günaydın güzeller nasılsınız
ben çok iyiyim 10.30 gibi kalktık oğluşumla yeni kahvaltımızı bitirdik bi bakayım dedim herkes ne alemde
herkesin sevgililer günü güzel geçmiş anlaşılan çok kötü geçiren yok
devrankayracım sen hala ayrı mısın eşinden yaa ve siz neden ayrısınız ben onu anlamadım bir türlü iş için mi?
bizde güzel bir gece geçirdik saat 18.30gibi işten çıktık alışverişe gittik bira, fındık fıstık gibi şeyler aldık, eşimcim bir de gül aldı sağolsun zemuszemus
eve geldik zaten annem falan evde biliyorsunuz Eymen uyuyana kadar bişey yapmadık ÇGH falan izledik yemeğimizi yedik o arada eşim kardeşine deemiş bugün ortadan yok ol biz başbaşa kalmak istiyoruz diye yazık çocukcağız saat 21.30-22.00 gibi çekildi odasına kapısını kapattı yattı bir daha da çıkmadı kaydirigubbakcemile3
eymen de 23.00 gibi yattı o yattıktan sonra biralarımızı aldık fındık fıstıklar ve çikolatalar eşliğinde salonda hafifte bir müzk açtık mum ışığında içtik
saat 1e kadar muhabbet etmişiz çok iyi oldu, oradan da yine mumlarla döşenmiş yatak odamıza gittik nokta:kedi:
böyle günleri bende seiyorum en azından bu vesileyle hayatın sırasdanlığından biraz kurtuluyoruz ille hediye falan olmak zorunda değil zaten
ama özellikle önemli olan benim için de doğum günü ve evlilik yıldönümüdür onları unutmasın dfa bunları bende hatırlatırım zaten böyle küçük güzel kutlamalarla geçebilir
eymenin tırnaklarını da babası kesiyor uyanıkken bişeylerle oyalayıp kesiyor küçükken ben kesiyordun laviş gibi birgün derin almışım kanadı o gün bugündür bıraktım kesmeyi
asortikim kendi yazdığını unutmuşun neyseki zeynam hatırlatmış sağolsun opuyorumnanaktan
safiş gelmedi mi yaa dur onu ben bi arayayım napıyor rüyamda gördüm onu bugün tuhaf bir rüyaydı hayrolsun
ay daha kahvaltı sofrası duruyor onu toplayayım bari çocuğu dışarı götüresim var biraz gezelim hava rüzgarlı ama ılık sıkılıyor evin içinde
akşamada temizlik var biraz da pasta börek edesim vardı bugün yaa ama kilo da almışım diye vazgeçtim ama Eymene şu şekilli kurabiyelerden yapayım diyorum arada yer bakalım canım istertse üşenmezsem