• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ayy eylül çok kötü bişey yaşamışsın canım gerçekten valla kötü oldumokurken
benim yaşadığım tacizler sizinkilerin yanında bişe değil ama anlatayım bare :)))
5e gidiyodumannem bakkala yolladı apartmandan çıkıyorum yukardanda kasketli bi genç indi daha önce görmemiştim üzerinmdede önlük var herif benim totoyu bi güel avuçladı garipte bi ses çıkardıki neden olduğunu büyüyünce anladım hiçbişey yapamadım tabii öle girdim eve
bide apartmanda mahallenin salak tüpçüsü kıstırıp öpmeye çalışmıştı bende 16-17 yaşındayım manyak yaa ıyyyyk

ilk taciz olayım 14 yaşlarındayken başım geldi benden birkaç yaş büyük bir çocuk okuldan eve dönerken yolda kimsenin olmadığı bir sırada önümü kesti paran var mı dedim var dedim çıkarıp verdim sağol hayatım seni seviyorum dedi bıraktı şok içinde eve koştum annemlerde evde yoktu malum ikisi de çalışıyor ve eve benden sonra geliyorlar onlar gelince anlattım babam hemen bir sivil polis buldu arkadaşıydı sanırım bir süre o adamla gezdim ben nereye o arkamdan tin tin oraya geliyordu ilk başlarda eğlenceliydi kendimi zengin sosyete kızları gibi hissediyordum ama sonra sıkaya başladı zira babamdan gizli iş çeviremez oldum babama dedim artık kimse yok gerek yok oda bıraktı zaten allahtan bir daha da takılmadı gerçekten

ikinci olayım üniversite yılarında bir tatilde nazilli de oldu, hem de şehrin merkezinde kuzenimle yürürken adamın biri kaldırıma oturmuş kızlar bir bakarmısınız dedi bizde gayri ihtiyari döndük baktık şeyini çıkarmış masturbasyon yapıyordu salak ay çok kötü olduk ben hiç istifimi bozmadım hızımı artırdım uzaklaştım kuzenim çığlık attı şehrin tam merkezi vede en kötüsü neydi biliyor musunuz ilköğretim okulunun tam önüydü o küçücük kızlara da gösterdimi bilmiyorum hadi biz büyüktük o kadar problem olmadı
hemen polisi aradım olayı anlattım 15dk sonra falan gittim aynı yere kuzen korktu ben gitmem dedi bende karşıdan baktım kimse yoktu ya kendi gitti yada polisler götürdü bilmiyorum

üçüncü olayım ise üniversite son sınıfta erkek arkadaşımla kavga etmiştim sinirliydim okula gitmek için otobüse bindim üniversitenin girişinde derse gitmekten vazgeçtim indim biraz yürüyeyim dedim kampuste, kampusun en sonunda ziraat fakültesi var 4 yıl kaldım oraya hiç girmedim dedim bir gidip gezeyim bakayım nasıl bir yer diye girdim her yer çam ağacı kar manzara süper ama bir allahın kulu yok bende öyle dolanıyorum kafama göre tam böle ıssız bir ara yerde hooop ople bir araba önüme manevra yaparak durdu ben snıyorum ki tarif falan isteycek, pardon bi konuşabilir miyiz dedi hangi konuda dedi ben sizden çok hoşlanıyorum dedi ne zamandır tkip ediyorum bugün de nizamiyeden beri yürüyorsunuz arkanızdayım dedi şok oldum ne zamandır takip ettiğinize göre bir sevgilim olduğunuda biliyorsunuzdur dedim ben nişanlıyım dedim (ki o zaman nişanlıydım gerçekten sonra bozdum nişanı neyse) aksilik yaa bugünde ona kızdım diye alyansımı çıkarmıştım iyimi adam direk parmağıma baktı bişey yok tabi eyvah dedim s...tık ama neyseki bişey olmadı erzurumluymuş işadamıymış felan alattı ama nişanlı olduğunuzu bilmiyordum falan dedi çok özür diledi ve gitti
ben öle tırstım ki ziraate son gidişim oldu kaydirigubbakcemile3 ama benimki efendiydi tabi oda ayrı yakışıklıda bişeydi kaçırdım kaydirigubbakcemile3

bunlar hatırladıklarım bunların dışında laf yemişliklerim oldu,otobüste bacağımı elleyen sapıklar falan oldu onları saymıyrum artık

Meleğim az önce altta ismin görünüyo ama yazmıyosun ya.Dedim ki hatun başka topiklerde geziyo.Aradım ve 2010 kasım anneleri topiğinde buldum.Ne ayağı cıvık hatusun haopuyorumnanaktan Şarkıya gelince Anıl ve annesince.Bize özel :dance:sositososito

he hayatım işimi bitirdim çıkışımı bekliyorum sizden kimse bişey yazmayınca bi gezinip geleyim dedim
size özel dilinize de bayıldım

ulan bi tacizden nerelere geldik beaaa ,beyazcım ondan hiç şüphem yok zaten ..

