2008 Kasım Anneleri

gulız kolay gelsın sımdıden basarılar dılerım canım

asortıe amın dıyorum canım duana

yasmın bız de bırbırımıze hedıye almadık canım
ozellıkle o gune ozel bır hedıyeye gerek yok dıye dusunduk

Aslında sevgililer günü benim için doğum günü,evlilik yıldönümü kadar özel bir gün değil.O yüzden hiç kutlama yapmadık bu günde .Ama doğumgünümü unutsa keserimmmmmmmkaydirigubbakcemile4

bizde bütün özel günler kutlanır..ufak tefek hediye alrız mutlaka...biz çıkar ikende öyleydii..evlendik devam ettii..7 yıl çıkınca alışkanlık etti :)))

inşallah remocumm..sanada günaydın canımm

minikcim tebrikler bak ikinize de iyi gelmiş canımm tebriklerrrr devamı gelir artıkk
güliz canım gazan mübarek olsun canımm inş verirsin
benimde 4 kg kaldı ohh bu aralr veririm bende artık çünkü çok yoğun çalışıyorum:((

yasmin canım ben ilk 1 ay kesmiştim canım bi kere derin almışım ondan beri hiç kesmedim canımcım
eşim yada kayınpederim kesiyor yağmurun tırnaklarınııı gündüz kesiyor oyalıyoruz biz oda kesiyor güzelceeee

Alışsın diye bende uyanıkken kesmek istiyorum ama kestirmiyo..ılk kendi tırnaklarımız kesiyorum yanında, doğla bişi olduğunu görsün diye.Sonra oğlum gel cici yapalım , çıt çıt yapalım dediysem de olmuyo..

Ya kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?

Ben de uyanıkken kesiyorum.Babası oyalıyor ben de kesiyorum ama baya uzun sürüyor.Sıkılıyor bi dolanıp geliyor sonra tekrar devam..

Uykuda da olur ya canını filan acıtırsam uykunun arasında çok korkar diye kesmiyorum.

Ya kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?
ben genelde uyanıkken kesiyom yasminim..ama uyurkende kestiğim oluyo..
minikcim tebrikler bak ikinize de iyi gelmiş canımm tebriklerrrr devamı gelir artıkk
güliz canım gazan mübarek olsun canımm inş verirsin
benimde 4 kg kaldı ohh bu aralr veririm bende artık çünkü çok yoğun çalışıyorum:((
inş canımm..4 kilo neki lavinyam ben 2 katı verecem ...seninki kolay işş..az sıksan giderr:)

kızlar günaydın öncelikle tırnakları sorarsanız bende uyurken kesiyorum.uyanıkken buğranın elini öyle tutup ta tırnak kesmenin imkanı yok.

kızlar bugün diyete başladımmm ...gazam mübarek olsunn
hedef 8 kilo..
başarılar dileyin bana...:)))
BAŞARILAR CANIM ALLAH SONUNA KADAR DEVAMONDA SENİ BÖLE ŞEVKLİ KILSIN

günaydın güzeller herkes nasıl bende dün çok güzel bi gün geçirenlerdenim en kötü günümüz böle olsun baree

ne şiiri nan delüü ben hatırlayamadım yaww

BAK BİDE BİŞİ OLMAZ DİYODUN DEMEKKİ GÜSEL BİR GÜN HAZIRLAMIŞ KOCİŞİN

ŞİİR NEYDİ DERSEN UNUTKAN KOKOŞ BAKINIZ AŞŞAĞIYA

bölük pörçük hayallerim duruyor önümde sevdiğim kadar sevilmedim
buram buram kokun hala yatağımın üzerinde o da kalmaz gider üç beş güne
bu saatten sonra gönül dakka durmaz onca vaatten sonra yalancı yalancı
sana kimse inanmaz
beni sevemedin ya şu belimi bi saramadın ya o zaman en hayırlısı olsun hakkımızda
git hadi burada durma ama lütfen kapıyı vurma iki medeni insanız biz bu kadar olsun farkımızda

Takılıyım canım daa senin 8 kiloluk başarı benim 18 hatta 28 kiloluk başarılara ihtiyacım var..:gitme:
YOK CANIMMMM ABARTMA O KADAR DA YOKTUR BE

GİRİYOS BANYOYA DURUYOZ KÜVETİN ÖNÜNDE TUTUYOM ELİNE AAAA BAK SU ORDAN AKIYO YİĞİT BURDA YIKANIYO HER KESİŞTEN SONRA BAK ÇIT ÇIT GİTTİ BİTTİ İLE HER 10 GÜNDE BİR DÜZENLİ OLARAK KESİYORUM :lepi:

Back
X