2008 Kasım Anneleri

Evet canım muhtemelen sistit.eğer şu an çok şiddetli değilse ÇoK su iç.eğer düzelme olmazsa yarına dek ilaç kullanman gerekir..:hulya:

Ooooooooo bişi demiyorum sana yasminnnnnnn:hulya::hulya:

Öyle hocam.Sanatçının alaylısı varda doktorun yok mu.?Biliyorsun burda jinekolog arkadaşlarımız filan var.Zeyna Hanım derseniz gösterirler:))))))bilmiyorumkismile

merhaba bayanlar...
yine rötarlı olarak ben geldim ve geçmişe bakamadım..bitek ıcırın rahatsızlığını gördüm..
ıcırcığım çoookkk geçmiş olsun canım..

ıcırcım geçmiş olsun eğer istersen çok sık sistit olan bir bayan olarak ilaç tavsiyesinde bulunabilirim
içiyon hemen geçiyo azcık turuncu çiş yapıyon ama olsun iyileşiyon o hapı tek geçerim -tatlicadiarzu-

Zeyna-----jinekolog:emir_bebek:

Beyaz melek------Haydar dümen:jeyyar:

Çitos------Herşeyden anlar:lepi:

Yasmin-----alaylı doktorkaydirigubbakcemile4

Eylül ------ bilemedim...şutarafagitti

mAşallah herkesin bi uzmanlığı ve bi benim yoklülülülülülü

serra 4 aylıkken aşıdan sonra 3 gün cerrahpaşada kaldı hatta ateşi düşmüyor diye ne tahliller anlatamam ondan sonra sağlık ocagında aşı hiç yaptırtmadım doktoru yapıyor onlarıda her aya bölerek mesela geçen ay promokok oldu bu şubatta da su çiçeği hemen ateşlenip ateşide kolay düşmüyor

ondan korkum:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım.çağanda 2 gün önce oldu su çiçeği aşısını.ateşi falan çıkmadı mızmızlık bile yapmadı hiç.ama dr 4-5 gün sonra hafif nezle olabilir yada su çiçeği çıkarabilir korkmayın dedi.bekliyoruz bakalım bişey olmaz umarım.

yasminim hoşbulduk canım...
sizlere bişey soracaktım..
bizim aşı takvimizde mayıs ayına kadar aşımız yok..su çiçeği aşısı özel aşımı????????
sağlık ocağıylamı görüşmemiz lazım acaba:))

kızlar selamlar.oğluşum farejit oldu yaa:( ateşleniyo mızmız ilaç da içmiyo içsede kusuyo ayy çok zor.ateşleniyo durmadan ne yapcağımı şaşaırdım.ateş düşürücüleri nasıl kullanıyosunuz ??

çok geçmiş olsun canım kuzucuğuna.çabucak iyileşir umarım.canım biz 4 saatte bir yarım ölçek dolven vererek düşürmüştük en son ateşlendiğinde.bide 2 defa paranox fitil vermiştim.üfff çok zor onlar hastalanacağına biz hasta olsak keşke.

yasminim hoşbulduk canım...
sizlere bişey soracaktım..
bizim aşı takvimizde mayıs ayına kadar aşımız yok..su çiçeği aşısı özel aşımı????????
sağlık ocağıylamı görüşmemiz lazım acaba:))

özel aşı canım.sağlık ocağı yapmıyo.67tl salı günü yaptırdım ben.

derincim bide elma sirkesi sürüyorum ben eklem yerlerine yada bezi elma sirkesiyle ıslatıp koyuyorum.biraz pis kokuyo ama ateşi düşürmeye yardımcı oluyo.

derincim bide elma sirkesi sürüyorum ben eklem yerlerine yada bezi elma sirkesiyle ıslatıp koyuyorum.biraz pis kokuyo ama ateşi düşürmeye yardımcı oluyo.

saol canım ilgin için.gerçekten o hastanınca ben bitiyorum resmen.çok kötü oluyorum allah daha büyük dert vermesin..

ıcır geçmiş olsun bende çok sık sistit olurum:(
bol su çok önemli.
ılık duşta rahatlatıyo.
ben bırak tuvalette sıkıntı çekmeyi hiç yerimde duramam okadar yani..

selamlar,
bu sefer önce geçmişe bakayım dedim kızlar..
yasmincim annene geçmiş olsun..
maytabım memo hastaymış ama şimdi biraz daha iyiyymiş sizede çook geçmiş olsun..
bu arada bende mecburen koltuklara polar yerede bizde ipten dokuma savanlar olur onlardan seriyorum ama yinede koltuklarda halıda illa günde iki-üç kez bişey için siliniyor..

kızlar basıma dun ne geldı bı anlatayımm
eylulu saat 1030 gıbı yatırdım yaprak dokumune bakıyorum cay ıcıyorum reklam arası verınce banyoya gıttım makınaya camasır attım odaya bır gıttım eylul yerde oturuyor ohaoldumsmile
elınde kumanda dıgırt dıgırt dıyor okadar cok korktumkı ne ara kalktı oraya gıttı sasırdım kaldım halen soktayımm ohaoldumsmile
anam senin yatağından nasıl kalkmış kuzu.. bıdıklar büyüdü yerinde durmuyorlar.. işimiz gittikçe zorlaşıyor..

