2008 Kasım Anneleri

yaa bilkmiyorumki kokoşum yaa herhalde şu zeyna karısının yazdığı ilaç böle yaptı sanırım bana komple kurdu:)
üstüme iyilik kötülük ne münasebet bu zamana kadar yazdığım reçetelerden memnun kalmayanını görmedim
sanao ilacı vermeseydim yandım anam keten helvaaaa dolanırdın ortalıkda 9 ay sonra :CüvCüv:

ben de; gelecek olanlarla gidecek olanlar genelde birbirini tutmadığı için hiç öğrenmesem daha ii diyorum:)) benim hemen moralim bozulur şevkim kaçar bu gibi durumlarda kafaya çok takarım.eşime de söyledim zamanın da beni hesap kitaba karıştırma sen hallet dedim.şimdi maaşımı ona veriyorum o ne yapıyosa yapıyo işte:))

nihayet ben de geldim..mmmf aynı senin gibiyim..kafamı koysam uyuyacam..aam yemek yok..iş varr.mutfağı hallettim anca..ya bu işler hiç bitmezmi..

kredi kartı sliplerini niye topluyorsunuz derincim..internete gelen hesap özetinde yazmıyor mu hepsi..

yoksa karşılaştırmak için mi saklıyorsun..ben atıyorum kontrol edip..merak ettim şimdi..yazsana cnm

biz de sürekli kk kullanıyoruz..çünkü nedense 6 ay dır elimize nakit kalmıyor..ama taksit yapmayacaksak bize de nakit ödüyorduk eskiden:)

remosum senin pizzadan eşime yaptım bugün..bayıldı..sürekli hıımm çok güzel eline sağlık tekrar etti..

asocum o çantanın fiyatı ne kadar ben de çok beğendim

uyu ve oyna diye bi bez var alayımmı size de dedi kardeşim geçen gün marketten.primanın dedi hemde fiyatı uygunmuş neyse albakalım dedik annaa meğer niye ucuzmuş bu meret çünkü esnek yan bantları yok kazık gibi beli hiç esnemiyo:(( buğranın poposu beli komple kıpkırmızı oldu.çok terliyoya aşındırmış orayı resmen.gerzekler yaa boşuna para verdik şimdi sadece yatarken bağlıyorum birde 2 paket aldık:( hareketsizken sorun olmuyo ama gündüz hiç tavsiye etmiyorum yani.

vay ben anlamıştım onda bişeyler olduğunu iyiki almamışım

kalimerom jokerde bizim alıştırma oturağı 49 Tl bilgin olsun cicim

safişim onun linkini falan koyar mısın ben de bir bakayım netten fotosuna falan

merhabalar kızlar
saphısım kızlar gerekenlerı yazmıs canım benım yazcak bıseyım kalmadı
zeynacım gecmıs olsun bende hamısken mantar olmustum offf cok kotuydu
yasmıncım -senınkı kazma benımkı kazma ne yapcaz bız bu herıflerle yaa
hılalcım babacıgına gecmıs olsun
benımde canım cok sıkkın dun aksam bakıcımız eylule bırakıcagını yenı bırını bulana kadar bakıcagını soyledı keyfım hıc yok sabaha kadar uyumadık bu olaydan sonra cekmeceye elını sıkıstırdı yavrum tırnagının ıcı mormor olmus

ayy çok üzüldüm yaa daha fazla para cazip gelmiştir senin bakıcıya

günaydın iyi günler kızlar
zeyancım geçmiş olsun tatlım

hilalcim babanada geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınız böle şeyler

