2008 Kasım Anneleri

miniğim bizde eylüle sandalye aldıkk..çocuk katiyen bırakmadı hafta sonu..elinde taşıdı durdu..bide taşıyabilseydii...ikide bir düştü, sandalyeyle :)))
güle güle oynasın direksiyonunu...

derın lınkı yok ama fotosunu cker koyarım
bır yere monte edılebılıyor
gerı ve 2 ılerı vıtesı hatta sınyal lambaları falan var
marsı gercek araba mars sesı
ekranında sımılator var ve gaza basıp yola cıkıyorsun
ıkı tane alarm sesı var kaza yaptıgında polıs alarmı baslıyor bır de bazen ıtfaıye alarmı calıyor ama hangı durumda caldıgını kesfedemedım henuz
cok hosumuza gıttı bayagı ılgılendı bununla
hatta ben ıstedım vermedı bıle

gulız sızın sandalyenız de hayırlı olsun canım
bızde sımdı sıra muzıklı oturakta ama henuz almadım

derın lınkı yok ama fotosunu cker koyarım
bır yere monte edılebılıyor
gerı ve 2 ılerı vıtesı hatta sınyal lambaları falan var
marsı gercek araba mars sesı
ekranında sımılator var ve gaza basıp yola cıkıyorsun
ıkı tane alarm sesı var kaza yaptıgında polıs alarmı baslıyor bır de bazen ıtfaıye alarmı calıyor ama hangı durumda caldıgını kesfedemedım henuz
cok hosumuza gıttı bayagı ılgılendı bununla
hatta ben ıstedım vermedı bıle

gulız sızın sandalyenız de hayırlı olsun canım
bızde sımdı sıra muzıklı oturakta ama henuz almadım
anaaaa baa güzel bişimiş bende isterim almak resim eklersen belki burada bulabilirim bilmiyorumkismile

derincim normal küçük çocuklar için plastik sandalye..eylül çok sevdi...geçende arkadaşın kızında vardı , paylaşamamışlardı..babası alıverdii..çok sevdi diye..

SELAM KIZLAR güzel haftalar size çalışanlara iyi yorucu olmayabir hafta diliyorum

benimde oğluma çok almak istediğim şey var artık aynı oyuncaklarla sıkıldı bebem arabaları çok seviyor o yüzden direksiyon çok ilgisini çeker zaten yoğurt kapaklarını direksiyon yapıyor kendine ortasına basıp biiiippp diyoo sıpam bizden hayır yok oda hayal gücünü kullanıyor

sallanan at istiyorum çok ama kndi başına binebilirmi henüz bilemiyorum ama 55 tl di çok tatlıydı onu istiyorum çok
ayy bide bize küvet altlığı lazım çünkü artık eğilip ikibüklüm yıkıyorum merti onunda fiyatına baktım ucuzlarıda var ama güvenli gelmedi bana 50 tl di vardı onu beğendim küvetide 70 küsürdü aman çok alıncak şey var yaa 2.bebek bizi çok sarstı masralar çok kıyafet falan lazım değil ama ihtiyaçlar var doğum masrafı var hepsinin birden nasıl üstesinden gelcez ne yapçaz bilemiyorum

bütün geçmişi okudum 3 sayfa mert te rahat bırakmadı zaten baya zor oldu

zeynacım ege ye izmire ylun düşerse bekleriz anacım bşımızın üstünde yerin var
yasmincim anılın saçları süper olmuş tatlışım sen bakma kocana da kaynanada çok terliyen çocuğun varsa uzun saç lüks kalıyor bizim için güzel dursun derken kafası hep ıslak kalıyor o zamnda aman kısa olsun ama terlemesin daha önemli sağlıkları mertinde çok terliyor yazın kestirmiştim ben zaten saçlarını şimdi de çok uzadı hep terli kafa hiç kurumuyor mart sonu gibi yine kısaltırım sanırım izmirde nisanda o saçlarla bayılır bebeğim

