2008 Kasım Anneleri

krikocum geçmiş olsun canım ,tahlil filan yaptılar mı ,bişey çıktımı ??

ah yasmincim ne zenginliği kuzum ,ayda yılda bir bi lüks yapıyoruz işte ,yoksa boğuluyorum çok ..
eşin niye istifa ediyor ki hayırdır ?

Ya günde 13 saat çalışıyo, haftasonu yok izin , hafta içi veriyolar ve günde 3 vardiyadan birine düzensiz çağırıyolar.Aldığı maaş çok düşük.İş stresli.Sıkıntıdan ensede siğil gibi bişiler çıktı, sırtına dağru artmaya başladı.Hiçbir albenisi yok.O yüzden.Bakalım ne olacak..

eltim geldi çaya anca gitti kızanlar ya kuşumuda uyuttum bi markete gidip gelecemm
Ya kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?
cicim bende uyanıkken kucağıma alıp aman kedi geldi köpek gitti bitti gib şeylerle oyalayıp kesiorum
uyurkende ben kesemem yaa
beyazmelek o şiir değil nan murat boz ve soner kabadayı düeti o yüzden hatrlayamadım şiir diyince
eylülcüm ne güzel eğlenmişsiniz canım böle güzel oluyor arada ya çok sevindim adına bebeem

Ya günde 13 saat çalışıyo, haftasonu yok izin , hafta içi veriyolar ve günde 3 vardiyadan birine düzensiz çağırıyolar.Aldığı maaş çok düşük.İş stresli.Sıkıntıdan ensede siğil gibi bişiler çıktı, sırtına dağru artmaya başladı.Hiçbir albenisi yok.O yüzden.Bakalım ne olacak..

İnşallah daha güzel bir iş bulur yasmincim kendine.Var mı şu anda görünen bir yer ya da görüştüğü bir yer?

Sağolun kızlar.ınşallah bulur.Henüz vermedi istifa mektubunu ama aile düzeni filan kalmamıştı bu iş yüzünden.Anıl babasını çok az görüyo.Dün tuvalete girdi babası.WC Kapısının önüne oturdu,ağlaya ağlaya gözleri kızardı yavrumun. Hem eşimde çok yıprandı.Ben idare ederim bi süre.Zaten onun aldığı maaşa dokunmuyoduk.Bi süre böyle gitsin.

Hayirlisi yasminim,bende hergün basini netini yiyorum esime degis su isini birazda bize vakit ayir diye ama söylediklerimi duydugunu sanmiyorum.

esin icinde en kisa zamanda en iyisi olur canim insl.

ohh eylül ne güzel eglenmisin,ben tontisim yokken cok yapardim öyle ama cogu kocasiz olurdu:)

o zaman daha bi güzel oluyor bence:)) kiz kizaa harikaydi yaa ama nerde iki yildir hic cikamadim:(

Sağolun kızlar.İnşallah bulur.Henüz vermedi istifa mektubunu ama aile düzeni filan kalmamıştı bu iş yüzünden.Anıl babasını çok az görüyo.Dün tuvalete girdi babası.WC Kapısının önüne oturdu,ağlaya ağlaya gözleri kızardı yavrumun. Hem eşimde çok yıprandı.Ben idare ederim bi süre.Zaten onun aldığı maaşa dokunmuyoduk.Bi süre böyle gitsin.

OOOooo ben o kadar çok kazanıyorum ki onunkine hiç ihtiyacımız olmuyordu diyorsun yanee yasminim..kaydirigubbakcemile2..

Topiğimiz zengin hatun kaynıyo maşallah:roflol:

Çileğim sana katılıyorum canım kızkıza bir başka oluyor eğlence bence de..şakkıdı

Ya ben hep şey diyorum çocuk yokken ne kadar boş vakti olan bir insanmışım diyorum.Çocuklarla çok hızlı akıyor zaman ve çok dolu dolu..:emir_bebek:

yasminci o zaman kocan hakkında hayırlısı olsun ,bencede çok yıpranmışsa yürümez zaten..

aso sağol cicim

çito kıs demek zebaha gader dans haaa kaydirigubbakcemile3

ahh çilekcim ne çok ihtiyacım var eski günlerdeki gibi kız kıza gezelim bu gece durumuna ..mafoldumben

Çileğim sana katılıyorum canım kızkıza bir başka oluyor eğlence bence de..şakkıdı

Ya ben hep şey diyorum çocuk yokken ne kadar boş vakti olan bir insanmışım diyorum.Çocuklarla çok hızlı akıyor zaman ve çok dolu dolu..:emir_bebek:

