• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

derin okumadın mı yazdığımı nan ,gül dalı diyom ,araba diyom ,adam diyom kime diyom :))) açıklamalı anlattık kaydirigubbakcemile3

yazmışsında şekerim bi sonuca bağlamamışsın:)) adamları buldunuz mu istediğiniz gibi evleri aldınız mı çok paralı olduk bu sene dediniz veya baban mercedes aldımııı bana bunlarla gelll sempatiksalakcinni minik hepsine kavuştum deyoo baksana öğrenek hele nasıl yapmışşşkaydirigubbakcemile3

kızlar bende bugün adetliyim ama bugün efendimize hürmeten bol bol salatü selam getirmek gerekiyo onun dışın da bişey yapmaya gerek yok tabiki bide dua edicez bol bol rabbim hepimizi efendimize komşu eylesin dualarımızı kabul etsin

bu arada son kardan sonra benimde yatak odam ve mutfağın bazı duvarları küflendi herhalde su çekiyo parayı bulsakta dıştan mantolama yaptırsak yaa bende onun içinmi dua etsem:)

hahahhaa derin alemsin yaa ,hee kocaları bulduk ,ablam parayı buldu köşeyi döndü ben dönemedim çünkü 10 tl ablamındı ,babam sahtekarlığının kurbanı oldu 10 tl mizi çalarak .ve mercedes alamadı ..herşey yolunda gitseydi hepsi olacaktı ..

mnik altı boş falanmıydı arkadaşın evinin benim eski evim öyleydi ve benimde bazam çürümüştü:(

pardon canım ısım vardı
hayır canım altı da bos degıl ama nedense oldu yepyenı evde

hıdırellez meselesıne gelınce hepsını bır kerede dılemedım tabıı
ılk kez esım ıcın yaptım
ıste gelınle damat cızdım esımın ve kendı ısmımı yazdım annemlerın bahcedekı gul fıdanının dıbıne gomdum
esıme kavustum

sonra bıran evvel dugun borclarımızın bıtmesı ıcın cok dua ettım ev cızdım kavustum

araba cızdım arabaya kavustum gıbı

cocuk ıcın hıcbır sey cızmedım ama allah onu da aratmadı sukurler olsun
ama bunlar ınanc meselesı tabıı
ben ınanarak dua edıyorum kabul olacaksa kısmetımde varsa oluyor elbette

pardon canım ısım vardı
hayır canım altı da bos degıl ama nedense oldu yepyenı evde

hıdırellez meselesıne gelınce hepsını bır kerede dılemedım tabıı
ılk kez esım ıcın yaptım
ıste gelınle damat cızdım esımın ve kendı ısmımı yazdım annemlerın bahcedekı gul fıdanının dıbıne gomdum
esıme kavustum

sonra bıran evvel dugun borclarımızın bıtmesı ıcın cok dua ettım ev cızdım kavustum

araba cızdım arabaya kavustum gıbı

cocuk ıcın hıcbır sey cızmedım ama allah onu da aratmadı sukurler olsun
ama bunlar ınanc meselesı tabıı
ben ınanarak dua edıyorum kabul olacaksa kısmetımde varsa oluyor elbette

ne güzel miniğim tüm duaların kabul olmuşş..kalbin temizmiş demekkii..:asigim:

Kızlar ben de kimle çıksam kaçırtıyodum.Biriyle çıktım aşık olmuştuk.ıstanbula gitmek zorunda kaldı.Başka birini çalıştığı yer Hendek tarafına gönderdi.Yaw bıkmıştım valla.Hıdırellez de annemin alyansını gece gül ağacı dibine gömdüm sabah aldım.Yapmaz olaydım.Bu hanzoyla evlendim:))

Kızlar ben de kimle çıksam kaçırtıyodum.Biriyle çıktım aşık olmuştuk.İstanbula gitmek zorunda kaldı.Başka birini çalıştığı yer Hendek tarafına gönderdi.Yaw bıkmıştım valla.Hıdırellez de annemin alyansını gece gül ağacı dibine gömdüm sabah aldım.Yapmaz olaydım.Bu hanzoyla evlendim:))

:))))))
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiiiii şarkısını hediye ediyorum sana..

Back
X