2008 Kasım Anneleri

ayy benim bu ütü derdim hiç bitmicek yaa
sabah koci gelmiş başıma dio ki emeel neee benim gömleğimi ütülemedin miii
yoooo tamam dedi gitti kalktım bi baktım hayatında ütü yapmayan adam gömleğini ütülemiş bi de bana gösterio kızz
canım yaa olmuş mu die
hee dedim olmuş bebeğim süper olmuş benden güzel ütülemişsin artık ütüler sana ait dedim hmmm tabi canım dedi
şimdi bi makina daha çıktı pofff biri bitmeden diri çıkıo yaa

asortık ne yaptın hayırdır

cılegım ben hıc dusunmuyor degılım ıkıncı dusunuyorum ama ılerıde
benım esım ve annem cok yardımcılar bana her konuda
bır problem olmazsa ılerıde olabılır

anam inciden aldık bi de ya nasıl oluyor inci de mi çıkarmış bihterin şeysinden tüh yaa
neyse artık aldım boşver ikinci bihterde benim:hulya:

koci bana kredi kartını vermişti sinemaya biletleri al die he tamam dedim neyse işte
biletleri aldım ama en son onay şifresi gelio ya cep teline o gelmeden alınıyormuş
aklıma çanta geldi dur dedim bununla alayım aldım şifre gitti koci beni aradı şifre geldi die
he ver dedim sinema bileti aldım ya onun için geldi dedim safım nerden bilecek ne aldığımı
kuzu kuzu verdi şifreyi çantayı aldım ayy ne kötüyüm demi yaamafoldumben adama sölemeden kartını kullandım
şimdide suçluluk duygusuna kapıldım bak napacammbilmiyorumkismile

canım bı sure kaynanam bakar o arada bakıcı ayarlamaya calıscak hep kadıncagız kalamaz havalarda allahtan ısındı uzak bır yere goturup getırırken bıle sorun olmaz herhalde
ben annemlerle aynı sehırde olsaydım hemen ıkıncıyıde yapardım malesef uzagız sımdılık bırını bı buyutelım sag salımde

iyi olmaya çalışıyorum çitosum..
şu bihter çantası hangisiymiş ayol..ben yine fransız kaldım:)))
bu arada asortik misafirine ne hazırlıyacaksın diye sormuştum..
yoksa sen beni kale almıyormusun..:mymeka:

koci bana kredi kartını vermişti sinemaya biletleri al die he tamam dedim neyse işte
biletleri aldım ama en son onay şifresi gelio ya cep teline o gelmeden alınıyormuş
aklıma çanta geldi dur dedim bununla alayım aldım şifre gitti koci beni aradı şifre geldi die
he ver dedim sinema bileti aldım ya onun için geldi dedim safım nerden bilecek ne aldığımı
kuzu kuzu verdi şifreyi çantayı aldım ayy ne kötüyüm demi yaamafoldumben adama sölemeden kartını kullandım

arada hepimiz yapıyoruz böyle şeyler
yeni evliyken kocam fatura paralarını vermişti bana ödeyim diye ben gidip tepeden tırnağa kıyafet almıştım ve kocamda birdahaki faturalar geldiğinde haberi olmuştu

Ayyy ben yapsam böyle bişi kociş çok kızar.Tırsarım yapamameyvahedigeldismile

AMAN BENDE BİŞİ YAPTIN SANDIM
BENDE DÜN BUGÜN NASI AÇILDIM SANIYON ADAMIN KARTI İLE
VE EKSTRE GELİNCE GÖRÜYO HEP :delphin:
KOKRMA HİÇ BİŞİ OLMAZ DERSİN BİHTER ÇANTASI YAVRUMMM -tatlicadiarzu-

hilalim hatun yabancı değil canım ya köfte patates tavuk falan filan vardı işte bi de çay koydum o da geldi zaten
burda selamı var o da habersiz gelmeyeydi canım napiim zaten evde bişe yok daha alışverişe çıkmadık valla misafir umduğunu deel bulduğunu yer yanlışsam söleyinbayanssulusmile

şu kredi kartları nasıl kanımıza giriyor yavv
bende geçen ayy çokkk harcamışım ıvır zıvır işe yarmayan şeyleri bile almışım üzüldüm valla giden paraya bu ay kullanmıyorum bakalım düşçekmi ekstre:)
levent kırcanın mıydı araba lastiği bile alıyolardı indirimde diye::))
kaynanamlar geldi ben kaçanziiiiiiiiiiiiiii

Back
X