2008 Kasım Anneleri

anladım canım havalar ıyıce sogudu zaten hem yasmının annesıde amelıyat olcak baska zaman gorusuruz ne yapalım bahar gıbı gelırsen bulusuruz kızlar da olur

ben geldim...
benim eşyalarında tamamen değişmesi gerekiyor..dilekolay 13 senelik mazisi var..ve ben çoookkk sıkıldım..
çitosum keşke paşan iyileşsede gelebilseydin:((

evt deri ve kadife dediğiniz gibi yaz ve kış pek rahat değil açıkçası.kardeşimde var kadife yazın oturmak ne mümkün:(benim kumaşlarımın adını unuttum valla ayy neydi yaaa

ıcırıcım biz 31 ocakta tatile giriyoruz

ve koltuk takımlarımı biraz daha kullanayım bende değiştireceğim favorom kırmızı aralar bakalım o zamana kadar ne olur

ıcırıcım biz 31 ocakta tatile giriyoruz

ve koltuk takımlarımı biraz daha kullanayım bende değiştireceğim favorom kırmızı aralar bakalım o zamana kadar ne olur

seksı kadının halı baska oluyor ohaoldumsmile
salonda bıle fantazı dusluyor hatun kaydirigubbakcemile
kırmızı heee sengözlerimebaksanab

kızlar ahanda benim koltuklar ben çok seviyorum rengini ama dediğim gibi birazcık döküldü ama belli değil aslında neyse esas mevzu bu resim evlenmemize az kala çekildi yeni yeni eşyalar geliyo yerleştiriyoruz falan ve ben ne kadar zayıfım :(((((

çitoscuğum benimkilerde kadife kışın çok iyi de yazın pişiriyor
ayrıca yazlık kılıf diktirmek lazım

Ben yaşamadım öyle bir sıkıntı remedioscum..
remocum tabı zevk meselesı ama derı koltuklarda oyle yazın ınsan terden yapısıyor kısında buz tutuyo poposuu

evettttttt deri çok fenaaa..
ben geldim...
benim eşyalarında tamamen değişmesi gerekiyor..dilekolay 13 senelik mazisi var..ve ben çoookkk sıkıldım..
çitosum keşke paşan iyileşsede gelebilseydin:((

Keşke canımm..NEYSE GÖRÜŞCEZ EN KISA ZAMANDA

bir daha bu kadar zayıf olamam herhalde dimi off nefret ediyorum kendimden töbe töbe isyan da etmek istemem ama allahım bana bi yol bi kolaylık bi sabır ihsan eyleee:(( beceremiyorum ben bu işi yaa nsaıl zayıflıyo millet

derıncım koltukların guzelmıs sende cok cıcı cıkmıssın bence sen dogum yaptıktan sonraki halınde zayıfsın
ben bekarken 50 kıloydum simdi 70 bırde benım halımı dusunn

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X