2008 Kasım Anneleri

ayy annemde koyar zaman zaman bende bayılırım ıspanaklı böreğe cokacimcoook

bu arada kızlar kocişe pazardan bir eşfman aldım 2.5 tl ama süper bişey yumuşacık, sağlam çok hoş yaa zemuszemus

kızlar ıyı aksamlar.borekmı yapıyonuz oyyyy oyyyy sabahlar olmasın.dayanamam borege.ama bugun ısyerınde yazılı senet yaptım 18 martta a.5 kılo verıcem dıye.yanı 58.5 dan 57.5 a ınecem.tabı bu ısyerındekı tartı.evdekı tartıda ustsuz bır kılo eksık.
beyaz meşegım kocısın gule gule gıysın ne kadar ucuza almıssın cnm.polarmı acaba?

kızlar ıyı aksamlar.borekmı yapıyonuz oyyyy oyyyy sabahlar olmasın.dayanamam borege.ama bugun ısyerınde yazılı senet yaptım 18 martta a.5 kılo verıcem dıye.yanı 58.5 dan 57.5 a ınecem.tabı bu ısyerındekı tartı.evdekı tartıda ustsuz bır kılo eksık.
beyaz meşegım kocısın gule gule gıysın ne kadar ucuza almıssın cnm.polarmı acaba?

yok canım polar değil penye içi hafif miflonlu gibi bişey işte hakkatençok ucuz

bu arada hadi gözün aydın eşin geliyormuş sevindim inşallah sağ salim varır
mertte uslu uslu uyur kaydirigubbakcemile3

ankaraya eşin de gelecek mi canım valla mertte yokmuş ikinci balayı olur size :asigim:

bende çıkıyorum canlar görüşürüz kendinize iyi bakın

yağmırcım gözünaydın kocin geliormuş
ankarayada gelirsen ben evdeyim banada gel:))
şu kızana bi çorba içiriim bare gelem

amannn beeeee çok severiim ıspanaklı böreği accıkda beynir atacan ama içine hımmmm
akşam akşam canımı çektirdiniz kalktım krep yapıyorum
yiyecem yağlı yağlı akşam akşam kilo alacam heeeeeeee

hoşgeldin yağmur

kursa kayıt varmış benden de yazın bir kişilik yer gruba indirim yaparlar kesinnn

hosbuldum zeynam.asortıcım saat 8 den aksam 5 e kadar esenboga yolunda bıze baglı bır kurum var orda olcek egıtım.salı gunu egıtım bıtımınde gece de otobuse bınecem. babamla donuyorum ankaraya ona bırde yemek yapıcam o gelmıcek cunku.davetın ıcın cok tesekkur ederım.genıs bır zamanda ankara toplantısı yapabılırız ama opuyorumnanaktan

selam kızlar merhaba yağmurcum face te fotolara baktım çok tatlı olmuş mert tatlım ve ben sana çok benzettim ayrıca yüz hatları sana sa. rengi ten rengi babaya benziyor sanki ikinizin karışımı harika bir bebiş çıkmış ortaya bayılıyom şu bebeklerin masum gülüşlerine

bugün ne oldu mert öğlen uykusu uyuduu hemde 3 saat çok uzun süreden sonra artık umudumu kesmişken dedim artık büyüdü hiç uyumuycak harelde öğlen uykusu yandım ben derken bugün uyudu allahaım keşke artık böle düzene girse öğlen uykuları uyusa rabbiim

Back
X