2008 Kasım Anneleri

safişim mikrofiber bezi kullandın mı hiç
yada kullandıktan sonra yıkanıyor mu bir bilgisi olan var mı? daha ilk defa aldım mikrofiber bez ama bilmediğim içim kullanamadım üstünde de yazmıyor eğer yıkanabiliyorsa ne ala yıkanmıyorsa benim içime sinmez aynı bezle defalarca silmek :olmaz:

ben kullanıyorum canım
ılk kullanımda beyazsabunla kopurtulmus suda 6 saat bekletıyorsun
sonra durulayarak kullanıyorsun
temızlık ısın bıttıkten sonra yıne beyaz sabunla yıkayıp durulayıp katlayarak kaldırıyorsun kendı kendıne kuruyor

en azından benımkının kullanı bu sekılde

ben kullanıyorum canım
ılk kullanımda beyazsabunla kopurtulmus suda 6 saat bekletıyorsun
sonra durulayarak kullanıyorsun
temızlık ısın bıttıkten sonra yıne beyaz sabunla yıkayıp durulayıp katlayarak kaldırıyorsun kendı kendıne kuruyor

en azından benımkının kullanı bu sekılde

hmm iyi bende öyle kullanayım o zaman

remocum sen ne zaman geldin, gelir gelmez millete güle güle demişin kaydirigubbakcemile3

çıkan arkadaşlarımıza iyi akşamlar opuyorumnanaktan

asortı kız ne ıyı etmıssınız asmalı konakmı ne varmıs oranın yaprak sarması harıka oluyormus bahcelı felan bende cok ıstıyorum beypazarını havalar ısınsın gıderız belkı
ben cıkıyorum kzılar ıyı aksamlar gecen hafta ızleyememıstım bu hafta kocıs calısıyor ızlerım artıkın askı mennuyu öptum sekerler

millett cikiyonuzmu,biz tavuk corbaimizi ictik geldik.komusum iki tane benim boyumda kopegi var,habire bizim mutfak penceresine gelip haviliyorlar denizde oturuyor masaya dakikalarca birbirlerine bakiyorlar.

adam birakinca kopekleri hemen bizim pencereye gelip denizi cagiriyorlar ne hisli hayvanlarya sevildiklerini biliyorlar vallahi.

saphiracim ben herseyi kokarim canim kapali paketleri bile illaki bi gotururum burnuma,yerleride ara ara kokarim guzel kokuyormu hala diye:)

dilosss ellerine saglik canim benimde canim kek istiyor ama useniyorum yapmiycam galiba.

hee su kurslara toplu gidelim belki ucrette indirimde yaparlar.bizimkiler bir ik iseansta biyterde kocislere yillikmi alsak diyorum :)

beyazmeleğim kalimerom çok güzel anlatmış ama ben cam bezi diye almıştım,en son bana bir temzilikçi geldiğinde baktım cam kapı ne varsa onla siliyor.napıyorsun sen,o bez cam bezi sadece bozulur dedim ama iş işten geçmişti.Ben de sonra toz bezi yaptım.Tekrar yenisni almayı düşünüyorum.Bımde varmış uygun fiyata memnunlarmış ama bilemiyorum tabi ben pek oradan alışveriş yapmam

beyazmeleğim kalimerom çok güzel anlatmış ama ben cam bezi diye almıştım,en son bana bir temzilikçi geldiğinde baktım cam kapı ne varsa onla siliyor.napıyorsun sen,o bez cam bezi sadece bozulur dedim ama iş işten geçmişti.Ben de sonra toz bezi yaptım.Tekrar yenisni almayı düşünüyorum.Bİmde varmış uygun fiyata memnunlarmış ama bilemiyorum tabi ben pek oradan alışveriş yapmam

bende mobilyaların falan tozunu alayım diye almıştım camda siliyorsa iyi olur bir tane daha alayım ben de bim'i çok zorunda olmadıkça yada böyle iyi kampanyası yoksa kullanmam
ben dia'dan almıştım orada da çok ucuzdu

Back
X