• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam kızlar bugün annemdeydim girmedim taşımadım artık bilgisayarı enneme üşendim

babannem sabah 6.30 düşmüş kalça kemiğini kırmış şimdi hastanede yatıyor paartesi yada salı ameliyat olcakmış ama bundan sonra kalkması zor diyomuş doktorlar yarın gidelim eşimle off yaşlılık zor ya allah kimsenin eline düşürmesin beni zamanı gelince bana güle güle çok ta uzun hayat iyi değil yaa çok üzüldüm babanneciğime ayy pamuğum benim nasıl yatçak o hareketli kadın

sapişim merak etme tatlım sende yanlız değilsin ben daha mertin hiç erken uyuyupta sabah uyandığını görmedim erken uyursa akşam kalkar sabaha kadar uyumaz bu defa geç yatsada gene gecede binbeşyüz defa kalkar ne zaman uykusu düzene gircek bilmiyorum kuzenimin ikizleri doğduğundan beri 8.30 da uyuyolar ama hiç istisnasız öle alışmış onlar benimki niye alışmadı yaa :(((((((((((

neyse benim çokkkk uykum geldi dün akşam mert 5.30 du daha kucağımda sallıyordum ayağıma koyunca feryat figan 6.00 da anca uyudu 9.30 da uyandı hala uyumadı ben sallamaya çalışıyorum habire kaçıyo yastığı görünce bile ağlıyo delircem ben bu çocukla pilli bebek diyom artık çünkü hiç bir cocuk bu kadar uykusuzluğa bu kadar açlığa dayanmaz sanırım etrafımda ki bebekler böle değil en azından inşallah 2. yawrum böle olmazz

iyi geceler inşallah bütün bebeişler güzelce uyur analarda dinlenir artık

ben yokken yine birtakım olaylar olmuş ,tatlıya bağlanmış sanırım üzücü durumlar ,KAZEN de sağolsun canım arkadaşlarımı ayırmamış bizden ,gitmelerine izin vermemiş ,mesajları da silmiş ,böylece artık konuyu sonsuza dek kaparız değilmi ..
halbuki tertemiz sayfada yeniden başlamıştık ,olsun talihsizlikler oldu buda nazar boncuğumuz olsun ,biz kk yı seviyoruz ,kimse bizi buradan ayıramaz ,heleki dostlarımdan asla ..HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM ..
YARIN YENı BıR GÜN YENı BıR BAŞLANGIÇ OLSUN HEPıMıZE ..

asortiecim ,bundan böyle buradan ayrılan arkadaşlarımız hakkında hiçbir şekilde iyi veya kötü ,hakaret veya övgü anlamında hiçbirşey konuşmayacağız ,KAZEN de böyle olmasını istiyor ,bizler başından beri istiyoruz zaten ,seninde bizler gibi bu konuya hassasiyet göstereceğini biliyoruz .ok arkadaşım ,olay bundan ibaret ,herkese saygımız sonsuz ..

eylül yazından anladığım kadarıyla herşey yoluna girmiş bizim bacılar hala burada olacak çok sevindim en büyük kk:enbuyukkk:
asortim bende akşam bazı mesajlar okudum anlam veremedim ne oldu diye sorduğum mesajımda silinmiş iyi olmuş gerçi eski konuyla alakalı bir durum diyim işde geldi geçti inşallah..

evet nazlıcım ,kimse bizi birbirimizden ayıramaz bizler emek verdik buraya da birbirimizede ;bu yüzden kimsenin biyere gittiği yok,canlarımız onlar bizim ..

ay bir an yalnız kalmış gibi hissettim gerçekten.. burada neler paylaşıldı yav bura olmadan yapamam sanki hiç bişey yazmasamda okuduğum bile yetiyor..
neyse bu gece rahat uyuyacağım onu biliyorum... oğluşlar izin verdiği müddetçe a.s
herkese iyi geceler..
yarın görüşürüz..

