• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

noluyo nan burda gerginlik istemiyom hepinizi attırırım içeri haaasempatiksalakcinni
silikcim biz burda bir aileyiz canım bu ve bunun gibi bir sürü yakıştırma olabilir kimse kimseye alınmaz inan
sen yeni geldiğinden alışamadın zamanla alışırsın canım
ay pek sevgi kelebeğe gördümkendimi

zeynam ve mmmf sizi çok seviyorum bilirsiniz opuyorumnanaktan
eylül üm sana ayrıca teşekür ederim cicim beni aydınlattın
silik kardeş sen neresindesin ankaranın

Krikitosumm bu yağmurda soğukta hem de hamiş halinle kemeraltına gidirsun canımcım,yorma kendini güzel arkadaşım benim. :CüvCüv:

beyazmeleğim eymenin daha iyi olmasına çok sevindim canım.Ya bu oğlan baya baya söylüyor kakasını maşallah kuzuma :nazar: sen yaza çok rahat edeceksin canım,tabi Eymenimin poposu da rahat edecek inşallah bezden kurtulup

Silikciğim beyazmeleğimiz biraz o konularda açık sözlüdür bundan dolayı bizim aramızda bunun espirisi yapılır.Yani eylülde onunla ilgili bir espri yapmış,sen benim gibi biraz alıngansın sanırım.Tamamen şaka yani,hiç gerginliğe gerek yok tatlım.Sen de daha sık geldikçe anlayacaksın zaten durumu opuyorumnanaktana.s.

Benimki hiç emzik almadı uğraştım ama istemedi.Ben varken,ne gerek var yalancısına diye düşündü sanırım kaydirigubbakcemile32 ay kadar öncede beni emmeyi bıraktı.Birden kesmedim tabi bende yavaş yavaş kestim ama son zamanlarda fazlaca düşkün olmuştu ve benim sütüm biteli baya oldu,öyle 1-2 damlayı çekiştirip duruyordu.Ben de önce gündüzleri yavaş yavaş azalttım,sonra geceye de kaydırdım durumu.Bir de benimki memeden ayrılmamak için uyumuyordu,o da zorluyordu beni.Hoş memeyi bıraktı da ne oldu,dün gece 3,5 ta uyudu akannehir

merhaba arkadaşlar
destekleriniz için çok çok teşekkür ederim
böyle seviyeli bir sitede böyle güzel dostlarım olduğu için çok şanslıyım gerçekten
ve hiçbir yere gitmiyorum hafta sonu fazla giremem ama pazartesiden itibaren tamgaz burdayım
kankamıda ikna etmeye çalışıcam inşallah oda döner buraya

sevindim maytabım sensiz olmaz tabi seviyorum seni a.s.

beyaz melek afiyet olsun bebişinle hasrat gider bakalım

sağol canım valla iyi oldu gittim gördüm maşalah iyiydi keyfi yerindeydi

beyaz melek sen ne iş yapıyosun

canım ben dershanede rehber öğretmenlik yapıyorum

melegim inşallah kendi bırakır canım ama çok zor bi süreç

evet zor olduğunu biliyorum ve açıkçası korkuyorum eyvahedigeldismile

kız mine kendşne gel ,ne haşhaşı ne pastası mantısı ,diyetteyiz yaw oldumu şimdi :))

silikcim beyazmelek cinsel danışma hattında santral sorumlusu canım ..

puhahahaha :roflol:
cinsel danışma hattı haa valla buradan daha iyi çalışırım heralde orada
alooo şekerim ne sorunun var anlat ablana puhahaha :roflol:

gerçekten mi sende basın sözcüsüsün sanırım

ehehehe ay bu da güzel cevap olmuş kopardınız beni :roflol:

silikçim biz burda artık aile gibi olduk eylül kime ne yakıştırma yapıcagını çok iyi bilir melegimde asla alınmaz bence sen aramıza yeni katıldıgın için seviyesiz gelmiş olabilir

silikcim h.mine doğru söylemiş biz artık 2-3 senedir berabwer olduğumuz için aramızda bu tarz muhabbetler döner bazen bende biraz açık oluyorum bu konuda arkideşlerim sağolsun takılırlar bana benim için no problem yani kaydirigubbakcemile3 zamanla tanışır kaynaşırsın sende anlarsın yani

noluyo nan burda gerginlik istemiyom hepinizi attırırım içeri haaasempatiksalakcinni
silikcim biz burda bir aileyiz canım bu ve bunun gibi bir sürü yakıştırma olabilir kimse kimseye alınmaz inan
sen yeni geldiğinden alışamadın zamanla alışırsın canım
ay pek sevgi kelebeğe gördümkendimi

aferin benim sevgi pıtırcığım arada safişime yardım et, tek tek çek kulaklarını kaydirigubbakcemile :mymeka:

safişim valla öğrendi öğrenecek heralde bugün öğlende gittiğimde ıkınmaya başladı sonra döndü ee-ee diyor yine yapıorum diye haber veriyor oğlum kaka mı yapıyorsun tuvalete gidelimmi bebeğim oraya yapalımmı kakamızı dedim ıı-ııı diye kafasını sallıyor gitmek istemiyor beze yapıcam diyor ille ama yaparken haber veiyor buda bir ilerlemedir dimi zemuszemus

Back
X