• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Oooooooooo dehşete düştümmmmmmmm..Çok fena yasminim ya..Postravmatik stres yaratır bu adamda..Ucuz kurrtulmuşsun.

Günlerce ağladım..Bişi demişsin işte ondan yarattı sanırım:)))O yoldan bugün olsa yine geçemem.Dün gibi gözlerimin önünde olanlar, o sahneler.O günden sonra babam arabayla aldı hep beni...

yasmincim geçmiş olsun canım.burası küçük yer olduğu için hiç karşılaşmadım böyle şeylerle çok şükür.boluda okurken bi aralar sapık geziniyomuş falan diye duymuştuk kampüste ama rastlamadı bana çok şükür.

gulzıcım yasmıjncım sızlere de gecmıs olsun kızlar.yasmınım senınkı daha da pıslıkmıs surungen hayvanlar.Allah sapıklardan korusun.amannnn offffffffff ya Allaha emantınız valla.Allahım esırgesın tum kadınları....

asortik gerçekten ne çok gelmiş gülüm ya..ben aveanın kamu hattındayımm..çok hesaplı..sende öyle bişiler alsan canımm...

selamlar kızlar evime gittim yemeğimi yedim oğluşumla oynadım geldiim, yoğurdum çok güzel olmuş şeker gibi herkes bayıla bayıla yedi hatta bitmek üzere anneme sipariş verdim yarın tekrar getirecek süt
sütlacımda güzel olmuş ama biraz pirinçleri fazla gelmiş ve az pişmiş biraz diri kalmış piinçler tadı iyi ama neyse onda da zamanla tuttururum sanırım ayarı

çitoscum benim oğlumda ekmek sevenlerden, bazen şu Beyazın hüsmen dayı tiplemesi vardı hatırlarsınız aynen onun gibi yarım ekmek alıyor eline ağzıyla kopara kopara yiyor kuru ekmeğe talim ediyor anlayacağınız kaydirigubbakcemile3 topu topu 4 dişimiz var hepsi çıksa nolur bilmem, buügnlerde yeni diş geliyor sanırım yine bişey yemez oldu iki gündür varsa yoksa süt

piroşum hoşgeldin canım valla benim de canımı açma çektirdin pazartesi bende yapayım bari
ayrıca emzik Eymen'de sadece geceleri emerdi şimdi aklına düştükçe memeee diye bağırıyor ben daha bıraktırmayı düşünmüyorum yaa nedense daha erken gibi geliyor sabahta sölemiştim

Çitos'cum emzik neden ağız kokusu yapıyor canım ilk defa duydum ve şaşırdım :uhm:

hilalcim hoşgeldin hayatım senin ağrıların nasıl oldu

yasminim benim oğlanda aynı köfte bazen bayıla bayıla yer bazen de çiğner çiğner atar hele ki tavuğu yumuşacık yerinden veririm yine de dakikalarca tutar ağzında sonra da çıkarır atar bence dişle alakalı değil çnkü bak 15 diş var diyorsun benimkinde de 4 diş var az olanda da çok olanda da aynı yani
köfteyi bende ekmekle yaparım yumurtada koyarım içine zaman zaman biraz baharat maydonoz soğan bayılırım ımm suyunu biraz fazla koyunca çok yumuşak oluyor yumuşak isteyenler için zemuszemus

miniğim kız kalmış senin aventler,biz dükkan dükkan avent arıyoruz bazen zira aventten başka emzik emmiyor paşa bilsem senden isterdim kaydirigubbakcemile3

benim oğlumda bardaktan su içmeyi çok seviyor biraz içiyor biraz döküyor elini sokuyor içine önünde ne varsa içine atıyor öyle oynuyor saatlerce

yağmurcum hoşgeldin canım geçmiş olsun diyeyim kötü olaylar gelmiş başına malesef bilindik bir tablo ve hiç şaşırmadım nedense çünkü böyle olayları fırsat bilip kalabalığa karışan bir sürü ş....iz var ortada bende hiç sevmem kalabalık sıkış tepiş mekanları o yüzden eşim yoksa pek girmem öyle yerlere ama sen mecbur kalmışsın

