• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydın ;

sabahın köründen bildiriyorum :))

bu gece noldu bu çocuğa acaba ,gece 3 de zor uyuttum 8 de de kalktı ..
dün gece biraz ateşi var gibiydi bi fitil attım ,akşam 9 da uyudu 11 de geri uyandı ,bir daha yatmadı ,başıma gelecekleri biliyodum az çok ,neyseki tüm uyutma çabalarım boşa gitti ,gece 3 de arabaya indik ,biraz turladık mecbur ,baktım sızdı bu ,şimdi de uyandı işte ,5 saat uyudu yani ,,4 diş birden çıkarıyor gene allahım bitmedi bu dişler ..

ben ise zombi gibiyim ,dişim ağrıyor ,başım ağrıyor ,boğazlarım feci ağrıyor ,ve öksürük başladı bugün ,fenayım yani ..

günaydın janlarım
soğuk yağmurlu ama bir o kadarda huzurlu bir cuma gününden sevgiler

akşam bazı saçma gelişmeler oldu karşı taraftan ailevi bazı şeyler aktarıldı bana kaynaklarım sağlam yani ona sinirlenmiştim mübarek akşam miniğim ama geçti çünki basit insanların basit oyunları benim zamanımı doldurmayacak kadar kıymetli

gülizcim hayırdır kuşum ne sardın gece gece

Son düzenleme:
günaydın eylülcüm biz her sabah sabahın köründen bildiriyoruz valla
Allah sabır versin en başta bebelermize sonra bize eylülcüm çıksın rahtlıyacaklar inş.

maytabım sanada günaydın evet hatırı sayılır derecede soğuk

ay laviş bende şimdi yazdım onu yavrularımıza aldıklarımız topiğine ,indirimi haber vermek için ..

bide bişey merak ettim şimdi ,ya bu kavak yellerini izliyodum eskiden de bayadır bakmıyorum ,bu aslı ölmemişmiydi yaw geçen bölüm ,bu haftanın fragmanında var ne iş ..

eylul gecmıs olsun kuzuya

zeyna canını sıkmaya degmez canım kımse ıcın

gulız uyuyamamıssın canım
dun gece bende uyuyamamıstım ama bu gece cocuga bılr kalkmadım
ama oglusu gece yanımıza aldı kocıs onunla yattık

geçmiş olsun eylüll..şu dişler artık bitsede kuzular rahat etse..

geçmiş olsun eylülcüm sanada melisede bende bu hatun ne arıyo sabhın köründe diyorum

günaydın eylülcüm biz her sabah sabahın köründen bildiriyoruz valla
Allah sabır versin en başta bebelermize sonra bize eylülcüm çıksın rahtlıyacaklar inş.

maytabım sanada günaydın evet hatırı sayılır derecede soğuk

sağolun kızlar ,kocam bana ıhlamur ,limon ,adaçayı ,börekçi poğaçası ve melise yazı tahtası almaya gitti :)))

ay laviş bende şimdi yazdım onu yavrularımıza aldıklarımız topiğine ,indirimi haber vermek için ..

bide bişey merak ettim şimdi ,ya bu kavak yellerini izliyodum eskiden de bayadır bakmıyorum ,bu aslı ölmemişmiydi yaw geçen bölüm ,bu haftanın fragmanında var ne iş ..

öldü öldü dirildi eylülcüm morga götürdüler hatunu ondan sonra dirildi korku filmlerini aratmadı son 2 bölüm
efede giricekmiş bikaç bölüm sonra zombi olarak o dedikodu da dolaşıyo ortalıkta

ben gittim geldimm kızlarrr
4 paket aldım bez:)
zırt pırt bitip duruyor yaaaaaa sinir oluydoum epey gider artıkkk:)))
bide bebek ve yazı tahtası aldım
parayı gödüm yaneee bime:)
eylülüm aç canım konuyuu burada arada kaynıyor bacımm

günaydın
bugün oki de 7 de uyandı deli gibi,kolumda salladım ayağımda salladım,yok uyumuyor ama ben bayılacam uykusuzluktan,koydum yatağına baktım sesi çıkmıy gittim yattım.biraz sonra ses verdi,gittim aldım bu kez yanımıza,ay uyumuyor,yerinde de durmuyor,beni de uyutmuyor,babası uyuyor ohh.Yatağın en sonuna gidiyor döne döne ben yukarı yanıma çekiyorum ikide bir,derken en sonunda bir an dalmışım,o da uyumuş heralde pat diye bir ses,düştü yataktan.allahtan bir yeri acımamış,morluk kızarıklık bir şey olmadı ama çok korktu yavrum ya,içini çeke çeke ağladı.Ben de 3.5 ta yatmıştım gece mirmirmirmir

Back
X