sapişim ben pek aile konularına girmek istemem ama benimde ncizane fikrim eğer araya ciddi ayrılıklar ev ayrılıkları yatak ayrılıkları girdiyse çıkmaza sokulmuştur o ayrılık evden ayrılmayı çözüm olarak görmüyorum olsa olsa tehtit olur o ayrılık eğer gerçekten ayrılıncaksa evi terk eder giderim ve dönmem birdaha döneceksem hiç gitmem bu benim fikrim kararım tabi eğer gidipte tekrar gelirsen birdaahki kavgada korku kalmıycak bu kadın gitsede yine geri döner nasılsa dieyecektir
eşini en iyi sen tanırsın huyunu sen bilirsin bebekler doğduktan sonra hepimizin kavgaları çoklaştı çünkü sorumluluklar yetmezler yetememekler çıktı ortaya buda işin kuralı sanırım ama geçicek bencede yaz gelicek güzelim göstepe sahilinde çay içilecek oki koşturacak sizde mutlu karı koca onu izliyceksiniz ama büyüyene sorunları azalana kadar sabır tatlım çık gel bir gün banada dertleşir dertleriz sonra güleriz ağlancak halimize

annem hakkında yorum yapan destek veren arkadaşlarıma teşeşkkür annem zor bir insan ve bencede tedaviye ihtiyacı var küçüklükten gelen kendini acındırma kendini hor görme mutlu olamama durumu var annemde biri mutluysa gülüyorsa ortamda annem mutlaka bir laf sokar yada bişey söler bütün günün maf olur mutsuzluk onun içinde var ne yapsam ne desem olmuyor hep kendini teyzemle kıyaslayıp kendi kendini mutsuz ediyor ama teyzem gibi aileme kızlarıma saip çıkayımda elimde olanlarla şu hayatı güzel yaşayım yok buda annemin huyu değişmez keşke değişse çünkü biz 2 kardeş çok sorunlu mutsuz huzursuz bir evde büyüdük ben evlenmeyi kurtulup gibi gördüm eşimi tanımadan tamam dedim evden gitmekti delirmeden gitmekti allah yüzüme güldüde eşim gibi kanatsız melek çıktı karşımdaki eşimi o yüzden allahın bana gönderdiği hediye olarak görürüm hep

dün akşam mert gece 2 de uyandı ve bir anda kustu hemde ne kusmak neyse soydum temizledim su verdim uyudu tekrardan ishal için bir ilaç vermiştim yatmadan onu çıkardı resmen dokandı mı bilmiyorum bügünde kucağımdan inmiyor indirdiğim anda yırtıyor resmen hatta oturmama bile izin vermiyor habire gezicez evin içinde kucakta şu nada kucakta tek elle yazdım brovooo banaaa ama geçsin şu çocuğun hastalığı yaaa çok üzülüyorum çokk

ah canım yaa hala iyileşemedi tam kuzucuk

ya kızlar az önce kötü bişe yaptım bennakannehir

naptın diyecektim ki öğrendim aşağıda

anam inciden aldık bi de ya nasıl oluyor inci de mi çıkarmış bihterin şeysinden tüh yaa
neyse artık aldım boşver ikinci bihterde benim:hulya:

hani nerde o çantanın resmi ben göremedim face de falan

koci bana kredi kartını vermişti sinemaya biletleri al die he tamam dedim neyse işte
biletleri aldım ama en son onay şifresi gelio ya cep teline o gelmeden alınıyormuş
aklıma çanta geldi dur dedim bununla alayım aldım şifre gitti koci beni aradı şifre geldi die
he ver dedim sinema bileti aldım ya onun için geldi dedim safım nerden bilecek ne aldığımı
kuzu kuzu verdi şifreyi çantayı aldım ayy ne kötüyüm demi yaamafoldumben adama sölemeden kartını kullandım
şimdide suçluluk duygusuna kapıldım bak napacammbilmiyorumkismile

hmm olur öle şeyler hayatım boşver

bizde kartın borcunu sıfırladık geçen ay başka bir bankadan kredi çekip kapattık çünkü aldı başını gidiyordu faizlerini ödemekten ana parayı kapatamıyorduk bir türü en iyisi çektik taksitlendirmiş olduk
şimdi sadece mazot,market alışverişi,yada elektronik gibi büyük çağlı bir harcama olursa onları kartla yapıyoruz onun dışında nakit kullanmaya çalışıyoruz birkaç ay daha geçse rahatlayacağız biraz daha, yaza kadar hafifletirsek yazın iki ay eşim maaş almıyor en azından büyük miktarlar kartlar bitsin bari aralık ayında arabamızın da kredisi bitecek inşallah rahata kavuacağız bakalım hayırlısı