krikitosumm ay canım benimm çok geçmiş olsun umarım hemencik iyileşir
bu arada kayınvaliden ve annem ve teyzem tanışmışlar.Annem bugün kayınvalidenin ne kadar tatlı olduğunu anlata anlata bitiremedi.Ah ah seni gidi gelin seni kaydirigubbakcemile3bi de kaynanatör diyorsun kadıncağıza delüü..çok yardımı dokunmuş çok ilgilenmiş sağolsun,çok teşekkür ederim canım benim Şeniz

yazılar almış yürümüş ben gece yazamıyorum ama olsun gündüz yazarım dün tam oğluma emmeyi kesmesi için bi formul bulmuştum akşama kadarda emmedi ama gece feryat figan ayaga kalkınca kocamında baskısı ile yeniden emzirmek zorunda kaldım offfffff kurtulamıycam ben bu emzirme işinden çokkkkkkk sıkıldım siz ne kadar şanslı kadınlarsınız yaaa

günaydın herkese beni bilirsiniz bu saatlerde pek olamam ama kociş evde oğlanlarda yeni kalktı kahvaltı hazırlarken bir bakayım dedim..
eylülüm inşallah...
krikitoscum kusura bakma dün atlamışım ben ya babannene geçmiş olsun inşallah düzelir.. benim eşimin babanneside düştü kırdıda platin taktılar epey yürümedi kayınvalidem altını bezledi çocuk gibi yedirdi içirdi..onun için kllozet yapıldı felan sonra yürümeye başladı şimdi iyi maşallah.. bizimkide 90 olmak üzeredir yada olmuştur heralde bu dediğim olayıda 4-5 sene önce atlattı..
neyse bugün fazla giremem ben kendinize iyi bakın herkese güzel bir haftasonu diliyorum..

günaydın canlarım bende geldim
kafa 1500 valla sarhoş gibiyim kafamçokkarıştı çok yorgun hissediyorum kendimi dün akşam eve gittim oğluşum kapılarda karşıladı beni ağlamıyordu hemen boynuma sarıldı yavrum o sırada oynaşırken iki kere de gaz çıkardı üstten belki o bağırması ağlaması o yüzdendir neyse gece yatana kadar delirtti beni delirtti ay çok yordu çok düşünün tuvalete gittim klozete oturdum oda kucağımda oturdu ben işimi yaparken nasıl geçtiğini anlayın artık aman iyi olsun da sağlığı yerinde olsun ben razıyım böyle geçmesine

bir ara dışarı çıkardık hava ılıktı iyi oldu gezdik, Bim'e gittik o yazı tahtasına bakmaya ve aldık tabi biz kocişle iki akıllı o tahtayı hani şu sınıflarda kullanılan ve keçeli kalemlerle yazılan beyaz tahtalar varya onlardan anlamıştık hatta o yüzden lavişime falan da dedim içinde kimyasallar varmış kullanma diye gülmekten öldük valla kaydirigubbakcemile3 bu tahtada öyle bir tehlike yok canım kalemi demir damgaları mıktanıs zaten, onları heme şeker gibi attı ağzına aldım onları buzdolabına yapıştırdım kaydirigubbakcemile3 kalemiye oynadı biraz yazdı çizdi bişeyler yaptı

bir de şampuan alacaktım orada bulamadım başka bir markete gittik Headen shoulders neydi marka varya işte yeni bir şampuan çıkarmış hassas saç derisi için reklamlarında izledim bende de var aynı sıkıntı yıllardı bir çaresini bulamadım yine başlamıştı hatta mevsimsel geçiş dönemlerinde oluyor inşallah bu faydalı olur ilk defa aldımbu markayı bakalım iyi gelir umarım

oğluşumda çok sevindi iyi geldi gezmek ama gezerken bile çocuk bir tuhaftı bisikletinde oturuyor düşünün babası sürüyor o hem oturuyor bir eliyle de benim elimi tutuyor gidecek diye ay yavrum hastalıkl beraber iyice düşkün oldu

sonra bir banyo yaptırdık oğlanı iyi oldu oda rahatlattı biraz köyden süt getirmiştim onunla ve pirinç unuyla muhallebi yaptım ondan da yedi yarım tabak falan saat 23.00 gibi uyudu nihayet

allaha şükür bir daha ateşi yükselmedi sabah yine 5 gibi falan biraz yükseldi hemen ilacını verdik bir daha sorun olmadı ama kendisi çok mızmız uyudu sürekli ağladı durdu biraz mızmızlanıyor susuyor bir-iki saat geçiyor bir dha başlıyor bu da ya dişten yada boğaz ağrısından

