• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Hilalim güle güle sevgili dünürüm..

Krikitosum farkettim, sokakta kimse yoktu.Hızlanarak gelen ayak sesleri.Yapacağım başka hiçbişi yoktu. Aradım ama konuşamadım.Babam duymuş herşeyi çünkü tel.açık kalmış ben sapığı ikna etmeye çalışırken:(((

bizim buzdolabı klidinin fotosunu çektim die ama gene image çalışmıyor

internetten bakıver asoo bebek buzdolabı klitleri die arattır her marka çıkıyor

eylülcüm sanada geçmiş olsun baya büyük bişi seninkide ucuz kurtulmuşun

ben orta okula giderken ve dönüyoruz 2 arkadaş kış tı karanlıktı arkamdam adam geldi bana pandik attı kaçtıı ben bayılmışım arkadaşım beni ayıltıı ama günlerce ağladım küçüğüm daha pis sapık elledinde ne oldu sanki o günden sonra gö..... korudum hep içime işlemiz devamlı arkama bakarım hala daha

Son düzenleme:
hahahha yasmin vallamı kıı ,manukyan gibi g...ev kraliçesi olurdum herhalde ,burda bulunma amacım da sizi tuzağa düşürmek için olabilirdi ...aklinialirimsmile

oğlum 2 tane danone yağurt u hiç itiraz etmeden yedi :dance:ardındanda polivit i içti :nazar:

allahım ne güzel bişeymiş kaşığı iktirmeden ağlama krizlerine girmeden bişey yemesi gıkı bile çıkmadı vallah allahım sana şükürler olsun die die helak oldum allahım herkeze yiyen çocuk ver yarabbim yemeyen çok zor

oğlum 2 tane danone yağurt u hiç itiraz etmeden yedi :dance:ardındanda polivit i içti :nazar:

allahım ne güzel bişeymiş kaşığı iktirmeden ağlama krizlerine girmeden bişey yemesi gıkı bile çıkmadı vallah allahım sana şükürler olsun die die helak oldum allahım herkeze yiyen çocuk ver yarabbim yemeyen çok zor

Amin canım.Devamını bekliyoruz bu yemelerin..Harbiden çocuk aç dolaşınca , yemek istemeyince insan tedirgin oluyo.Yiyince dünyalar bizim, büyük bir yük kalkıyo omuzlardan:((

Amin canım.Devamını bekliyoruz bu yemelerin..Harbiden çocuk aç dolaşınca , yemek istemeyince insan tedirgin oluyo.Yiyince dünyalar bizim, büyük bir yük kalkıyo omuzlardan:((

sağol şekerim valla bıktım bu çocuk ne yicek derdinden hep aç içimde acıyo bişey yemeğince göya aç olan yer diyolar ama benimki allahtan tok ama doktor bi vitamin verdi b vitamini o bira işe yarar dedi 3 gündür kullanıyoz ilk defa itirazsız yoğurdunu yedi her ymeğe itiraz ediyordu belkide çilekli yoğurt hoşuna gitti bilmiyorum ama ben yine de evde cümbüş havası yarattım yedi yedi die biliyorum acıncak haldeyim :çok üzgünüm:

sağol şekerim valla bıktım bu çocuk ne yicek derdinden hep aç içimde acıyo bişey yemeğince göya aç olan yer diyolar ama benimki allahtan tok ama doktor bi vitamin verdi b vitamini o bira işe yarar dedi 3 gündür kullanıyoz ilk defa itirazsız yoğurdunu yedi her ymeğe itiraz ediyordu belkide çilekli yoğurt hoşuna gitti bilmiyorum ama ben yine de evde cümbüş havası yarattım yedi yedi die biliyorum acıncak haldeyim :çok üzgünüm:

Krikitosum hepimiz öyleyiz.Anıla yemek yedirmek için TV de öncelikle reklam yoksa ağlayan birilerini arıyorum.Oğlum kadın nasıl ağlıyooo, baksana diyorum cup ağzına yemeği. Bazen mızırdarsa şöyle sözleri olan bir şarkı söylüyorum.. Lik liki loli la ligilli po pi pi pi... Karşı komşum diyo ki bazen senin şarkı söyleyişini duyuyoruz.Ben de hangilerini saçma olanları mı sıradan olanları mı diyorum.Şaklaban olduk sayelerinde:)))

aso erkan topuza kaldıysak ölelim biz ,herşey kanserojen ona göre ,evine git bak ,plastikten ,parlatıcıdan geçilmiyodur :)))

ben orta 1 e giderken çok kötü bir tacize ,hatta kaçırmaya teşebbüse maruz kaldım ,yarı yıl tatiline girdiğimiz gün ,karnemi almış apartmana girmiştim ki arkamdan biri girdi ,iki basamak çıkmamıştım daha ,burda mustafa diye biri oturuyomu dedi ,yok demeye kalmadan adam ağzımı kapadı ,kapıya kadar sürükledi ,dışarı çıkardı ,kapıda bi araba vardı ,beni sürğklerken sokağın başında bir kadın ,aa noluyo orda demeye kalmadan adam beni attığı gibi karların üstüne kaçtı gitti ,korkudan altıma işemiştim ,çocuktum daha tabi normaldir ..o günden sonra apartmana girişimde ilk katı koşarak çıkarım ..

ayy geçmiş olsun arkadaşım yaa allah korumuş vallahi billahi

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım benim

Beyazmelek ve Zeyna dışında ilk dedim :roflol:

:roflol: :roflol: ben karın tokluğuna çalışırdım şekerim zevkine gelir giderdim arada :delphin:
2008 kasım G...evi :roflol:

maşallah diyelim mert oğlana annesi allah devamını getirsin inşallah

yasmin hayatım o şarkı nece bebekçe falan mı :roflol:

Meleğim az önce altta ismin görünüyo ama yazmıyosun ya.Dedim ki hatun başka topiklerde geziyo.Aradım ve 2010 kasım anneleri topiğinde buldum.Ne ayağı cıvık hatusun haopuyorumnanaktan Şarkıya gelince Anıl ve annesince.Bize özel :dance:sositososito

Back
X