yapınca düzeldim biraz.sigara dumanı,kirli hava,parfüm,çok sicak ve soğuk yiyecekler içecekler,asitli şeyler,sert tahriş edebilecek şeyler,bağırarak konuşmakveya fazlaca konuşmak bunların hepsi bana yasak:( hemen farenjitim azar.ama benimki kronik olduğundan antibiyotik fayda etmiyo artı.oğlumda bana benzerse okul zamanı yandım ki ne yandım:((

selam kızlar
beyazmelek avamlaşma :roflol:
zeynam aşıdan öyle olmuştur kuzucuk,su çiçeği biraz ağır bir aşı demişlerdi ben yaptırdığımda
ee başka ne yazacaktım ben :bbo:
başım ağrıyo

zaten şu an buğranın hasta olmasının sebebi pazar günü gezmeye giderken ağzını kapatmadan dışarı çıkması oldu.benimki laf anlamıyoki.kapıda arabaya biniyo bişey olmaz diyo.ama soğuk boğazını yaktı çocuğumun resmen:((

arkadaşalr su çiçeği çokmu agır bir aşı gözüm korkmaya başladı o gün izinde alamayacagım kızımı babası götürecek doktoruna üffffffff

Canım benim de eşim götürecek.Akşama doğru falan çıkıyo ateşleri.Hemen çıkmıyo.Hatta Anıl da ertesi gün çıktı ateş.Bence gözün arkada kalmasın..eyvahedigeldismile

ibufen verdi doktor ama günde 4 kere demiş yani 6 saatte bir oluyo ama 6 saat olmadan ateşi çıkıyo.gerçi 38 olmuyo pek.ama yanıyo kafası gözlerinden belli oluyo ateşin artacağı.bende 5 saatte falan da verdim arada calpol le dönüşümlü veriyorum

viracım hiç bir aşı benim kızıma şu ana kadar ateş yapmadı,biraz huysuzluğu,nazlılığı oldu.su çiçeğinde de olmadı ateş çok şükür.yani her bebekte aynı şey olmaz,yaşamadan şimdiden korkma canım.iyi düşün iyi olsun.neticede ateşi çıkarsa da calpol vb ilaç verirsin bişeyciği kalmaz opuyorumnanaktan

Canım benim de eşim götürecek.Akşama doğru falan çıkıyo ateşleri.Hemen çıkmıyo.Hatta Anıl da ertesi gün çıktı ateş.Bence gözün arkada kalmasın..eyvahedigeldismile

serra 4 aylıkken aşıdan sonra 3 gün cerrahpaşada kaldı hatta ateşi düşmüyor diye ne tahliller anlatamam ondan sonra sağlık ocagında aşı hiç yaptırtmadım doktoru yapıyor onlarıda her aya bölerek mesela geçen ay promokok oldu bu şubatta da su çiçeği hemen ateşlenip ateşide kolay düşmüyor

ondan korkum:çok üzgünüm:

viracım hiç bir aşı benim kızıma şu ana kadar ateş yapmadı,biraz huysuzluğu,nazlılığı oldu.su çiçeğinde de olmadı ateş çok şükür.yani her bebekte aynı şey olmaz,yaşamadan şimdiden korkma canım.iyi düşün iyi olsun.neticede ateşi çıkarsa da calpol vb ilaç verirsin bişeyciği kalmaz opuyorumnanaktan

:nazar:bebeğine canım

keşke serra da öyle olsa ama ne bileyim geçmişte yaşadıklarım korkutuyor:çok üzgünüm:

bizim bi arkadaşında aynı eşkilde sağlık ocağında olan aşıdan çok fena hastalanmıştı bende ondan korktuğum için sağlık ocağına henüz gitmedim hiç.hastanemizdede yapıyorlar zaten.hemşireler çok iyi.doktor da dediğin gibi aylara bölerek veriyo.15.aya yazmış su çiçeğini mesela.bu ay pnomokok olduk.daha hiç ateş yapmadı aşılarımız çok şükür.

Ben de sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarını.O ay iki tane varsa aşı 10 gün arayla yapıyolar.Yani aynı günde yapmıyolar.Biz bi sorun yaşamadık canlar ya..

şu dakka itibari ile aradım kayganamı ve çocuğum hala öleymiş
Allahım ne oldu bu meleğe ya çocuğum ne kadar usluymuş meğer benim haberim yokmuş

ya kızlaar size akıl danışmak istiyorum
ben yiğidi bi pedogaga götürmek istiyorum fakat nasıl anlıcam iyi bi pedegog olduğunu

derincim çok geçmiş olsun buğrişime..
bende şurubu kaşığa döküp kapağı kaan ın eline veriyorum.
bir elimde şişe, diğerinde kaşık:
hadi oğlum kapat şişenin kapağını diyorum.
o kapatırken kapağı ben ağzına sokuyorum kaşığı:)
bu numarayı herzaman yiyo:)))
ha bide bizimki fitili almıyo:(
ama şurup içiremediğinde yani çok ateşi olursa fitil verebilirsin cnm.

bizimde şubatta suçiçeği aşımız.
hiç ateşimiz olmadı çok şükür şimdiye kadarki aşılarda.
bunuda kolay atlatırız inş.

Back
X