• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

aaa ilerleme ne demek tatlım maşallah kuzuya öğrenmiş neredeyse
darilgen geçen günde geldi sanıırm okuyp birşey yazmadan çıktı heralde,bencede bir selam verebilirdi

ay maşallah eymene çabuk söylücek seninki benimkinin daha umru deil

sağol tatlım alla söyleyecek heralde ama dedim ya tuvalete gitmeye niyeti yok kaydirigubbakcemile3

bende un kurabiyesi yaptım ,henüz fırında ,çıksın da afiyetle yiyim ,kanıma girdin h.mine ,alacağın olsun

afiyet olsun canım bende hashaşlı pastamı yaptım ama sütüm yetmedi kociş getirecek bi üstünün krem şantisi kaldı

ohh valla zillilere bak sen haşhaşlı pastalar un kurabiyeleri ulan olan var olmayan var bi düşün yavv burada aç bitap çalııyorum mafoldumben

aaa ilerleme ne demek tatlım maşallah kuzuya öğrenmiş neredeyse
darilgen geçen günde geldi sanıırm okuyp birşey yazmadan çıktı heralde,bencede bir selam verebilirdi

KATILCAN opuyorumnanaktan

ben geldim sapişim mert i anneme bıraktık hemencik gittik geldik zaten ben ya mina ya bakarım yada barış bebeye fazla dolaşmadım önünde durdu arabayla
bim e bez bakmaya girdik 4+plas yokmuş ama :((( almadım bende yazı tahtası aldım kaydirigubbakcemile3

sonra salıncak aldıkkkk tam yatar olduğu için 2.meleğimde kullanır 2 aydan sonra birde baston bebek arabası aldık oda çok hoşuma gitti ben chicco istiyodum ama mert önünde bar olmayınca kendini bağlatmıyor arkadaşların arabasında denedik içinde 5 dk oturmadı mutlaka barı olcak bağlanmıcak

baston bebek arabası 90 tl salıncak 90 tl arkidaşlar baya bi pazarlık yaptık iyi fiyatlara almışız demi isteyenler olursa fiyat bilgisi olsun die yazdım yanlış anlamayın bu arada yiğit maaşı bugün aldı bugün gitti ama 2 şey alınca baya indirim yaptılar dayanamadık bu ay çok sıkışçaz kocam ne dese haklı ohaoldumsmile

mert uyudu arabada henüz deneyemedim hiç bi tanesini inşallah sever salıncağını bebek arabasını

melek sanada çok yakışmış meslek daha iş bulamazdın cadııııııı kaydirigubbakcemile3

darilgen geçen gecede girdi selam falan yazdım bende mookk gibi kaldım ortada bi selam kızlar yazabilirdi yaniii amann beyse yazan yazar yazmayanında canı sağolsun

image gene çalışmıyor fotoları koyamadım aldığımız ürünler kısmına

eylül mine afiyet olsun şekerler bol bl yiyin biizm yerimizede bol bol et olsun ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhh

nazlımelek sen nekadar almıştın tatlım salıncaklarını kız sen kanıma girdim ben 2.meleğim doğunca chicco polly almayı düşünüyodum ama bu daha faydalı olucak sanırım hem mert kullancak hemde yeni doğan inşallah seninkiler uyuyomuş ya onda benimde hamileyken ayağımda sallamak zor oluyo die eşim alalım dedi iyi de oldu ya inşallah uyur mert te orda

krikocum puset iyiymiş hakkaten salıncak fiyatlarını bende bilmiyorum bizim var salıncak ama yengem verid oğlununkini o yüzden

yeni mesleğim için sağol hayatım sevgili eylülcüğüm menajerim oldu sağolsun onun sayesinde oldu kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar bende şimdi eşimi gönderdim markete bime bak önce dedim biz 5 nnumara kullanıyoruz 4+ oluyorsa genelde yoktur o zaman..
krikitoscum salıncağını ve pusetini güle güle kullansın mert oğlan..
bizimkilerin ikiside düz yatıyor geneli öyle sanırım yeni doğan bebekte yatar yani iyi olmuş senin için bir taşla iki kuş vurmuşun..
minecim eylülcüm afiyet olsun bacılar..
benimde canım çerez istedi sipariş verdim kocişe..gelsin dünden kalan ıspanaklı börek ve havuçlu kekimle çay keyfi yapacağız..yani bende dün niyeti bozmuştummmkaydirigubbakcemile3
ha beyazmeleğim azda olsa sölüyormuş eymen kakasını sevindim.. bhenimde kerem çiş diyor ama unuttu bir ara tekrarladı üstüne düşmedim sadece çişi için diyordu sanırım kaka yapmıyordu dediğinde bezi çok dolunca alarm veriyor benim sıpam..
bende dün akşam profilimde mesajlara bakarken bazı arkadaşlarımın resimlerinde soru işareti vardı nediye baktım julininkinde vardı mesela ama anlamadım ama onun profilinde dün akşam 19da girdiğini öğrendim oda bişey yazmadan çıktı..
aman neyse ya kalan bacılarımı ben çok sefiyommmmm öptüm sizi şekerler..
kociş şimdi geldi marketten yaşasın bimde ikili huggies 5 numara bulmuş.. 20 liraya 64 adet oluyor iyymiş yavss.
..