Kesinlikle canim,cocuk tüm vaktini aliyor insanin.ben önce habire plan yapar gezer dururdum..arkadaslarla yemege ciakrfdik kalirdik disarda saatlerde.o zaman tek sorumluluk esimdi,simdi iki tane oldu sorumluluklar,cpcuk tamamen baska yaa ama bazen özlüyorum o günleri yani söyle,keske diyorum yine yapsak arada:))))))))))))

Canım geçmiş olsun krikitoscumm..ınşallah en kısa sürede toparlar.Yemek konusunda da çok üzerine gitme içi almıyordur.Haşlanmış patates,muz filan yemiyor mu.?Bol bol su içir yavrukuşa..

inşallah çitosçum çok sağol şimdi patetes haslamıştım katı yiyemediği için yoğurtla yumuşattım azzıkk 4 tatlı kaşığı yedi tutar accık onu zaten yemek konusunda çok inatçı daha tatmadan reddeyiyor herşeyi inatlışayır yani her yemeğimizin başı ağlama çığlık daha önlüğü kaşığı görünce aynı terane ge oral die bir toz verdiler suya karıştırıp içiriyoruz ondan inşallah iyi gelir

remedios çum gıda zehirlenmesi değilmiş tatlım kan tahlillerinde öle bir sonuç falan çıkmadı susuz kalmış dediler doktor birde içtiği sulardan olabilir dedi ama hem nestle nin suyunu alıyoruz hemde ben hala kaynatıp soğutup öle içiriyorum bu kadar dikkat ediyorum temizliğine evimin temizliğine ama sakınan göze çöp batar hesabı oluyor sanırım buda

yasmincim işsizlik zor benim eşim 1 yıl issiz kaldı çok zor günler geçirdik hala daha da toparlayamadık henüz inşallah hemen daha iyi bir iş bulur hayırlısı tatlım

Son düzenleme:
Ooooo eylül hanım eylül hanım giden var gidemeyen var burlarda locca vardı da biz mi gitmediklülülülülülülülülülülülü..Biz de çitos night club da takıldık sabaha kadar dance dancedelikafadulden..

Şaka bi yana sevindim eğlenmene canım..İstanbul da olmak varmış..:lepi:

Çitosum dans dans haaa.Hımmm..Kurtla kuzunun dansı:))

Çitosum dans dans haaa.Hımmm..Kurtla kuzunun dansı:))

AHHhhh sorma canım kurt gece 11 de nöbet mahalinden döner,çok yorgundur,üstelik,kuzunun anası ve babası yan oda da uyumaktadır,yavruları da yanlarındaki beşikte..Yani şartlar kurtla kuzunun aleyhine işlemiştir..Rüyalarda buluşuruz deyip totolarını dönüp yatmışlardır.:icecream:

kızlar selam neediyonuz yeni girdim eve okula çıktım dönüşte arkadaşıma kahvaltıya gittim çocuksuz dolaşmak gibisi varmı yaa döönüşte taksi bulamadım biraz yürüdüm yürürken bi dolu başladı sıçana döndüm bi saçak bulana kadar kafam delindi resmen takside geldide şükür atladım geldim hemen evime

kızlar b.m den haber gelmilş akşam arsaya bakmaya geliceklermiş tapuya falan bakıcaklarmış neyse de kiraya biz karar vericekmişiz ne desek çok uçmadan ama tatmin edici ve 3 e eşit bölünen bi rakam hadi toto oynayalım:)))

kızlar selam neediyonuz yeni girdim eve okula çıktım dönüşte arkadaşıma kahvaltıya gittim çocuksuz dolaşmak gibisi varmı yaa döönüşte taksi bulamadım biraz yürüdüm yürürken bi dolu başladı sıçana döndüm bi saçak bulana kadar kafam delindi resmen takside geldide şükür atladım geldim hemen evime

kızlar b.m den haber gelmilş akşam arsaya bakmaya geliceklermiş tapuya falan bakıcaklarmış neyse de kiraya biz karar vericekmişiz ne desek çok uçmadan ama tatmin edici ve 3 e eşit bölünen bi rakam hadi toto oynayalım:)))

Hmm arsa mı dükkan değil miydi maytapım?

Maytabım boş arsa bu değil mi?Nasıl kiraya vereceksiniz ki?

ay hiç sevmem ama geçmişe bakamadım sanırım krikocuğumun merti hasta geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

teşeşkkürler tatlım minnacıkları korusun rabbim

ne olduğunu bilmiyorum kira ne kadardır bilmem ama 600 3 e bölünüyor ya düz hesap ama yüksel alçal oyunuda oynayabiliriz daha fazlaya mı kiralanır dediğin yer daha aza mı?

Back
X