2008 Kasım Anneleri

ben geldım
eve erken gıdıp geldım
annem yıne teyzemle gezmeye gıttı ıkı saatlık ama oglus dedeyle kaldı evde
umarım bırbırlerıne gırmezler

cılek hosgeldın canım
sen evı supurdukce hem ben cok yoruluyorum hem de kendımı cok pasaklı hıssedıyorum canım yaww
ben hafta sonları supuruyorum evı hos hafta ıcı cok bulunmuyoruz ama ne bıleyım ıste

asortıka sanırım delı yattıgından yataga sıgamıyor gercekten
ama bana veya babasına sarıldıgı ıcın sanırım bızım varlıgımızı hıssetmek ıstıyor dıye de dusunuyorum

bende geldimm..bugün pazarı buranınn..gittik kocişle bi alışveriş ettikk..birazda bişeyler atıştırdım geldimm..çilek hoş geldin canımm..benim kızda memeyi sevenlerden..gerçi artık eskisi gibi gündüzleri armıyo..ama geceleri özellikle ben veriyom..benim memeden kopsun diye..:)))

ne güzel çalışıyon sen anacım allah herkeze verisn senin gibi iş vallah istediğin zaman çıkıyon falan eşinde mi aynı işi yapıyor yoksam bugün sizin izin gününüz mü?:uhm:

ay o mutfak dolaplarından nefret eden kaç kişi bulurum acaba zamanında lake istedim yapmadı marangoz bunlarda başıma iş açtı valla ama ilerde sadece kapaklarını değiştirmeyi düşünüyorum laake olarak sil gitsin ne cifle nebişi

evet krikotesim işim çok iyi daha doğrusu idarecilerim çok iyi..işlerimi düzenli yaptıktan sonra..çok ta giriş -çıkışlarımı karışmıyorlarr...eşim öğretmen canımm..onunki malesef tam tersine çok sıkı...ama bugün deneme sınavları vardı okulda..oda erken çıktı..gezdik dolandıkk...

valla bizim ev içinde geçerli o fıstığım yaa millet haftada bir yapıyo nasıl tuutuyo bilmem ama biz tutamıyoruz maalesef

aman pisiz o zaman biz lo,benim evimde hergün süpürsem hergün istiyor..

bizde de aynı şey geçerli canım ama büyük evin derdide büyük oluyo o bi gerçek hiç temizlik göstermiyor maleseff annemin evi kutu gibin 2 saatte her yer tamam ama ben 2 saatte daha camlarımı bile bitiremem ben ev çok büyük değil ama hem cam çok hemde mutfak dolapları falan sil sil bitiremiyom bir türlü hep yağlı geliyor bana o dolaplar kazıycam yakında o olcak

offf krikikocum sen bari yapma canim,beben rahatsiz olmasin.aslinda kücük ev daha zor temizlenir gibi gelir bana,onu cek bunu koy filan hani genis evde topla biryere sil süpür daha kolay olur bana göre.

ben geldım
eve erken gıdıp geldım
annem yıne teyzemle gezmeye gıttı ıkı saatlık ama oglus dedeyle kaldı evde
umarım bırbırlerıne gırmezler

cılek hosgeldın canım
sen evı supurdukce hem ben cok yoruluyorum hem de kendımı cok pasaklı hıssedıyorum canım yaww
ben hafta sonları supuruyorum evı hos hafta ıcı cok bulunmuyoruz ama ne bıleyım ıste

asortıka sanırım delı yattıgından yataga sıgamıyor gercekten
ama bana veya babasına sarıldıgı ıcın sanırım bızım varlıgımızı hıssetmek ıstıyor dıye de dusunuyorum

canim minigim yoruluyorum bende ama napiim icim rahat etmiyor iste,birde benim kocamda cok titiz oda cok rahatsiz olur vakti oldugunca oda temizlenir:) sakat bi aileyiz galiba.

ki bu arada Deniz eline bisiy alip asla dolasarak yiyen bi cocuk diil hos o sekilde yemyide bilmiyor ama olsun.hayattaa dolasmaz oturur yer yiyceksede ama yinede pis oluyor.
canim birde siz gündüz evde diilsinizki aksamlarida cabuk geciyor psilenmezdr yani.

çilekciğim hoşgeldin

hosbulduk canim,facede resimleri gordum masallahh yagiz kocaman olmus.o ne yakisiklilik nedir o karizma bayildim yaa.

Selam kızlarr
Çok yoruluyorum bu ara baŞım fecı aĞrıyor eve gıttım geldım yemek yedım geldım ıŞımın baŞınaaa
ayy hazır sofraya konmak ne gÜzel ya anacım evı bal dÖk yaŞa yapmıŞ yemeĞı yapmıŞ bulaŞıĞı toplamıŞ kızıma bakmıŞŞ
valla kadır gecesı doĞmuŞum ben:)))

aman pisiz o zaman biz lo,benim evimde hergün süpürsem hergün istiyor..

offf krikikocum sen bari yapma canim,beben rahatsiz olmasin.aslinda kücük ev daha zor temizlenir gibi gelir bana,onu cek bunu koy filan hani genis evde topla biryere sil süpür daha kolay olur bana göre.

canim minigim yoruluyorum bende ama napiim icim rahat etmiyor iste,birde benim kocamda cok titiz oda cok rahatsiz olur vakti oldugunca oda temizlenir:) sakat bi aileyiz galiba.

ki bu arada Deniz eline bisiy alip asla dolasarak yiyen bi cocuk diil hos o sekilde yemyide bilmiyor ama olsun.hayattaa dolasmaz oturur yer yiyceksede ama yinede pis oluyor.
canim birde siz gündüz evde diilsinizki aksamlarida cabuk geciyor psilenmezdr yani.

hosbulduk canim,facede resimleri gordum masallahh yagiz kocaman olmus.o ne yakisiklilik nedir o karizma bayildim yaa.
canım bende ne fatihe ne memoya eline bişey verip dolaştırmadım asla aslaa
arkadaşlarım gelir kızlarının eline veriyodu kurabiyeyi tek ona bulaşmasın diye allahım nasıl heryer kırıntı onlar gider koltukların altlarından falan kırıntı süpürürdüm
öyle misafirde külkfet valla ben nasılsam senin evinde sende buraya gelince öle olucan kızıyorum bazen ama bişeyde diyemiyorum neyseki kızları büyüdü de ben söylüyorum anlıyolar hiç olmazsa
geçen teyzem kızıyo bana çocuğun eline bişey vermiyomusun diye aslında mehmet akif mama sandalyesinde kreker ekmek bisküvi bişeyler yiyo ama alışmış sanırım almamış teyzemin elinden uzatınca etrafa bakıyomuş kuzum sanırım sandalyesini aradı :)
sonrada almamış :umursamaz: iyide yapmış
öğrenemz diyo bana fatihtede aynıydım kusura bakmasınlar da şimdi hemen tepsisini alıyo bişey yiicee zaman
zaten normalde iş bitmiyo bide kırıntı her dakka düşünemiyorum

gïlizimmmmmmmmmmmmm görmedim vallahi affet fistigim kusura bakma nolur..a.s.

lavis ben kesin isci bayraminda dogmusumdur...sansa bakyaaa :çok üzgünüm:

hilos ve eylül hosgeldiniz..:1hug:

Back
X