günaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun,allah bu güzel gecede dualarınızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
çok güzel bir akşam geçirdim yemeğimizi yedik hava çok güzeldi dışarı çıktık yürüyüş yaptık kocişim,oğlum ve ben çok iyi geldi döndük eve saat 23.00e kadar falan oğluşumla oynadık oda çok mutlu oldu bende sonra yatırdım onu biraz ders çalıştım bende yattım aralarda uyandım ama gökgürültüsünden aynen gülizin dediği yağmur bizde gece yağdı şimdi biraz daha sakin yavrum hiç uyanmadı sabaha kadar sabah 8de kalktı yanıma yatırdım biraz oynaştık,çok mutlu uyandım oğlumla da keyif yaptım çok güzel oldu ama sonra babasına bırakıp çıkmak zorunda kaldım kucağıma gelmek için ellerini gel gel yapışı, arkamdan dudaklarını büzüşünü unutamıyorum yaa geldiğimden beri ağlıyorum gözümden akan yaşlara engel olamıyorum neden bırakıyorum oğlumu neden bırakmak zorundayım annesini en çok istediği zamanda neden yanında değilim kahroluyoum mafoldumben sabahları geç uyanıyordu yatağında öpüp gidiyordum bu kadar zor olmuyordu ama iki gündür erken kalkıyor arkamdan gözyaşlarını dökerken bitiyorum ben içim çok acıyor kızlar birtek ben mi böyleyim anlamıyorum ama dayanamıyorum mafoldumben