2008 Kasım Anneleri

Zeyna senin verdiğin havuçlu kek tarifinde ben nerdeyse rendelenmiş olarak 1,5 su bardağı havuç kullanıyorum,yoğurt ve vanilya koymuyorum.Çok güzel oluyor bi de böyle deneyim bakiyim.

diyet bant diyodun az önce yaa asorti sen kullandınmı yada kullanan birini gördünmü heeçç bende merak ediyorumda işe yarar mı diyee

Ya Zeyna ne anlar ya..Anlasa bu kadar çıtır olmaz.Maytabım un kurabiyesi vb. hamur işine margarin oda sıcaklığında eritilir.Koy radyatörün yanına.Dimi yaniiii:))))Bak bizim cüsselere, yaptık yedik, yaptı yedik ama eritemediiiiiiiik:(((((((((((

Ya Zeyna ne anlar ya..Anlasa bu kadar çıtır olmaz.Maytabım un kurabiyesi vb. hamur işine margarin oda sıcaklığında eritilir.Koy radyatörün yanına.Dimi yaniiii:))))Bak bizim cüsselere, yaptık yedik, yaptı yedik ama eritemediiiiiiiik:(((((((((((

sen onun yediklerini görsen her akşam çayın yanına kek pasta börek olmadan içemez çayını ama işte Allahın şanslı kullarından hatun yapcak bişi yok:tomato:

yaasmin aramızda kalsın bebem kimseye bişe deme
bu zeyna karısıyla beyazmelek karısı her yemekten onra soluğu lavaboda alıyolar bizzat şahidim yaane
laelaelaelaelaeondan böle gezebiliyolar filinta kibin

Back
X