• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

asortim bir ara bende alır yapardım ondan çok severim kırmızı lahanayı ama epeydir almıyoruz..
sana ve kızına afiyet olsun maşallah kuzuna..
bende yine mecburen bişey geçsin boağazından diye makarna koydum pırasa var birazda..
dünde ben mantı yedim ama dondurulmuş hazır mantılardan aldıydım marketden onu yedik..

slm kızlar bi bakıp kaçıorum hemen ben halaaaaaaaaaaaaaaaaaa annemdeyim :D ii geldi bana arda çok fena oldu evde baş edemez hale geldim çareyi annemde kalmaktya buldum uydu bozuldu die gitmiştim artıkın eve banyo yapmaya çamaşırlarımı yıkamaya geliorum annemde sıkıldı bide bodrumdan amcAMLAR var misafiri üstünede ben haftasonuna belkim dönerim hepinizi çok özledimmm kib bebişleride kocaman öpüorum

seda canım heoşgeldinnn
ardacık nasıl sen nasılsın
anlaşılan keyfin yerinde annenlerdeee:D
bizde yaprak dökümü izliyoruz ailecek bu kız evi talan etti yaa
gideyim de yatırayım bareee

ben gittikten sonra okuduklarımdan şunu çıkardımki
hepiniz sapıklara karşı çekicisiniz valla bana kisme bişi yapmadı neden bende mi kusur sizdemi onuda bilemedim akannehir
Allah her türlü beladan korusun hepimizi çoluğumuzu çocuğumuzu :Saruboceq:

Beyazmelek ve Zeyna dışında ilk dedim :roflol:
hiç yakıştıramadım senin gibi arzulu ve ateşli kadının beni ilk 2'ye koymasını :delphin:
ayrıca yakınan benimle görüşen arkadaşlarımıza bir sor bakayım kendi halimde bir kadınım ben :sinifsinif:

sedacıkım canikom hoşgeldin güle güle :))

zeyna kafayı yakinen görmüş biri olarak konuşuyorum ,öyle resimlerdeki gibi seksi filan değil ,çocuk gibi minicik bişey ,eli ayağı küçücük :)) 35 numara giyiyo ,ben yanında dev gibi kaldım ,etli butlu :))

zeyna benide kimse ellemedi yaaaakannehir

kız acaba kusur bizdemi bak aklım fena karıştı benim :bbo:

sedacıkım canikom hoşgeldin güle güle :))

zeyna kafayı yakinen görmüş biri olarak konuşuyorum ,öyle resimlerdeki gibi seksi filan değil ,çocuk gibi minicik bişey ,eli ayağı küçücük :)) 35 numara giyiyo ,ben yanında dev gibi kaldım ,etli butlu :))

ay valla canım konuş gı ben seksi falan değilim kendi halimde 15 görünümlü 29'um kafamçokkarıştı
kız seksi meksi değil dedin bi mokada mı benzemiyom o kadar mı yaaa -tatlicadiarzu-

hahhaha yok kız zeyna öyle demek istemedim ,güzelsin elbet ama normal vatandaşsın yani ,seksi değil derken dışarı karşı değilisin de kocana karşı elbet öylesindir ,zaten önemli olanda o değilmi ??

Ayyyyyyyyyyyyy delimisiniz bea biri beni ellese orda bayilrim cok sükür elleyenim olmadi ama ben gozlerini dikip abakanlardan cok korkuyorum.bazen kocisin yanindada yapiyorlar arada farketmiyor ama farkettiginde bi sorun olcak diyede endiselenirim ben.

bu arada biz b.makinalarimiza parlatici kullanmiyorum cunkum suyumuz kirecsiz:))

günaydın güzeller...ilk işim olarak tükkanı açam dedi...
bugün burada yağışlı bi hava var..sankim gökyüzü yırtılmış gibi yağıyoo...arabadan okula girinceye kadar şırkım çıktı..
gecemiz gayet sakin geçti..eylül her zamnki gibi emmek için kalktıı..yooo ben kalktımm..o çünkü uyuyarak emiyooo..ne uykucu ya..ilerde bu çocukla işimiz var hayatta okula gitmek istemez uykusunu kıyıpta...akrep burçlarının özelliğimi kii. benim ablamda çok sever uykuyu..uyandırmaya gitmeye herkesin ödü kopar, kızacak diye..:)))

Kızlar günaydın.Gece uyuyamadım.Grip oldum ve dişim ağrıdı.Bakıma girmem lazım.30 Yaş bakımını yaptırmamıştım.ıyi bir dişci buluyum.Dün eşim Anılı ebesine götürürken giydirememiş.O da üşüttü mü ne öksürdü sabaha kadar.Akşam anne diyo ard arda.Ya nasıl güzel bişiymiş anne olmak.Yavruuuuuum:))

Maytabım ne oldu?Neden hiddetlendin.Yoksa benimki gibi bir kocan mı var?Bak ben uyuştum artık.Hiçbişi yok gibi davranıyorum..Abin mi yoksa?

Bu arada herkesin kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim...

Back
X