ısletme mezunuyum ama calıstıgım ıs muhasebe degıl

vergıden dusmuyorum elbette ama ıyı oluyor hesap kıtaplı olmak
nereye ne kadar harcamısız bellı oluyor
prensıp meselesı harcadıgım parayı yazmazsam rahat edemıyorum

Güzel bir prensip.vereliniortak
Benim eşim de senin gibidir.Para işlerine o bakar.Ben uzun yıllar yalnız yaşadığım için bıktım artık o işten.

diloksum karşılaştırmak için topluyo işte anacımm:)) ekstreden bakıyo tamamsa atıyo çöpe.aman birileri geçirir diye çok korkuyo:)) ama doğrusunu yapıyo tabii sağolsunn

ya misafirim var ama sizde benim dostlarımsınız pc açık sizi takip ediorum arada
daha gidince bu hatun hazırlanacam kocimle sinemaya gidecez
ayy mmmf cim bende bi kere alacaktım da ertesi günden eczacı alma dedi bana
6 ay kurtulamazsın dedi etkisinden

Bende evime gelen faturalari bile bilmem,cünkü kocis cok dikkatli o konuda postadan alir calisma odasina koyar.hicte söylemez su sukadar gelmis diye.her ay cok merak ederim napcanyaa hatirlamiyorum ödedim der gecer.

minik senin gibi esimde yapar öyle ama aliskanliktan geliyor onunkisi.her yil gecen yili gecmisiz der:)

ben hayatta kontrol edemezdim heralde..

kalabalaığa bakın sizz
bende kredi kartı kullanırım ama limitlerim öyle yüksek değil benim
alışverişte iyi oluyor
eşime diyorum kocacım bu kadar tuttu diyorum oda çıkarıp veriyor sağolsun:)))
ama genelde ben yaptığım için alışverişi fazlasıyla ay sonu ben ödüyorum
2 tane kartım var,birini kapattıracağım artık biri yetiyorr
35 tl kart ücreti istiyor üç kağıtçılarrr

dilekcim 199 tl den 49 tl ye düşmüş %80 indirim olmuş yani
beyazmelek karusu benim profilime girersen orada var bağlantılarımda

ay toplantım bitti eve gittim yemeğimi yedim oğluşumu hazırladım onlar ananesiyle gezmeğe gittiler

hala başımda öğrenciler var baktım gitmeyecekler onlar varken yazıyorum çok yorgunum şimdide ufaklıklarım geldi okuldaki proje ödevleri için röportaj yapacaklarmış benimle kaydirigubbakcemile3
ama bugün canım sadece uyumak istiyorum yaa evde de eymen uyuyunca hemen yatıp dinleneyim diyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum ders çalışmıyorum diye hadi bir sene daha dayan şurda kaç aldı falan diye gaz veriyorum kendime ama sonrasında böyle ölü gibi oluyorum sabaha
gerçi hergün bu kadar olmuyorum bugün bir tuhafım kimseyle konuşmak istemedikçe üstüme üstüme bir sürü kişi geldi kafamçokkarıştı

kullandığımız kartların kart hamili benim eşimdekiler ekkart.:)) ben çoook uzun yıllardır kullandığım ve allaha şükür başıma bişey gelmediğinden dolayı limitlerr almış başını gitmiş vaziyette ve ben hiç kart ücreti ödemem:)) önce isterler ama ben konuşunca onlarla bu ay ödeyin bir daha ki ay düşelim derler ve düşerler.ne eşime ne kendi kartlrıma ödemiyorum.50+35 istiyo salaklar çünkü yuhhh

Back
X