• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

evet tatlım 600 alıyor bide mert e verdiği bi para var devletin 20 mi ne tam bilmiyom onuda geç veriyolar bak ayın 5 inde alması gereken maaşı daha almadı eşim yarın öbürgün haftasonu die die atlatıyor lar bugün ayın 25 ialışverişe gitçez gidemiyoz evde tüp bitti af edersin banyo yapamıyoz evde tüp yok die adam kıçını dönüp yatıyo bana uykusunda bişey yaparda abdessiz çıkar yollara die iki mertre ötemde yatıyo yazık kaydirigubbakcemile3
canım inşalah eşin tez zamanda daha çok ücreti olan bi iş bulurr...bu devirde çok zor..tek maaş, hele 600 tl ile geçinmekk..ama en azından ev kendiniznmiş canımm..olayın iyi tarafından bakarsak...
iş konusundada çok doğru demişsin canımm..kuzucuklara daha iyi bi gelecek için çalışacaz..başka yol ypokkkkalsanaalsanasmile

bence ev kira değilse 600 tl çok lükste gözün olmadıkça yeter diye düşünüyorum geçim için ,tabi birçok şeyden feragat etmek lazım ..gezme tozma ,dışarda yeme ,eğlenme gibi durumları ayda yılda bir yapmak gerek bu durumda ,allah kolaylık versin krikocum ..
çocuk parası 64 veriyolar bize ,daha doğrusu vergi iadsi diyelim ona ..

Gülizim senin o tanıdığına yuh diyorum çüş diyoum başka da bişey demiyorum ben bir saat fazla geçirebilmek için oğlumla türlü şeyler yapıyor oda anne bende,işte bazılarının analık içgüdüsü accık eksik oluyor heralde

Krikocum çok haklısın canım benim yaşam çok zor bir taraf çalışmıyorsa hele daha da zor artık günümüzde ama işte işin içine böyle hasret girdimi,yada çocuğunu o vaziyette gördün mü para-pul hiç bişey gözünde olmuyor sadece yavrunu istiyorsun

Derincim hoşgeldin canım mide yanmasına ne iyi gelir hiç bilmiyorum geçmiş olsun

Yasminim 20lik dişlerimi çektirmeyi düşünmüyorum eğer bir zararı olmazsa çünkü dediğin gibi ilerde kanser falan olursam allah korusun orada kullanılıyormuş lazım olur diye saklayacağım ama ağzımda :1no2:

ARKADAŞLAAAR MAYTAP SUÇSUZDUR HERŞEYİ YASMİN HATUN ETTİ BENDE ARKASINDAN VERDİM GAZI BU HALLERE GELDİ YOKSAM BENİM ARKADAŞIM TEMİZ BİR HATUNDUR HER ZAMAN zemuszemus

Zeyna hanım seni görmedik diye bize kızmışın sen görülmeyecek hatun musun ışıl ışıl parlıyorsun ama birde bize sitem ediyorsun sanki sen bizi gördün mü, burada üzgünüz ağlıyoz dedik hiçç noldu yavrı neyin var,üzülme dediğin yok destek olduğun yok maytaba yazmışın,miniğe yamışın gitmişin :dilcikar:

safişim ve de eylülüm sizde hoşgeldiniz

hoşbuldumm eylülcan napıyonuz ya laa:)) bu akşam ednan bey var çok heycanlıyım.birde şu an çok açımm.:(( yemek gelse de ysem yaaa

napalım ya la oturuyok koyu derin :))ay ednan sonunda kış uykusundan uyanacak galiba ..

hiç böle bi karşılama görmedim senağlama

canım şöle kısaca özet geçeyim;
*yasmin bacımın diş olayı uykus sorunu ve koca mevzusu var Allah yardımcısı olsun
*maytap 1 haftadır cenabet geziyormuş abdest almayı unutmuş
*eylül kendini cennete gitcek sanıyo
a.s. a.s.a.s. oooooo zeyna sen burdamıydın ya hacı ,hoşgeldin canımmmmmmm..

ne yani bunca yıl işlediğim sevaplar boşamıydı bilmiyorumkismile
hee kaçırdım konuyu her zamanki gibikaydirigubbakcemile3 yaa ama geçmişten bi sayfaya baktım sadece eylülün anlattığı tacizi gördüm ödüp koptuu:(( ayy bacım büyük geçmişler olsun valla çok fena bişey atlatmışsıın.sizin o bina girişleri ıssız falan mı ne cesaret bu insanlardaki yaa.Bazen oluyor ya kayıp çocuk aranıyor diye ilanlar falan.:(( o kadar üzülüyorum ki oturup ağlıyorum inanınn allah kimsenin başına vermesinn.allahım mübarek gün onu yapan vizdansızların hepsini tepetaklak getirsin inş..

ay yok cadde üstü ama oldu bikere ,bende şu anda kayıp olabilirdim yani mafoldumben
slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
ayy eylülün taciz olayını bende okudum ayy allah korumuş kız seni anaamm ben ölürdüm korkudan
krikitosçum allah bol kazançlar versin kocana canımcım....

piroş gel ben sana o tacizi nasıl yaşadığımı bi anlatıyım uygulamalı aklinialirimsmile

gulızgul, zeyna, eylul ve krıkıtos tsk ederım arkadaslar destegınız ıcın
daha sakınım ama kendımden korkuyorum
fırtına oncesı sessızlık dıyebılırım belkı buna

esıme tavır koydum belkı uzerıne gıttıgımı dusuneceksınız ama bu durumu esımden baskasının cozebılecegını dusunmuyorum cunku
bu durumu cozene kadar tepkı gosterecegım kararlıyım

ayrıca profesyonel destek ıcın ılk adımımı attım
randevum henuz bellı degıl umarım bu hafta olur
bana faydasını olacagını dusunuyorum

minikcim en doğru karar canım ,insan bazen sonucunu bildiği şeyleri bile tek başına çözemiyor ,bir destek alması en doğrusu ,hakkında hayırlısı olsun ,bitecek bu sıkıntılar ama bizlere acı vermeden bitmiyo işte ..

yasmın gecmıs olsun canım
benım yırmılık dısım bıle yok o kadar mı mınıgım anlamadım

maytabım ben temızlıgıne ınanıyorum canım
kocısı de takma kafana

beyazmelek sen de duygu karmasası yasıyorsun sanrım
bende zor ayrılıyorum ama sanslıyız canım en azından emın ellerde

eylul haklısın aslında degısım beklemıyorum zaten
bakalım destek aldıgımda daha ıyı olucam emınım

krıko allah yardım etsın canım
kolay degıl ama demek kı tutumlu hatunsun yetırebılıyorsun maasını

saol maytap o dediğin haplardan birini alayım bari.hamileyken de gaviskon kullanmıştım aşırı yanmam vardı evde vardı galibaa bir ona bakayım.ama lansor biliyorum gerçekten ii

Oooov tontişim tamam kııı...Yüklendik sana biraz di mi? Yaww en azından kocişi unutturduk:))opuyorumnanaktan

Şenizseviyom seni canımmm
yaa arkadaşlarbazı insanlar fazla hazımsız oluyo demii kendi basitliklerini çamur sıçratarak örtmeye çalışıyolar allah allahhh

Son düzenleme:
ya sirkeli salata yedim dün sürkeyi fazla kaçırmıım yerken anlamadım ama yandı yemek borum galibaa:(( üstüne de yeşilçay içtim tam olduu

Back
X