2008 Kasım Anneleri

yok ya yeni heves işte gelenleri de bi süre yere oturttuk derrrrmişimm ne yaparsın görmemiş oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış:))))

derincim çok tatlı çıkmışsın koltukların da öyle

remediosun dediği gibi bende çalışma odasında pembe koltuklarıma kılıf yaptıracağım onlar çok pretik çünkü fermuarlı falam çıkarım yıkayıp takıyorsun ama yine de yıprandı baya biraz daha geçssin güllü dallı bir kılıf diktireceğim onlara

salondaki koltuklarıma dediğim gibiya yeni alırım yada kırmızı döşeme yaptırırım bakalım tabi bu dediklerim için eymenin biraz daha büyümesi lazım en azından salondakiler iyice eskisin ötekileri hemende yaptırsam olur altı üstü kılıf yani

ama bana göre derincim şimdiki yüzün daha tatlı gibi yani o zamanda çok zayıfmışsın zayıfla tabi ama o kadar da olma

ıcırım hilalim iyi akşamlar

saol melekcim evet herkes öyle söylüyo yüzüm çöküyo benim .o kadar olamam ama en azından ona yaklaşmam lazım valla çok skıldım.yasmin ya yakınlarda olsaydın senle spora falan giderdik süper olurdu:((

derin sakın zayıflama bu haline bayılıyorum ben ,zayıf halin harbiden çökük ,gözlerin bile morarmış ,şimdi yüzünde kan var can var vallahi çok beğeniyorum ben seni..

derincim koltukların güzel gözüküyor ama kullanan bilir tabiki nsıl olduğunu..
sende zayıfmışın gerçekten ama hangimiz evlenmeden önceki kilomuzdayızki istisnaları saymıyorum canım onlar kendünü bilerrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Back
X