krikitoscum yeni gördüm canım,
bizim salıncağın biri 120lira aynısından alacaktı eşim 100 liraya başka yerde bulunca onu almıuş farklı ama 120 lik çok uzun süre kullanmalık büyüdüklerindede parkataki salıncağa biner gibi sallanırlar öbürü zayıf bebeler için ona sadece kerem sığıyıor benim.. totoş kaanım büyükde salanıyor..
ve salıncakta uyutması kolaylık ben iki taneyi nasıl uyuturdum sonra.. şimdi kaan uyurken cozutuyor kalkmaya çalışıyor onu ayağımda keremide salıncakta sallıyorum uyuyorlar...

krikocum hayırlı olsun canım alışverişin ,güle güle kullansın yavruların ;

bizde de salıncak var ama balkonda öylece duruyor ,ablam vermişti ,zor gecelerin kurtarıcısıydı bir zamanlar ama artık sevmiyor melis malesef ..
nazlıcım benim karşı komşumun ikizleri vardı eski apt.da ,2 yaşındalardı o zaman ,birini ayağında ,birini ana kucağında sallardı ,ahh derdim ne zor şey ,allah sabır versin ,hakkatten allah sana sabır versin çok zor..

bende bu akşam mantar mantısı var .hmmmm eşim gelsin de kızartayım bari ..

sağol nazlıcım sağol eylülcüm inşallah benimki sever çok yer kaplıyor amann bide sevmezse yandım ben o zamn allahtan katlanınca incecik oluyor kapı arkasına yada kilere çok rahat sığdırırım ben onu değeine kalır

nazlıcım bizimkide büyük bişi sanırım 20 kilo ya kadar kullanım yazıyo üstünde 3 yaşına kadar rahat kullanır geniş oturağı çünkü
image çalışsa resim koycam ama çalışmıyor başka neresi var bilen bana yazabilir mi?

ya bizimkide her sabah kakasını 11 de yapıyor bide pis beze yapmaz benimki illa altı yeni temizlencek yeni beze sıçılacak malesef arkaarkaya 2 iş çıkartıyor annesine bende o yüzden lazımlık almak istiyorum ama istediğim 75 tl. miş öff çok pahalı bide kullanmazsa anamm yiğit parçalar beni bide külozet e takılan oturaklar var ondan alayım düşünceside var çünkü beni wc de görünce geliyor yanıma kaka diyor belki sever onda yapmayı sifon çekmeyi ve el yıkamayı da seviyor o ayrı tabii

Son düzenleme:
krikocum gerek yokki canım o kadar pahalı bişeye ,lazımlık olsun yeter bence ,real de 9.90 ,e-bebek.com da da 9.90 dan başlayıp 45 tl ye kadar seçenekler var ,bence onlardan alabilirsin ,ben öyle yapıcam ..

krikocum gerek yokki canım o kadar pahalı bişeye ,lazımlık olsun yeter bence ,real de 9.90 ,e-bebek.com da da 9.90 dan başlayıp 45 tl ye kadar seçenekler var ,bence onlardan alabilirsin ,ben öyle yapıcam ..

bugün sevi bebe nin vardı 8 tl di güzeldi de eşim bunada sıççak onada dedi :)))ben almadım eve gelince pişman oldum ama birde wc ye yerleştirilenlere bakıcam yarın çıkabilirsem e-bebek e bakıyım sağol tatlım

sellam kızlar herkes nasıl bakammm biz annemdeyiz a city ye gittik avm ye
gezdik geldik çook yağmur yağıoo
krikocumm ne dicem sana yaa buzdolabı kilidini nereden bulabilirim die sormuştum sana
sanırım cevap yazmışsındır ama ben okuyamadım sana zahmet bi daha yazar mısın

canım klitler kipa migros özdilek tarzı büyük marketlerin bebek bezi mama satan bölümlerinde var tatlım hatta chicconun priz kapı çekmece dolap cam dolap gibi çeşitli kilitleri topladığı seti vardı sanırım 55 tldi
ayrı ayrı da satılıyor başka markalarında var ayrıca bebek mağazaların çoğunda var sevi baby her türlü klidi satıyor mesela ben en son tv altlığı için aldım 5.500 e verdiğim parayada değdi doğrusu eskiden ben toplar o dağıtırdı bantladık hoş durmadı şimdi klit var açılmıyor die bir denedi iki denedi şimdi camı bile ellemiyor eskiden habire cam silerdim ::))))))

Back
X