• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun yasmincim dişçini değiştir bence 20lik dişler sadece uyuşturmayla çekilmiyo bildiğimkadarıyla bi operasyon gerektiriyo
eşimin kuzeni hastanede çektirdi anestezi altında oldu

geçmiş olsun yasmincim dişçini değiştir bence 20lik dişler sadece uyuşturmayla çekilmiyo bildiğimkadarıyla bi operasyon gerektiriyo
eşimin kuzeni hastanede çektirdi anestezi altında oldu

Sağolun canlar.Benim alttakiler yarım canım.Hastanede çektirmedim hiç.Çene cerrahı çekmeliymiş.Kanser tedavisinde filan ilerde kullanılabilirmiş.Bir tanesinin damızlık bıraksam mı?Ağrıyan köpek dişim.Baktım sabah yandan çürümüş.Dişlerim de çok sık.Nasıl tedavi edecekler bilemiyorum.Ama uykularım bölünüyo artık.Gitmeliyim doktora:(((

maytabım seni gidi senialsanaalsanasmile
ayıp lo gezilir ni öylee
beyazmeleğim ya bende öyleyim canım be hep aynıyız üzülme sabah bende göremedim kuzumu:((
şimdi de uyumuş yine göremicem yaaaaa

günaydın ;

minikcim hayırdır ne oldu yine ,yine ne yaptılar da sinirlendin böyle ,

maytap seni doğru yola sürükleyen bu insanları anlından öpmen lazım :)))

bende kahvaltımı yaptım ,melisi uyuttum ,cigaramı içtim ,sizin yanınıza geldim..

sizin her çarşamba kaynanaya gitme günümü cicim ya nie ki
yaprak dökmü var die mi:)yoksa sizde tv mi yokkaydirigubbakcemile3

biz öle bi gün ayarladık en uygunu çarşamba geldi iki tarafada hemde günü belli olunca planımı yapmış oluyor çünkü ben genelde akşamları gezerim eşim gelince pek oturmayız evde yaprak dökümünü kaydediyorum tv ye gelince kayıttan izliyorum bölece reklamlarıda atlamış oluyoruz iyi oluyor bölesi ben bütün sevdiğim dizileri kaydederim zati

aynen canım aynen bende sürekli onun kalbinde açtığım yaraları düşünüp kahroluyorum evdeyken o kadar güzel saçlarımı okşaması, öpmesi varki yanında olduğum için teşekkür ediyor bana sanki ona ogüveni tam vermişken yine bırakıp gidiyorum o küçücük dünyasında ne düşünüyor ne yaşıyor bilmiyorum ama ben kahroluyorum ona bunu yaşattığım için
neden annem yok yanımda diye sorgulamıyor mudur acaba içinden geçrimiyor mudur beni bıraktı yine diye
off bugün hiç bir teselli avutmuyor beni mafoldumben
çok zor canım çokkkk...ama ne yapacaz alışacaz bu duruma karşılıklı..sonuçta onlara daha iyi bi gelecek hazırlamak için çalışıyoz...bide akşama yanında durmuşsun hiç ilgilenmemişsin..hiç anlamı yok. önemli olan kaliteli zamn geçirmekmişş..bizde akşamları ve hafta sonları..ne yapalımm bu kadrla yetinmek zorundayız..
hayır ben asıl bazı anneleri hiç anlayamıyom biliyonmu..
burda benim tanıdığım var..bizimkinden 7 ay büyük kızı var..hafta sonu bakıcıya gönderiyo, başını dinlemek için..ben önceden bakıcıya giderken kızım yarım saat önce gidip kızma alsam diye düşünüyodumm...

Sağolun canlar.Benim alttakiler yarım canım.Hastanede çektirmedim hiç.Çene cerrahı çekmeliymiş.Kanser tedavisinde filan ilerde kullanılabilirmiş.Bir tanesinin damızlık bıraksam mı?Ağrıyan köpek dişim.Baktım sabah yandan çürümüş.Dişlerim de çok sık.Nasıl tedavi edecekler bilemiyorum.Ama uykularım bölünüyo artık.Gitmeliyim doktora:(((
geçmiş olsun yasminimm

maytabım seni gidi senialsanaalsanasmile
ayıp lo gezilir ni öylee
beyazmeleğim ya bende öyleyim canım be hep aynıyız üzülme sabah bende göremedim kuzumu:((
şimdi de uyumuş yine göremicem yaaaaa
şakaydı lavişim hiç öle gezermiyim ben sabaha bile bırakmam adet sonralarını bile 1 saat geciktirmem çünkü günah
bunlar kafa buluyo benle bakma sen

günaydın ;

minikcim hayırdır ne oldu yine ,yine ne yaptılar da sinirlendin böyle ,

maytap seni doğru yola sürükleyen bu insanları anlından öpmen lazım :)))

bende kahvaltımı yaptım ,melisi uyuttum ,cigaramı içtim ,sizin yanınıza geldim..
artık nerelerinden öpecem onları bilemedim doğrusu :roflol:

Zeynam bizi de görmüyolar.Diş dedik, koca dedik , uyku dedik:(((((((

canım benim siz beni görün daha devamı gelecekti
hevesmi kaldı yazmaya laelaelaelaelae
diş konusunda e desen haklısın biliyorsun ne korkularla gittim dr ve hala geçici dolgu ile dolaşıyorum onu bi yaptırayım Allahım bir daha düşürmesin

uykusuzluk artık alışkanlık yaptı ben sorun olarak göemüyorum
bu çocukları geri yollayamıyacağımıza göre onların her anını yaşamak zorunda olduğumuz için iyi yanları ile kendimizi rahatlatmamız lazım
ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

nereye yavrum ,gel bakim şöle aklinialirimsmile

ne tarafa doğru geleyim şakkıdı

bende asla banyo işini sabaha bırakmam ,biter bitmez kalkarım ,gece ölür mölürüm allah korusun ,öyle gidilirmi cennete boshayallersmile

Back
X