öğlen mert e ne çorbası yapsam acaba off neyi yapsam beğenmiyor sadece şehriyeyi seviyor sıpam ben bile bıktım şehriye görmekten

oğluşların ikiside altlarını doldurmuşlar.. temizledim baktım uykularıda gelmiş uyuttum onları yatırdım yataklarına.. şimdi ortalığı toparlayıp bulaşıklar makineye yerleşecek..
anam bu evi sevmiyorum ama bu aprtmandanda sıkıldım hiçmi gürültüsü bitmez yaaa hergün ya matkap ya müzik ya çekiçle pat küt deli olacam şimdi ses kesildi inş. ben işimi halledene kadar olmazda uyurlar .. aha şimdide köpek havlıyor en üstekinin küçük köpeği var o küçük köpekten nasıl ses çıkıyor yavv..

bende pazardan 4 liraydı sanırım aldım direksiyon oğlanlara çok para vermeye gerek yok bence her ses bundada var.. çünki büyüyorlar ihtiyaçları bitmiyor malesef..
o küçük snadalyelerden bende alacağım altaki komşunun kızına küçük bebek koltuğu almışlar bildiğimiz oturma koltuğu benim kaan gidip gidip ona oturdu .. birde boyuna yakın ya çok sevdi..
kirikitosum Allah yardımcın olsun zor gerçekten.. hamileliktede masraf bitmiyor doğuncada hepimize kolay gelsin vesselam..
neyse ben yine kaçıyorum ortalığı toplayım..
mercimek çorbam var dünden yanına bugün peynirli ve cevizli erişte yapıcağım oğlanlarda bende çok seviyoruz..

bu arada 2 tane daha dişimiz çıkmış 2 tane daha patlamış ama uzamamız henüz ayy nasıl çıktı 4 tane diş babennesi konturol ediyor devamlı bizde bakıyoruzbi anda çıkmış ama belliydi ishalinden huysuzluğundan yeni patlayanlarıda sayarsak 12 tane dişimiz olmuş :nazar: diş konusunda en geride biziz sanırım

bütün geçmişi okudum 3 sayfa mert te rahat bırakmadı zaten baya zor oldu

zeynacım ege ye izmire ylun düşerse bekleriz anacım bşımızın üstünde yerin var
yasmincim anılın saçları süper olmuş tatlışım sen bakma kocana da kaynanada çok terliyen çocuğun varsa uzun saç lüks kalıyor bizim için güzel dursun derken kafası hep ıslak kalıyor o zamnda aman kısa olsun ama terlemesin daha önemli sağlıkları mertinde çok terliyor yazın kestirmiştim ben zaten saçlarını şimdi de çok uzadı hep terli kafa hiç kurumuyor mart sonu gibi yine kısaltırım sanırım izmirde nisanda o saçlarla bayılır bebeğim

öğlen mert e ne çorbası yapsam acaba off neyi yapsam beğenmiyor sadece şehriyeyi seviyor sıpam ben bile bıktım şehriye görmekten

kRİKİTOSUM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.Ben memnunum valla.Kocam diyo ki Anılı görünce bakalım annem ne diyecek.Ben de o çocuğu ben doğurdum o değil.Ben karar veririm dedim.Gerçekten çok şeker oldu.Oyy yavrum tüm haftasonu onunla çok güzeldi. Anne deyişi varya içimin yağlarını eritti.Bunlar ne şeker oldular di mi?Kasımdan sonra ben de geliyorum 2 bebeli hatunlar kervanına:))

Krikitosum en az diş sizin değil sanırım.Hatta en çok dişi olanlar arasında Mert.Bizimkinin de üst azılarından biri yok.Toplam 15 oldu:))Bir fotosu var dişler çıkmadan önce.Javs gibi.Dur bakem yayınlarım belki:))

Yükleyebildim mi bakalım.Köpek dişleri çıkmadan önce.Jaws resmi...

i516224_100-0858.jpg

Back
X