selam kızlar..
zeyna nın bonus kafayla bizim bonus kafa anlaşmış anlaşılan dün gece:))
saat 30 30 dan beri sebepsiz yere 2 dk.da bir çığlık öığlığa ağladı kaan.
bi derdi yok,karnı tok, altı temiz,ateşi yok.
anlamadım.kucağımdada durmuyo.
bıraktım bakayım napıcak diye..
doğru salona koşuyo.
ay delirdim sabah 6 15 de uyudu zaten benim kalkma vaktimdi:(
uyku tulumuyla karanlıkta teletabi gibiydi yaa:)
azocum arada öyle cozutuyorlar benimkilerde bazen gecenin bir yarısına kadar uyanık bazen 10,30-11 gibi uyusalarda gece yalandan mızıldıyorlar bizim yatağa geliyor dar geliyor artık ara kıpraşıp duruyor özellikle kerem bazı geceler uyanıp oturuyor sonra iki saat ayakta salla dur..

kızlar selamlar.oğluşum farejit oldu yaa:( ateşleniyo mızmız ilaç da içmiyo içsede kusuyo ayy çok zor.ateşleniyo durmadan ne yapcağımı şaşaırdım.ateş düşürücüleri nasıl kullanıyosunuz ??
derincim geçmiş olsun.. benim kermde bu ara ateşliydi ama benim oğlan şurubu seviyor hiç zorlanmadan ağzını açıyor.. kaan ise açmıyordu şimdi bizde oyun yapıyoruz şişenin kapağını eline verip hadi kapat diyorum o uğraşırken içirmiş oluyorum ben..
canım dunden berı kasıklarım agrıyor cısım gelıyor afedersın wc ye gıdıyorum az ve agrılı bısekılde yapıyorum ben sıstıt mı oldum yoksa
ıcırım sanada geçmiş olsun.. arada üşüttüğümde benimde olur hemen ayaklarıma sıcak su torbasını koyarım hemen etkisini gösterir.. benim annemde eskiden sobada mermeri ısıtıp üzerine otururdu..:D
doğdu doğalı parmak emme olayı var
ama şu an burada bi psikoogla görüştüm onunla yürütecez bi kaç yol
zeynacım senin kuzuda ilgi sitiyor anlaşıla gece gündüz durmadan sebebpsiz bağırdına göre birde parmak emme varmış.. sizi çok özlüyor heralde çocuk.. bir götür bakalım pedagog ne diyecek..

kızlar bu arada siz su çiçeği aşısını kaça yaptırdınız?....

ben geldımmm
eve gıttım geldım

doktor yasmın hanım hastalarınızdan basınızı kaldırıp ozel msj kutunuzu bosaltırmısınız lutfen

ıcır gecmıs olsun canım
hayatımda ıkı kez oldum ve omrumun en zor gunlerındendı
zıra normalde cok sık gıtmem wc ye
ama wc de uyuyacaktım neredeyse

zeyna hatun cocukla ugrasma
zamana bırak bıraz daha zaman sonra soyledıklerımızı daha ıyı ıdrak edeceklerınden dıkkatını dagıtıp vazgecırmen daha kolay olacaktır

baska ne vardı unuttum bakayım bır daha

bizim bi arkadaşında aynı eşkilde sağlık ocağında olan aşıdan çok fena hastalanmıştı bende ondan korktuğum için sağlık ocağına henüz gitmedim hiç.hastanemizdede yapıyorlar zaten.hemşireler çok iyi.doktor da dediğin gibi aylara bölerek veriyo.15.aya yazmış su çiçeğini mesela.bu ay pnomokok olduk.daha hiç ateş yapmadı aşılarımız çok şükür.
benim kızın ilk doktoru saglık ocagında vurdur sorun olmaz demişti ondan 4 üncü aya kadar orada vurundu serra aşıları ama 4 ayda sorun yaşayınca neler çektim ve doktoru dahi değiştirdim ondan sonra doktoruna yaptırtıyorum aşısını

ayy hadi yaa kıyamam Serraya kuzum yaa,inşallah olmaz o zaman annesi,iyi düşün iyi olsun
evet canım ya meleğim çok kötü günler yaşamıştı dilerim birdaha hiç öyle hastalanmaz kimsenin bebeği hastalanmasın kıyamıyorum bebeklere-çocuklara

Ben de sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarını.O ay iki tane varsa aşı 10 gün arayla yapıyolar.Yani aynı günde yapmıyolar.Biz bi sorun yaşamadık canlar ya..
yok canım ya bizimkiler hepsini bir yapıyordu çok rezillikmiş şimdi ögrendikçe anlıyorum

derincim çok geçmiş olsun buğrişime..
bende şurubu kaşığa döküp kapağı kaan ın eline veriyorum.
bir elimde şişe, diğerinde kaşık:
hadi oğlum kapat şişenin kapağını diyorum.
o kapatırken kapağı ben ağzına sokuyorum kaşığı:)
bu numarayı herzaman yiyo:)))
ha bide bizimki fitili almıyo:(
ama şurup içiremediğinde yani çok ateşi olursa fitil verebilirsin cnm.

bizimde şubatta suçiçeği aşımız.
hiç ateşimiz olmadı çok şükür şimdiye kadarki aşılarda.
bunuda kolay atlatırız inş.
AMİN canım dilerim sorunsuz geçer her bebeğin aşı günü bizde şubat 2 de su çiçeği olacagız

Back
X