- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #63.601
nan maytap kafa ,nereye gittiydin ki :roflol: pazara mı ,bana ordan bi kilo domates :tomato:
:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan maytap kafa ,nereye gittiydin ki :roflol: pazara mı ,bana ordan bi kilo domates :tomato:
sadece espirini seviyesiz buldum
olumunekankayizsmilesilikçim biz burda artık aile gibi olduk eylül kime ne yakıştırma yapıcagını çok iyi bilir melegimde asla alınmaz bence sen aramıza yeni katıldıgın için seviyesiz gelmiş olabilir
eminim aanladın
zeynam ve mmmf sizi çok seviyorum bilirsiniz opuyorumnanaktan
eylül üm sana ayrıca teşekür ederim cicim beni aydınlattın
silik kardeş sen neresindesin ankaranın
merhaba arkadaşlar
destekleriniz için çok çok teşekkür ederim
böyle seviyeli bir sitede böyle güzel dostlarım olduğu için çok şanslıyım gerçekten
ve hiçbir yere gitmiyorum hafta sonu fazla giremem ama pazartesiden itibaren tamgaz burdayım
kankamıda ikna etmeye çalışıcam inşallah oda döner buraya
beyaz melek afiyet olsun bebişinle hasrat gider bakalım
beyaz melek sen ne iş yapıyosun
melegim inşallah kendi bırakır canım ama çok zor bi süreç
kız mine kendşne gel ,ne haşhaşı ne pastası mantısı ,diyetteyiz yaw oldumu şimdi :))
silikcim beyazmelek cinsel danışma hattında santral sorumlusu canım ..
gerçekten mi sende basın sözcüsüsün sanırım
silikçim biz burda artık aile gibi olduk eylül kime ne yakıştırma yapıcagını çok iyi bilir melegimde asla alınmaz bence sen aramıza yeni katıldıgın için seviyesiz gelmiş olabilir
noluyo nan burda gerginlik istemiyom hepinizi attırırım içeri haaasempatiksalakcinni
silikcim biz burda bir aileyiz canım bu ve bunun gibi bir sürü yakıştırma olabilir kimse kimseye alınmaz inan
sen yeni geldiğinden alışamadın zamanla alışırsın canım
ay pek sevgi kelebeğe gördümkendimi