Eylülüm bu doğal bi sonuç:):kahve:

puhahahaha alemsiniz yaa :roflol:

maytabım geçmiş olsun sana da demekki herkızın başına en az bir kere hafif yada ağır şiddette tacize maruz kalmış eyvahedigeldismile istatstikler bunu gösteriyor :kahve:

bu arada yasminim kendimi buraların patronu gibi hissediyorum en eski biziz ya ondan heralde o yüzden arada bir kolaçan edip geliyorum

vede ben kaçıyorum canlar öpüldünüz tacizsiz yolcukluklar günler ve geceler dilerim opuyorumnanaktan

beyazcım sende potansiyel olduğunun sapıklarda farkına varmış desene taciz eden edene :))

maytapcım seninkide iyiyimiş haa ,avuçladı demek..

bende bi tane daha var ,ortaköyde oturuyoduk o zaman ben 5 ablam 8 yaşında ,el ele tutuşmuş bakkala gidiyorduk ,ortaköyün meşhur portakal yokuşu vardır bilen bilir ,adamın teki beyaz bir araba ile durdu önümüzde çocuklar portakal yokuşu neresi dedi ,ablamda aşağısı amca demeye klamadan adam şeyini çıkardı ,siz bunu tanıyomusunuz dedi bize bende kafamı uzattım ne göreyim mosmor bişey :)))

eve koştuk anneme anlattık annem ilk şoku atınca üstünden nasıldı diye sordu bende büzüşük mor bişeydi dedim kaydirigubbakcemile3 hey allahım çocuk aklımla neler düşünmüşüm öyle..

beyazmelek sanada gelen giden maşallah kızz:))
ay safişin dediği limon tuzu ile katıldaki kreçlerden kurtuldum
tertemiz oldu gerçekten

beyazmelek sanada gelen giden maşallah kızz:))
ay safişin dediği limon tuzu ile katıldaki kreçlerden kurtuldum
tertemiz oldu gerçekten

nasıl yaptın onu tatlış bende mert in buhar makinasına yapıyım bari temizlensin sirke yapıyom ama o da kötü koku bırakıyor içine su koyunca buhar mak.kullanamaz oldum yenisini almayı düşünüyordum hatta

ay eylülcüm yaa daha neler var kız
ben varya büyüklerden çok çocuklara yapılana üzülüyorum yaa
ondan seninkilere üzüldüm çok
asortika demek gitti kireçler bende limon tuzu bulayımda deniimbare rezistansı gizli ama içi sarardı bangır bangır ses çıkarır oldu bu ara

krikoscum maşallah oğluşun yemiş darısı benşmkine bugün hastalıktan bişey yemedi kaan..
maytabım kıızz tüpçümü amannn öpebildimi yoksammm..
eylül çok güldüm kız mor bişeydi hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3asortim evet gerçekten limontuzunu bende kullanıyorum ara ara iyi parlatıyor içini...

geçen taciz değilde bizde markete gittik arabayı park ettik inerken bir adamın küfür ettiğini duydum ama ne küfürler beni görmedi heralde adam dedim bakmadımda bir indim arabadan adam gözüme baka baka aynı küfürleri sayıyor.. bir adam ismi söylüyordu ona sayıyor da sayıyor.. eşim gell bakma buranın delisi o dedii.. anam hiç duymadığım şeyleri duydum...akannehir
gidemde oğlana yerse danone yedireyim barii..
bu arada maytap benimkide resiztans gözükmüyor içi çelik çok güzel parlatıyor biraz limon tuzuyla kaynatıyorum azda bekliyor sonra bir kerede normal su kaynatıyorum çalkalıyorum içini..

krikoscum maşallah oğluşun yemiş darısı benşmkine bugün hastalıktan bişey yemedi kaan..
maytabım kıızz tüpçümü amannn öpebildimi yoksammm..
eylül çok güldüm kız mor bişeydi hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3asortim evet gerçekten limontuzunu bende kullanıyorum ara ara iyi parlatıyor içini...

sağol tatlım inşallah kaan da yer tatlım iştahlı çocuk iyi ya hastayken faln yemez ama iştahsız çocuk büyütmek çok zor hergün düşün ne yapsamda yese ben öğlen ona 5 çeşit falan yapıyom bazen onu yemedi öbürünü hazırlıyom canım sıkılıyo artık bende bıktım

limon tuzu ne yaa nerden alınıyor bana biri silesin eskiden böle limon vardı böle küçük şeker gibi annem kullanırdı onlardan mı yoksa

evet kriko onlardan bir avuç attım içine ketılın max seviyeye kadar doldurdum kaynattım bir saaat
beklettim 1 saat sonra tekrar kaynatıp çaydanlığa döktm iki dakikada onda kaynattım şimdi hala
çaydanlıkta duruyor

oradanda artıkın lavaboya falan döker oraları hallederim
buhar makinasına gelince ben hep 3-4 damla limon damlatıyorum zaten
limon tuzunuda eritip dökebilsin içine ya da kaynat bi suyu içine dök ama
sıcaklık zarar verir mi bilemem orasını
kriko buzdolabı kilidini nerden bulacam peki

limontuzu marketlerde baharat reyonunda var.. dediğin gibi küçük şeker gibi bişey..
sanada kolay gelsin ayrıca zor gerçekten yemeeyen çocuk..
kaynanatöre gidiliyormuş hadi kazanız mübarek ola...

sizin her çarşamba kaynanaya gitme günümü cicim ya nie ki
yaprak dökmü var die mi:)yoksa sizde tv mi yokkaydirigubbakcemile3

benim lokum fasülye kuru pilavı çok pis götrdü maşallah bir de kırmızı lahanadan sadece salata yapmıştım
onuda hamuduyla götürdü valla

bu arada çok oluyorum ama kırmızı lahanaya taktım şimdide hayırdır inşallah
misafirimiz pardon hayranlarımız var 2 adet

Back
X