• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ay bizim de emziği bırakmamız zor olacak sanırım ve ben hiç kıyamıyorum öyle ağlasa falan hemen veririm heralde yakın zamanda bıraktırmayı düşünmüyorum o yüzden
şahsen ben 4 yaşına kadar emzik emmişim kaydirigubbakcemile3 o kadar da olmaz ama iki yaşından sonra düşünüyorum en azından konuşabilsin ve benim konuştuklarımı anlasın derdini anlatsın bana
ben 4 yaşında koca kazık olduğum için herşeyi konuşuyormuşum tabi bana da ananem bakmış o beni uyuturken dermişimki
ah ah emziğim olsa hemen uyuyuvericem ama benim annem attı emziğimi yok dermişim kaydirigubbakcemile3 anaemde kıymazmış çok üzülrmüş vermezmiş ama anneme sövermiş içinden kaydirigubbakcemile3

ve ben belki oğlumun yine kendi isteğiyle bırakacağını düşünüorum memede olduğu gibi olabilir belki inşalah olursa süper olur

kızlar arkadaştan bişey ögrendim bi kullandıgınız ıslak mendilleri aygazda yaksanıza eger yanarsa içinde alkol varmış yanmazsa yokmuş ben gohnsons baby kullanıyorum yandı arkadaş fresh sohp'mu ne kullanıyo o yanmadı

amanın bir deneyeyim bakalım ben huggies kullanıorum genellikle bu arada dalin var kullandığım ben arada başka markalarda kullanıyorum favorim nivea mesela bir de onu yakayım bakalım

hemen hemen herkezin bebekleri emmeyi kendi bırakmış benimki deli gibi emiyo beyaz melek hakikaten çok şanslısın eşin ve annem sana çok yardımcı ama ben yanlızım kayın validemle falan aynı apartmanda oturuyoruz ama hiç yardımları olmuyo neyse

hmm o zaman zor tabi canım hiç kolay değil

ben akrebim oğlum yay yanlız hem ben artık doğum günü falan isteme oğluma yaparım yeter

aa evet doğru kasım sonu olduğu için yay burcu senin oğlan onu atlamışım

ben zaten ıslak mendilleri durulayıp kullanıyorum bizimkinin cildi fazla hasas

ah canım yaa senin işinde baya zor o zaman ıslak mendil alacağına pamuk al daha iyi hem ucuza kapatırsın
al pamuğu ıslat ıslat kullan yumuşacık daha iyi benim arkadaşım öyle yapıyordu bebeğine tavsiye ederim yani

havalar bi düzelsede kendimi dişarı atsam çooooook sıkıldım en azından bahçede otururduk oğlumla oda çok sıkılıyo hem uyku uyumadıgımdan sabah olmamaış gibi geliyo bide bakmışım akşam olmuş herşey çok sıkıcı

ay evet kışın en kötü tarafı da bu çok sıkıcı oluyor sürekli kapalı hava burası yine yağmurlu mesela

ben eve kaçıyorum kızlar dönüşte görüşürüz bir yemek yiyeyim biraz da oğluşumla görüşeyim gelirim

merhaba arkadaşlar
destekleriniz için çok çok teşekkür ederim
böyle seviyeli bir sitede böyle güzel dostlarım olduğu için çok şanslıyım gerçekten
ve hiçbir yere gitmiyorum hafta sonu fazla giremem ama pazartesiden itibaren tamgaz burdayım
kankamıda ikna etmeye çalışıcam inşallah oda döner buraya

nan maytap kafa ,nereye gittiydin ki :roflol: pazara mı ,bana ordan bi kilo domates :tomato:

kızlar ben haşhaşlı pasta yapmaya gidiyorum isteyen varsa gelsin bide hazır mantı yapayım bare öglen yemegine bugün çok fenayım hep ne yesen diyom ama cumartesi bugün tatil yiyim en iyisi

kız mine kendşne gel ,ne haşhaşı ne pastası mantısı ,diyetteyiz yaw oldumu şimdi :))

silikcim beyazmelek cinsel danışma hattında santral sorumlusu canım ..

kızlar ben haşhaşlı pasta yapmaya gidiyorum isteyen varsa gelsin bide hazır mantı yapayım bare öglen yemegine bugün çok fenayım hep ne yesen diyom ama cumartesi bugün tatil yiyim en iyisi

ben sürekli ne yesem diye düşünüyorum ona buna sinirlenip yemekten alıyorum hırsımı fil gibi oldum sana afiyet olsun

kız mine kendşne gel ,ne haşhaşı ne pastası mantısı ,diyetteyiz yaw oldumu şimdi :))

silikcim beyazmelek cinsel danışma hattında santral sorumlusu canım ..

ay eylül öldürürsün sen insanı gülmekten kocan çok şanslı senin yanında insan yaşlanmaz demek beyaz melek cinsel danışma hattı santral sorumlusu he dogru valla

bugün hafta sonu boşver rejimi fıstık gibi hatunlarız gel beraber yiyelim

ay eylül öldürürsün sen insanı gülmekten kocan çok şanslı senin yanında insan yaşlanmaz demek beyaz melek cinsel danışma hattı santral sorumlusu he dogru valla

bugün hafta sonu boşver rejimi fıstık gibi hatunlarız gel beraber yiyelim

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

sen fıstık gibi olabilirsin ama ben değilim ve beni kötü yola çekiyosun sempatiksalakcinni

Back
X