2008 Kasım Anneleri

birim yöneticisi olaraktan çalııyordum istifa edecem kociye kıl oluyorum çalışmiciim bana patronluk taslıyo kıl
miniğim senin komşu sallamış zaten en son havaya düşyor
ayy bende sebamed kullanırım hep antibiyotik içince pişik olur vazen o zamna
da trosyd srerim hemen geçer bişe daha dicektim unuttum yaa

evet kızlar kıvamlı olması için yoğurtlara salyangoz salgısı konuluyormuş abimin çok yakın bi arkadaşı gıda mühendisi bu miray mendilini test eden herif daha önce yazmıştım o piyasadaki yoğurtları test etmiş labaratuarda ve sadece dost yoğurdun içinde çıkmamış bende onu duyduğumdan bveri dost alıyorum gerçekten taş gibi kaskatı bi yoğurt değil zaten

bende bimden alıyorum yoğurdu cuma günleride güzel şeyler gelio denk gelirsem alıyorm
genelde migros ya da realden alışveriş yapıoz kociye en yakın yerleroralar çünkü
oralarda bazı şeyleri çok kazık yaa

ayyy tadı felan da zati diğerlerinden cok farklı bundan sonra most yogurtu alalımm
asortı bıse sorduk yawrımm cıktımı leke dıyom rotarrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

mmf sen ne dıyorsun akannehir
ben sutas yogurt kullanıyorum memnundum ama artık hıc kullanmaya nıyetım yok
koyden suzme yogurt geldı o bıtıne kadar ona devam
sonra da kendım yaparım artık sıse sutunden

bugün bime neler geliyo bakamadım ben

migros değilde tansaş çok pahalı yaa hep ordan alıyoduk amma kazıklanıyoduk bu ara gitmiyoz pek

şu salyangoz salgısımı ne bi kremdemi vardı yoğurtlardada varsa genç kalırız belkim:))

ayy bi bahar temizliğimiz eksikti dierlerini bitirdik te erken daha yaa dimi nisanda yapsak olmamı
temizliğimi yapar istanbula giderim

temizlik yaparken bebeler napıyo benim bırakçak kimsede yok ben nereye o oraya peşimden
kovaya elini sokuyo süpürgeyi istiyo 2 saatlik işim 5 saatte bitiyo yapma etme derken
bide şimdi banyo dolabına dadandı cam sili alıyo delii

çekilin açılın ben gıda mühendisiyim :)) kızlar ıso 9001 9002 ve diğer ıso belgeleri ,ve HACCP belgesi olan firmaların yoğurtlarını güvenle yiyebilirsiniz ,onlarda öyle birşey olma ihtimali sıfır ,ama sadece TSE belgesi varsa dikkat..

Back
X