2008 Kasım Anneleri

Kızlar yazamıyorum size patron denen şerro başımda.Okuyamadım neler yazmışsınız bilmiyorum.Ben öğleyin gelmeyince bağırıp çağırmış mikrop.ınanılmaz bozuldum:((

mınık zaman zaman bende dusunyorum senın gıbı ama sınırımın yatısması ıcın guzel seyler dusunuyorum sende oyle yap canım kımse ıcın sınırlenmeye degmez

yasmınım sen o adamı takma canımbosver baska bıseye sınırlenmsır o bana demıstın ya bı kulagından gırsın oburunden cıksın dıye sen de yap canımcım daha ne ıstıyor tam gun ızın vermesı lazımdı aslında salak adamınn

canım ıstanbulda tanıstım
aynı muhıtte evlerımız var
benım turkıyeye geldıgımde tanıstık
uzun bır sure gorustuk ve evlendık ben tamamen turkıye de kaldım

ıcır cok lanet bır aıleymıs bunlar
sanırım ben bırının ahını aldım boyle ınsanların ıcıne dustum
kendıme uzaktan bakıyorum da acıyorum halıme
allah beterınden korusun

miniğim sen de görüşmeyi kesersin eşine de söylersin daha kaldıramayacağım bu tarz olayları diye

yasminciğim senin patron tamamen nlp tekniklerini kullanarak seni korkuyla sindirmek istiyor
sen yokken de bağırıyorki hem diğerleri de böyle bir olay başlarına geldiğinde ne olacağını bilsinler hem de sen ofise döndüğünde arkandan kızıldığını öğren kork ve bir daha böyle şeylere teşebbüs etme diye
patronunun hareketleri hepsi planlı ve belli bir amaca yönelik anlattıklarından çıkardığım kadarı ile

miniğim sen de görüşmeyi kesersin eşine de söylersin daha kaldıramayacağım bu tarz olayları diye

canım bu kararı zaten aldık
ve ben zaten kusacak kadar doldum
ama lanet ınsanlarla ugrasılmıyor ıste
kardeslerı, cocukları benım yanımda oldugu surece sırretlıklerı bana kadar gelıyor
sanırım en ıyısı esımle herseyı gozden gecırmek en ıyısı olacak
zıa ben artık dayanamıyorum :çok üzgünüm:

yasmincim boşver sen patronunu falan ya olur öyle şeyler.hepsi aynıdır bunların hemen hemen .remonun da dediği gibi seni sindirmek için bağırmıştır pislik bunlar insana elemanı çalışanı gözüyle değil de kölesi gözüyle bakan zavallı angutlar:))

REMOCUM PATRONLARI TANIMIŞ ARTIK BAK NASILDA ANLATIYOR

HİLALİM GÜZEL KIZIMIZ GÖKSU'NUN KARNESİ HAYIRLI OLSUN DARISI İKİNCİ DÖNEME

YASMİN'CİM ANIL'IN UYKU SAATİNDE EVE GİTSEN DE UYUTUP DÖNSEN OLMAZ MI ACABA YAKIN MI HASTANE İLE EV BİLMİYORUM TABİ AMA

MAYTAP BENDE YENİLEDİM CAFEMİ PARA YETMEDİ YAV BİRKAÇ MASA EKSİK KALDI BENDE ESKİLERDEN KOYDUM ŞİMDİLİK BİRAZ DAHA KAZANAYIM BİR-İKİ GÜNE ALIRIM bayanssulusmile

Yasminim hiç bozulma bırak bağırsın durur Allah korkusu yok bu insanlarda sen kendini onunla aynı kefeye koyma boşver
bu arada teyzenin ben kalırım dediğini yeni okudum o da iyi fikirmiş aslında bir bakın bakalım annenin durumu iyi olacak olursa teyzende kalabilir belki sen biraz durursun tabi akşam sonra gidersin eve olmazsa

ay benim aklıma niye ayrı ayrı geliyor bunlar kafa yerinde değil tabi miniğim ne biçim insan bunlar yaa daha gelinimiz oğlumuz mal mülk sahibi oluyor diye sevineceklerine üzülüyorlar kuyu kazmaya çalışıyorlar :umursamaz:

yaa kızlar size bişey soracağım ne zamandır unutuyorum
şu limon tuzu ile kettle'ın kireç çözme olayını bana bi anlatır mısınız geçen gün aldım alışverişte limon tuzu da şeyi çözemedim su kaynadıktan sonra mı limon tuzunu atacağım yoksa soğukken atacağım ikisi bir arada mı kaynayacak :uhm:

zeyancım iyi yolculuklar allah a emanet olun..
bu arada saçların süper olmuşyerimseniben

maytap,zeyna,hilal kuzucuklar karneler almış hayırlısı olsun.

yasmin canım tekrar annene acil şifalar diliyorum.

beyazmeleğim ben dedimya kireç sökücüyle yapıyorum.limontuzunu bilmiyorum:1no2:

remocum bende kışlık bi ayakkabı almak istiyorum ama karar vermedim daha..
d.gününde hediye geldi bitane polaristen ama biraz büyük anca seneye olur..
araştırıyorum sen ne alırsan haber ver..

benimde 45 dk.kaldı.
evrakları imzalarım,paramı aldım.
herkesle vedalaştım.
hakkımızda hayırlısı.
allah utandırmasın inş.

Back
X