ben çıkarken uyuyordu allahtan inşallah uyanınca bir problem çıkarmaz aksi gibi şu iki günde acayip yoğun geçecek :çok üzgünüm:

silikcim günaydın canım buralara hafta sonu uğrayan olmaz pek tek tük işte gelirler birazdan
memeyi bıraktırmak için yine güzel bir adım atmışsın bende bildiğin yolda ilerle gündüzleri verme artık başka şeyler yedir içir sadece geceleri ver bir süre buna alışınca geceleri miktarı azaltmaya başlarsın sonra hepten kesersin kademe kademe gider işte inşallah

Asortikim dün uğramadın kaçırdın dimi havadisleri neyseki bir sorun kalmamış Eylüümün ve nazlımeleğimin dediği gibi bende aynı fikirdeyim sabah iş yerine gelir gelmez ilk KK'yı açıyorum, sizleri merak ediyorum özlüyorum
bu arkadaşlık çok güzel ve böyle basit nedenlerle bitmemesi gerek bence elbette sorunlar olacak olmaz mı netten görüşüyoruz neticede bazen iletişimde eksiklikler olabilir hissettiklerimizi tam yansıtamayabiliriz, yada yanlış yansıtabiliriz aynı evin içinde ailelerde,akrabalarda sorun oluyor buradamı olmasın ama ben bunları yine elbirliğiyle aşacağımıza inanıyorum biz kocaman bir aileyiz ve güçlü bir aileyiz vebunu yıkmaya kimsenin gücü yetmez,biz istemediğimiz müddetçe kimse bizi birbirimizden ayıramaz opuyorumnanaktan hepinizin çocukları benim çocuklarım oldu resmen bi şehre gitme planımız oldu mu aklıma hemen sizler geliyorsunuz orada kim var en yakın hemen düşünüyorum bunlar çok güzel şeyler ve kurulması çok kolay olmayan şeyler ama biz bunu başardık o yüzden yıkılmasına izin vermeyelim hele ki dışardan bizden olmayanların yıkmasına asla izin vermeyelim, bizden olanlar aramızda zaten onların da böylebişey yapacağına ihtimal vermiyorum :enbuyukkk:

Son düzenleme:
aa nazlımeleğim yazınca aklıma geldi özür

krikitosum geçmiş olsun babaannene nşallah düzelir canım dediğin gibi yaşlılık zor allah elden ayaktan düşürmesin :Saruboceq:

günaydın canalarım cancağızlarım

beyazmelek nazlıcım sapişim geçmiş olsun dilekleri için sağol babannemde 90 a yakındır sanırım platin takılcak inşallah iyileşir :)

melekçim
eymenin iyi olmasına çok sevindim inşallah bir daha ateşlenmez ama her hastalıktan sonra anneye bağlılıkları artıyor bu gerçek mert te ishal olmuştu ondan sonra beni wc ye göndermeyen kucağıma almadım mı yerlere kapanıp ağlayan bir bebek oldu tamamiyle huyu değişti zaten bir yere gidemiyordum artık hiç gidemez oldum tuvalete de beraber gidiyoz banyoyada

slik çim hoşgeldin aramıza kaç kasım doğumlu tatlım bebeğin ömür boyu yavrunu yawrunla mutlu olun inşallah

günaydın canalarım cancağızlarım

beyazmelek nazlıcım sapişim geçmiş olsun dilekleri için sağol babannemde 90 a yakındır sanırım platin takılcak inşallah iyileşir :)

melekçim
eymenin iyi olmasına çok sevindim inşallah bir daha ateşlenmez ama her hastalıktan sonra anneye bağlılıkları artıyor bu gerçek mert te ishal olmuştu ondan sonra beni wc ye göndermeyen kucağıma almadım mı yerlere kapanıp ağlayan bir bebek oldu tamamiyle huyu değişti zaten bir yere gidemiyordum artık hiç gidemez oldum tuvalete de beraber gidiyoz banyoyada

slik çim hoşgeldin aramıza kaç kasım doğumlu tatlım bebeğin ömür boyu yavrunu yawrunla mutlu olun inşallah

günaydın 27 kasım dogumlu seninki kaçında dogdu bide sen hamilemisin resim öylede

Back
X