2008 Kasım Anneleri

asortık benımde mısafır bır cocuk yapmıstı aynısını
nanoteknolıjı bezı beyaz sabunla yıkadım cıktı hemen

zeyna bende dıslerım kırılırsa ne olur dıye paranoya yaparım ayagım sendelese
sanırım bılıncaltımda bırseyler kalmıs anlayamıyorum

yaa ne biliim birden oldu nolduğunu bende şaşırdım
salon sandalyelerimden var mutfakta şimdi dikkatimi çekti baktımda dikdörtgen ayakların tabanında yuvarlak çıkıntılar var her ayakta neden yapmöışlar bunu bilmem herhalde düşeilim diyeee ben en iyisi keçemeçe bişi yapıştıriim altlarına
yerler ıslak değildi minikcim ıslak yere ben terlikle bile basmam düşerim diye
sağolun bu arada bununla geçmiş olsun
beyazmeleğim kapıya geleni boş çevirmem ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye belkide ondan camdan uçmadım
eşime anlatıyorum akşam bende bişe diicek sandım delü demekki neymiş diyo camı açıkbırakmııcakmışsın heee dedim tek sorun camın açıkolmasıydı evet

paytates havuç ve soğanı doğra minik minik az yoğurt kabartma tozu un tuz hepsini karıştır göz kararı bunlar hep borcamı yağla dök at fırına pratik bişey ama çok güzel oluyo arzuya göre karabiber kırmızı biber ekebilirsin
yanınada bi tavukgöğsü yap olsun bitsin

evet mmf cam acık olmasaydı asagı ucma rıskın olmadıgından daha guvenlı ınıs yapabılırdın kaydirigubbakcemile3

asortık kuskus salatası
ekmekten mını pızza gecen gun kızlar tarıf verıyorlardı
sımdılık aklıma gelenler bunlar

beyazmelek ne oldu canım farenjit mi oldun sen de benim gibi.

sanırım canım yaa eşimle dalga geçer dururdum onun farenjiti var farenjit geçmiyor biliyor geçsede yeniliyor kendisini onda çok olur bana da vurdu bu sefer kafamçokkarıştı
boğazımın acısından kulağım zonkluyor olabilir mi böyle birşey yaa :çok üzgünüm:

günaydın güzeller hepatit a bende dşünyorum yaptırmayı ama yaz bitiminde yapalım dedi doktorumuz
veee bu kız kalemle mutfak masamın sandelyelerini yazmış nasıl çıkacak ya deri ve krem rengi yaa offf

cif power sprey canım bende evde herşeyde onu kullanıyorum ve acayip memnunum geçen gün buradaki hizmetli arkadaşta çocuklar sıraları karalıyor çıkmıyor dedi ona da aldırdım bir tane çok memnun şimdi

bu arada misafirin için aklıma makarna salatası geldi garnitürün varsa garnitürlü olabilir yada tavuklu veya ton balıklı çok severim kolayda olur doyurucuda deneyebilirsin istersen
yanına da bir browni çırpıver yetmez mi yetmez dersen bulalım bir iki çeşit daha

mmfcim eşinde farklı bir açıdan yaklaşmış olaya hakkını yememek lazım kaydirigubbakcemile3

yaa ne biliim birden oldu nolduğunu bende şaşırdım
salon sandalyelerimden var mutfakta şimdi dikkatimi çekti baktımda dikdörtgen ayakların tabanında yuvarlak çıkıntılar var her ayakta neden yapmöışlar bunu bilmem herhalde düşeilim diyeee ben en iyisi keçemeçe bişi yapıştıriim altlarına
yerler ıslak değildi minikcim ıslak yere ben terlikle bile basmam düşerim diye
sağolun bu arada bununla geçmiş olsun
beyazmeleğim kapıya geleni boş çevirmem ben başımızın gözümüzün sadakası olsun diye belkide ondan camdan uçmadım
eşime anlatıyorum akşam bende bişe diicek sandım delü demekki neymiş diyo camı açıkbırakmııcakmışsın heee dedim tek sorun camın açıkolmasıydı evet

BİZİMKİLERİN VEREBİLECEĞİ TEK TEPKİ :roflol:

misafirim gelecekmiş acil kolay bişeler söler misiniz kızlaar

HEMEN İFLÖY HAMURU ALIYON
ONLARI TEKRAR 4'E BÖLÜYON
İİÇİNE İSTER PEYNİR İSTER SOSİS İSTER SUCUK KOYUYON
KÜÇÜK MUSKA ŞEKLİNDE TEPSİYE DİZİP YUMURTA SÜRÜP FIRINA VERİYON AMA BUNU EN SON YAP SICAK SICAK SERVİS YAP cokacimcoook

SONRA

3 ADET YUMURTA
1 TANE HAVUÇ

1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANALİN
1 YEMEK KAŞIĞI TARÇIN
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

BİR GÜZEL ÇIRP KALIBA KOY PİŞİR MİSS MİSS BİR KEK

AL SANA MENÜ BUNDAN AASI ŞAMDA KAYISI

Asortik bu kurabiyeyi geçen yedim çok hoşuma gitti tadı da nefis olmuştu.

1kase pudra şekeri
1 kaseden 1 parmak eksik sıvı yağ
aldığı kadar un.

yoğurup şekil veriyorsun.Fırında pişiriyorsun ama çok kızarmayacak.

cıtos bu kadarcık mı malzemesı
bende deneyeyım ılk fırsatta

asortık benım sandalyemde krem derı ve cıktı
cıkmıyorsa da zorlama sonucta cocuklu bır ev orası kımse kusuruna bakmaz

günaydınnn
ayy çok yoğunuz ya bakamıyorum buraya bileeee
çok özledim sizi akşam da giremedim kızdan fırsat buluptaa
asortik ben sihirli köpükle sildim çıkıyor hemen canımmm yağmurda koltuğu yazmıştıda:))
aşçılara bakın siz yazayım kağıda da laızm olur bir günnkaydirigubbakcemile4

Back
X