2008 Kasım Anneleri

cıtos benımkı de alıskanlıktan sanırım canım
aıleden gelıyor abım bu konuda daha detaycıdır ben onun kadar degılım

cılegım bende her yıl oncekı yıllarla kıyas yapıyorum
kendı enflasyon oranımı kendım buluyorum gıbı bır sey oluyor
artık hangı aylarda gıderlerımız ne oranda hepsını bılıyorum ve yatırımlarımı ona gore yapıyorum

cıtos benımkı de alıskanlıktan sanırım canım
aıleden gelıyor abım bu konuda daha detaycıdır ben onun kadar degılım

cılegım bende her yıl oncekı yıllarla kıyas yapıyorum
kendı enflasyon oranımı kendım buluyorum gıbı bır sey oluyor
artık hangı aylarda gıderlerımız ne oranda hepsını bılıyorum ve yatırımlarımı ona gore yapıyorum

ayni esim iste...

su kart ucretlerıne ıllet oluyorum
bızımde her yıl ekstreye yansıtıyorlar
arayıp cırlıyorum ıptal edın dıye ıptal edıyorlar alsanaalsanasmile
valla kendılerı bılır ıptal etmezlerse ben kartları ıptal ederım :1closedeyes:

selam kızlarr..
kızımla gezdim geldimm..
şimdi uyuttummm..bakıcımız da arkadaşına gitti ..
bende her zamanki gibi kk düştümm..
kredi kartları konuşulmuşş..genelde tüm alışverişlerimi sanal kartla netten yaparımm..hiç eşime sormam..ama gereksiz alışverişte yapmam..kocişte demez hiççç..çok harcamışın falan..hatta ne kadar harcamışım diye bakmaz bile..

eşimde cırladı valla hemen geri iade ettiler ki ykb ile 10 senedir falan çalışo kapatacam dedi
zırt iade ettiler ücreti cırlama gerekio bi de çok düzgün öder kociş e adamlarda tabi her sene gönderip her sene iade ediolar arıza ya bunlar

ben de hesap yapamam..canım sıkılır..ay sonu geldimmi ne ödemeler yapılır ..bir dahaki aya kadar hiç hesap yapmıyoruz malesef..eşim de ben de..

asorticim netten aldın değilmi..çok beğendim benim de tabaya ihtiyacım var..ve ççook düşmüş..hangi adresten aldın şekerim

güliz adet olmuşsun cnm çok sevindim..eminim rahatlamışsındır..ben de olunca dünyanın en mutlıu insanı gibi olurum..sihirli bir deynek dokunmuş gibi.

selam kızlar.ne kadar çok şey konuşulmuş oku oku bitiremedim valla.
aklımda hiç bişey kalmadı ama.kredi kartlarından konuşmuşunuz bizim evde eşim ilgileniyo onlarla.ama çok sıkışmadıkca kullanmaz asla.
bu arada hasta olan bebiş yok sanırım ne güzell.

Back
X