• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

napiyonuzzz sekerler,maasøar filan havada ucusuyor ohh ne güzel.

ben evlenmeden evel baba parasi yiyordum simdide kocaninkini yiyorum potansiyel bi yiyiciyim galiba...

be kadar iyi tartisilir tabi.

minigim cok üzüldüm canim ama sen ayaklari üstünde duran bi kadinsin vede güclüsün al destegini

toparla kendini,kimseyede pabuc birakma üzemsinler seni yeter daaa..

kocimmmmmm erken gelcek bugün dolayisiyla giremem artik nete.

he kandilinizide kutlarim,miracmi?beratmi bugün?

ne yazıkki bende tutumlu olamayanlardanım yani evlenmeden önce çalışırken öyleydim.maaşımı aldığım gibi yerdim ona buna hediyede alırdım.keşke biriktirseymişim biraz.şu an çalışsam eve çağana falan gider heralde.bide eşim arabayı değiştirmek için çalışmamı bekliyo dört gözle.tabii kpssyi kazanmam lazım önce.

gülizim,minkçim hoşbuldum
ye çileğim ye bende aynen senin gibi koca parası yiyorum:)
off kanka off bende bol bol dua ediyim bu gece evim olsun diye
zira bıktım bu evdende heryer rutubet oldu piroşun odası bile:(
kıyafetler yorganlar kokuyo rutubet:(((
eski evimin tuvaleti akardı buda rutubet oluyo bi yüzüm gülmedi evlerden yana

kızlar hıdırellez derler ya hani bi gece var.o gecenin gündüzü bol dualar edip geceside tabi bi gül fidanı altına isteğim şeyi çizmiştim.benimki evdi:)) evimiz oldu çok şükür bana biri anlatmıştı o zman.unuttum şimdi neydi nasıldı bilen varsa anlatsın bakkeemm yaza girerken miydi neydi zamanıdaa

ya kızlar kk 8 mart çekilişi yapmıştı ya ,hediyeleri göndermeye başlamışlar ,valla bir kişi diğerine 8-10 parçça hediye almış ,hemde sadece giyim değil ,aksesuar ,mutfak eşyası ,ev eşyası filan ,çok güzel şeyler yaa..biz neden yapmadık ..

gülizim,minkçim hoşbuldum
ye çileğim ye bende aynen senin gibi koca parası yiyorum:)
off kanka off bende bol bol dua ediyim bu gece evim olsun diye
zira bıktım bu evdende heryer rutubet oldu piroşun odası bile:(
kıyafetler yorganlar kokuyo rutubet:(((
eski evimin tuvaleti akardı buda rutubet oluyo bi yüzüm gülmedi evlerden yana

cnm benimde öyle.kilerim akıyo yorgan yastık ne varsa ıslandı.yıkamaya verdim küf lekeleri kalmış hep.lafta yapılmıştı geçen yağmurda akmış yine.bıktım ama ev kendimizin değiştirme şansımız yok ne yazıkki.

Back
X