bu arada sizlerin çocuğun eline bişey verip gezmemesi oturduğu yerde yemesi olaylarını okudum da hayretler içerisinde kaldım ve kendimden utandım ohaoldumsmile
benim oğlan biz yemek yerken mama sandalyesinde oturur yer orada bile bulduğu herşeyi yere atar yemeğini yedikten sonra bisküvi,kek,kurabiye,kraker yada meyve tarzında şeyleri akşam otururken veririm yere bir sofra bezi sererim üstüne oturturum önüne koyarım birkaç tane yer geri kalanını elinde gezdirir atar,kırıntı döker hatta altındaki sofra bezinin alır olduğu yere silkeler silkeleneceğini öğrenmiş ama nereye silkeleneceğini öğrenememiş bilmiyorumkismile
şimdi hata bende mi bilemedim hiç izin vermesem ağlıyor yemek istiyor tamam yemesi gereken ortamı sağlıyorum çünkü kendi başına bişeyler yapmayı öğrenmesi lazım diye düşünüyorum ama bazen döküyo işte ona engel olamıyorum
bi misafirliğe gittiğimiz zamanda çok üzülüyorum heme kurabiye alıyor birtane geze geze yiyor oturtuyorum olmuyor yine kalkıyor artık ben arkasında iki dakka oturamıyor sürekli kırıntı topluyorum gırgır istiyorum süpürüyorum falan ev sahibi de rahatsız oluyor tabi boşver çocuk o falan diyorlar ama olsun ben yine de istemem
şimdi sizleri okuduktan sonra çok şaşırım ve ne yapacağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

beyazım meleğim üzülme canım yaa biraz daha büyüsün öğrenir zaten ya da eline gezerek
yememesi gerektiğini bi şekilde öğreteceksin yani oturmazsa eline bişe vermeyeceğini söle
ve gerekirse verme kalkarsada elinden al böle dene bi kaç gn ağlasın bırak öğrenir eminim ben öle
yaptım valla

Son düzenleme:
ama otubısun ıcınde hırsımı alamadım nasıl bagırıyorum kaptana da kızdım nıye hala kalkmıyosunuz dıye yarım saat gec kalktı ucun ucun ıttırın ınsanları dedım.olacak sey degıl ya....

gulzıcım yasmıjncım sızlere de gecmıs olsun kızlar.yasmınım senınkı daha da pıslıkmıs surungen hayvanlar.Allah sapıklardan korusun.amannnn offffffffff ya Allaha emantınız valla.Allahım esırgesın tum kadınları....

Ya Yağmurum güzel olmak başa bela.Erkekler ne yapsın yaaaaw?Gençliğimizde bi bakan dönüp bi daha bakardı.Şimdi bi bakan kaçıp gidiyo.Ne derler "Bir kadına 29 una kadar gün ışığında, 29 undan sonra ay ışında bakacakmışsın"...Ühüüüüüüü -tatlicadiarzu-

meleğim benimkide aynı canım.hatta bazen mama sandaliyesinden bile inmek istiyo yemek yerken.bi gezip geliyo odaları ondan sonra mama diyo tekrar.2 dk oturamıyo poposunun üstüne.bi yere gittiğimizde yanımda oturtup yediriyorum zorla ama ilk fırsatta kaçıyo hemen.

meleğim ben hiç vermiyom canımm..ne yiyecekse..sandelyesine oturtuyom orda yiyo..benim kociş çıldırır yoksa..adamın aklını almayalımm..çok genç daha :))

bu arada benim canavarda meme manyağı oldu.gördümü dayanamıyo istiyo hemen.ama bi tane emziğimiz var onu emiyo sadece.aynısınıda bulamıyorum çok kötü oldu artık.başka marka falan aldım ağzına veriyorum bi bakıyo atıyo ondan sonra.bıraktırmayı düşünüyorum artık tabii başarabilirsem

Ben hala yasminin sapiginin sokundayim,hatta zaman zaman hayalimde canlandirip gerildim bile..

melegim iyi hosta canim her tafaf cok batiyor o zaman,ben tahammül edemiyorum vallahi.

Back
X