2008 Kasım Anneleri

dün nohut yapmıştık içinde kemikler vardır.kayınvalidem illa öyle istedi ben pek sevmem ama neyse.kemiğinde iliği varmış o pişmiş bembeyez bişey olmuş et gibi yağ gibi bişey.oğlana yedir bunu dedi neyse kırmadım verdim ama bi güzel yedi buğriş:)) işe yarar bişeydir inş..

devrancım benimki sabah kahvaltı ediyo öğlen 1 gibi meyve yiyo sonra akşamüstü çorba yiyo gece de süt içiyo.eskiden 2 posta çorba içerdi ama şimdi istemiyo aynı şeyi 2 kere yemek.genelde biz yemek yerken yemek suyundan salata suyundan makarnadan yemekten de yediriyorum ben ona.sonra gece yarısına doğru sütünü içer.gece de içer bikaç kere bu kadar.

arkadaşlar bebişleriniz günde kaç ögün yiyorlar ben bu konularda çok takıntılıyımda aceba azmı yiyor oglum diye merak ediyorum yardımcı olurmusunuz

sabah kahvaltısı

meyva ve ya yoğurt
veya süt aptamil

öğlen yemeğiü

akşam üstü meyva veya yoğurt
veya süt aptamil

akşam yemeği

gece yatarken sütlü muhallebi yada gece maması

tabi tatlım bu sıralama varda buna uyup yiyen yok mert yemek konusunda problemli elimden geldiğince uymaya çalışıyorum bu sıraya ama az az yediyorum belki bir 2 kaşık yiyor ama bogazından bişey girmiş oluyor bölece

Son düzenleme:
derıncım cok faydalı derler eskıler bende eylule haslayıp o ılık kısmını yedırıyorum veya cıkarıp corbasına katıyorum oda afıyetle yıyor ne kadar faydalı bende pek bılmıyorum

sabah kahvaltısı

meyva ve ya yoğurt
veya süt aptamil

öğlen yemeğiü

akşam üstü meyva veya yoğurt
veya süt aptamil

akşam yemeği

gece yatarken sütlü muhallebi yada gece maması

tabi tatlım bu sıralama varda buna uyup yiyen yok mert yemek konusunda problemli elimden geldiğince uymaya çalışıylrum bu sıraya

Ben de bu şekilde veriyorum.Dişler rahatsız etmediği sürece yiyor tontişim..

bana doktorumun ilikmiş kemikmiş bunlar değil önemli olan etin kendisi demişti.eti pişirip ezip kendisini yemesi gerek dedi suyunu değil dedi.her çorbaya kırmızı et mutlaka koyuyorum ben.sonra süzgeçten geçiriyoruz işte hepsini birden.geçen gün kayınvalidem üşenmiş rondoda yapayım demiş.tam oturtmamış rondom yalama olmuş:(( kaç senelik şeyimi bozdu .

meleğim cevizi nasıl yediriyon ayrıı..ben bütün veremiyomm..boğazını faln ytıkar diye korkuyorumm..

yok canım bütün yedirmiyorum daha yediremem rondodan geçirilmiş olarak yiyor

evet tatlım inadı fazlasıyla tehlikeli olmaya başladı yakında doktorum programını arayıp yardım isticem bende kaydirigubbakcemile3

mert 3 kilo doğdu melekçim boyda 50cm di doğumun ertesi günü tartıldım eski kilomdayım 5 kiloda gitmiş ama devamı gelmedi süt yapçak süt olcak derken giden kilolar fazlasıyla geri geldi şekerim
o kadar süt yapçak die yemişim ki harbiden yaptı galiba 1 aylık konurole gittik mert 5 kilo 200 olmuştu toşpam ilk 6 ay hep fazlaydı kilosu nezaman emmeyi kesti zayıfladı kuzum

tamamı merte ve suyuna gitmiş senin kiloların demekki, sen emzirme sırasında kilo almışsın halbuki emzirmede kilo veriliyor genellikle ama seninkinde tersi olmuş

hala yoğun bakımdaymış tam olarak bilgide vrmiyorlarmış tek dileğim bir an önce şifa bulması
saolun kızlar

kıyamam canım yaa inşallah düzelir biran evvel

geçen gün de buzdolabının altına doğru bi baktım cam parçaları doluu:(( ya ne oldu burda dedim ki oğlan eliyle ulaşabiliyoo:(( sürahiyi kırdım dedii offf valla allah koruyo bu çocukları

tekrar slm kızlar.çağanı doyurdum babasıyla dışarı çıktı hava çok güzel.yemeğimi ocağa koydum bi size bakayım dedim.
çağan kahvaltısını karışık yemiyo uzun zamandır.öyle verdiğim zaman öğürüyo.bende ayrı ayrı yediriyorum.o zaman bile parmağınla gösteriyo ne yemek istediğini sıkısa başka bişey ver basıyo çığlığı.
biz pek bu öğün sayısına uymuyoruz.sabah gözünü açar açmaz süt istiyo.bunuda dilini çıkarark istiyo.süt desin istiyorum ama nafile.yatıpda dil çıkardımı bilinki süt istiyodur sıpa.sonra 11 gibi kahvaltı yapıyo.akşam üzeride yoğurt veye danone gibi bişeyler yiyo.akşam bizimle yemek yiyo.gece yatarkende süt veya muhallebi.

sabahtan beri burdayım fakat yoğunluktan iki satır yazıp merhaba bile diyemedim..
umarım herkes iyidir..
kızım çok öksürüyor..ne yapacağımı bilemiyorum..yarın belki doktora götürürüm:((
aysuda kahvaltısını karışık yemiyor..

Back
X