2008 Kasım Anneleri

Canım 5-6 kişiyiz burda.2 erkek var.Evliler merak etme.Beğendiler , hoş hatun dedilerdelikafadulden

tüü tirbiyesiz alsanaalsanasmile

fena fikir değil bu zamanda
ama az daha çekim yapmak lazımmm aklinialirimsmile

benim önlüğüm kk kulubu önlüğü
zaten sevmemde önlük numune bir tek o

bende iş yaparken önlük kullanamam belki pasta yaparken sadece o yüzden bende de fazla çeşit yok
çekim konusunu dert etme menajerim fotoğrafçımız da hazır kocişim neticede meşhur hamam fotolarını o çekti

Gönderiyorum.Belki işe yaramaz ama koleksiyonunda çeşit olur:roflol:

gönder gönder belkim yarışmada seninki birinci olur

evet bitanem nüüüü çalışmak lazım o vücutla
çok güzel planlarım var beyaz için çooooooooookk meşur olacak
adult kraliçesi :delphin:

nü nü nüüüü aklinialirimsmile
yavrı daha hazır değilim nü'ye düşündüm de şimdilik bikinili olsa kurtarmaz dersen iç çamaşırında anlaşalım bayanssulusmile

nü nü nüüüü aklinialirimsmile
yavrı daha hazır değilim nü'ye düşündüm de şimdilik bikinili olsa kurtarmaz dersen iç çamaşırında anlaşalım bayanssulusmile
PEKİ İÇ ÇAMAŞIRI AMA BEYAZ VE TÜL OLCAK BİDE TOTONA KAÇANDAN TANGA YANİİİ

ben onluklerımın nerede oldugunu bıle bılmıyorum
en son ceyızımde vardı gormustum ama sonra nereye gıttıler ben de bılmıyorum
BENCEDE ÖNLÜĞE GEREK YOK OLAY BELLİ ARAYA NE GEREK VAR ENGEL KOYMAYA
ÇAKTIM SENDEE BENDENSİN kaydirigubbakcemile5

piraye kıza ıspanak çorbası yapıcam dedi ,bende de ıspanak vardı ,yemeğini yemiyor bari çorba

yapayım dedim ,uyduruk bişeyler dedi bende önce ıspanağı haşladım ,suyu ile blenderdan

geçirdim ,z.yağında unu kavurdum ,süt koydum biraz,ıspanaklarıda koydum ,nane ,tuz ,mis gibi oldu ,bir

tabak yetmedi kuzuya ,zaten az yapmıştım 2 tabak çıktı ,ikisinide yedi :)) bende baktım tadına nefis

olmuştu..yapmayanlara tavsiye edilir ..

fotolar çok sexy ama karar verdimm yasminle zeynanın eline düşmemek lazım yerler valla adamı zemuszemus

bende sevmem hiç önlük takmayı var öle görünümlük durur asılı

hiç duymamıştım ıspanak çorbasını bend edeniycem mutlaka benim uyuzun sevceğini zannetmem ama denekten zarar gelmez hergün aynı şeyleri yiyor artık accık değişik yer belki

Son düzenleme:
ohoo zeynam senin bahsettiğim çamaşır yerine nü olsak daha iyiymiş

bu arada duydunuz artık benim sahibim var zeynam lütfen asılmayalım boshayallersmile

piraye kıza ıspanak çorbası yapıcam dedi ,bende de ıspanak vardı ,yemeğini yemiyor bari çorba

yapayım dedim ,uyduruk bişeyler dedi bende önce ıspanağı haşladım ,suyu ile blenderdan

geçirdim ,z.yağında unu kavurdum ,süt koydum biraz,ıspanaklarıda koydum ,nane ,tuz ,mis gibi oldu ,bir

tabak yetmedi kuzuya ,zaten az yapmıştım 2 tabak çıktı ,ikisinide yedi :)) bende baktım tadına nefis

olmuştu..yapmayanlara tavsiye edilir ..

heheehee bende yaptım hacı
aynen benimkide 2 tabak içti 2 kepçeden toplam 4 kepçe:lepi::teytey:
bende ıspanakları haşladım blendırdan geçirdim
süt ilave ettim haşlanmış buğday koydum
patates püresi yapmıştım birazda ondan ekledim
nane,tuz mis gibi oldu gerçektende:)
afiyet bal şeker olsun kuzulara
deneyin sizde kızlar çok güzel oliyy

selam herkesler gitmiş sanırım..
zeynacım Allah acil şifa versin miniğe.. tam yazıyordum zil çaldı komşu geldi..
yine +18 olayları görüşülmüş..
beyazmeleğim bence +18 bölümüne ayrı bir sayfa aç oradan yazışak aklinialirimsmile nasılsa herkes kızardı kürklendi..kaydirigubbakcemile3

kocacım geldi ben de kaçar aşkım bana ceaser 4 ü getirmiş mert e o bakarken bende eski günlerdeki bibi oyun oynamanın keyfini yaşarım bende hep o mu oynucak oyun bende rahat ediyim dimi
sonrada aşkı memmu var bu bölümlü heyecanlıya benziyor
herkeze iyi akşamlar öpüldünüz

siz gidin + 18 e sizin kürkünüz var tabi ,biz onu her akşam evde yaşıyoz ,gerek yok :dilcikar:

vayy her akşam heeesempatiksalakcinni
ne yapım hayatım hergün mutlaka bu konularda konuşuyoz öle düşündümdüüü sen bana bakma ölesine bir fikirdi işde..bilmiyorumkismilegerçi senin ihtiyacın yokmuş ama :utangac: neseeeee:smiley-cool:

Back
X