• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

yaso yaptın mı revaniyi ,tarif vereyimmi canım ??

zeynacığım çok geçmiş olsun bebeğeemm,

bizde dışarı çıkıcaz ama kocam 6 da gelicek ,kızımı avm de oyuncaklara bindiricem ,geçen gün zeyna ile buluştuğumuzda turtıla bindi ,bayıldı ,ben korkar dedim ama korkmadı ,bende bugün götürüp arabalara filan da bindiricem ..

ok canım

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 tatlı kasığı kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ

şerbet :

3 su bardağı su
3 su bardağı şeker
yarım limon suyu

önce şeker ile yumurtayı çırp ,sonra tüm malzemeyi ekle ,mikser ile çırp ,yağlanmış tepsiye dök ,eğer kek gibi kabarsın istiyorsan daha küçük bir tepsiye ,ince olsun istiyorsan büyük tepsiye dök ,170 derece fırında üzeri kızarıp içi pişinceye kadar pişir ,ilk sıcağı çıkınca şerbet de ılıkken şerbetini dök ..

AFıYET OLSUN ..

ok canım

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 tatlı kasığı kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ

şerbet :

3 su bardağı su
3 su bardağı şeker
yarım limon suyu

önce şeker ile yumurtayı çırp ,sonra tüm malzemeyi ekle ,mikser ile çırp ,yağlanmış tepsiye dök ,eğer kek gibi kabarsın istiyorsan daha küçük bir tepsiye ,ince olsun istiyorsan büyük tepsiye dök ,170 derece fırında üzeri kızarıp içi pişinceye kadar pişir ,ilk sıcağı çıkınca şerbet de ılıkken şerbetini dök ..

AFİYET OLSUN ..

Teşekkürler Eylülcüm.Deneyecem şunu uyutabilirsem.2 Gündür mahvetti beni.Kucakçı yaaa.Valla bel mel kalmadı:((

selam kızlar anca düştüm yaa bu ne yoğun pazar her pazar gibi
napıyonuz hastalarmı var bebişlerden çok geçmiş olsun kızanlara
silikcimnoldu neden elveda dedin anlamadım
yasmincim menün gözümden kaçmadı afiyet olsun hamarat arkadaşım benim

selam kızlar anca düştüm yaa bu ne yoğun pazar her pazar gibi
napıyonuz hastalarmı var bebişlerden çok geçmiş olsun kızanlara
silikcimnoldu neden elveda dedin anlamadım
yasmincim menün gözümden kaçmadı afiyet olsun hamarat arkadaşım benim

Sen öyle diyosan öyledir.İşin piri onaylamışsa okeydir:)))

işin piri kim beee ,bi tabak yemek yapmaz o sempatiksalakcinni,asıl işin piri benim ,mutfaktan çıkmıyom beee ,gözünüz beni görmiyiii..

bende belki akşam dışarı çıkarım oğlum gezsin azcık aslında ben sinemaya veda ya gitmek istiyorum çok ama mert i bırakacak kimse olmadığından bu imkansız malesef
oğlum salıncağında uyuyor şu an çamaşırım bitti azcık bir ütüm var ayy çok mutluyum evim tertemisssss oldu koltuklarım biel silindi yaşasınn hihoyyyt

bi kaç gün siteye giremiycem belkide hiç giremiycem paylaşımlar için hepinize ayrı ayrı teşekkürler

ne oldu tatlım ne güzel kafan dağılırdı burda bebeklerden vakit buldukça sıkça girmeye çelışıyorum ben ki kafam dağılsın iyi geliyor bana burası
internetin mi kapancak yoksa başkabir problem mi var yeni geldin gidiyon

beyaz melek iyi bi gün geçirmeni dilerim

sağol hayatım pek iyi birgün geçirdiğim söylenemez ama yine de allah daha beterinden korusun keyfimiz yerinde en azından ama esaslı yoruldum yani
ben o iyi bir gün dileğini yarın kullanayım

ana bi pazar günü bu kalabalık inanılır gibi değil
zeynam çok geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır bir an önce kusucuğun
krikocumm sizin arabanızda çook güzelmiş güle güle kullanın
başka ne dieyecektim unuttum
annemin çamaşır makinası bozuldu yaa altından elektirik kaçağı varmış allah korumuş yaaa
alttan nasıl ışıklar saçarak yıkıyormuş annemde görmüş hemen kapatmış zaten eskiydi
makina almaya gideceğiz onunla

ee hadi hayırlı olsun şimdiden yeni makinanız ne diyeyim
ama allah korumuş elektrik çarpmamış

melek yarın iyi bir gün geçirecek tatlım yarın izinli eşide kendiside yarın gezer tozar bizede havasını basar hanii kaydirigubbakcemile3

valla geçireyim basmammı hiç zemuszemus

kirikitoş melege hayat kolay iyi bi annesi ve eşi var ama bana ömür boyu tatil yok anca ölünce belki ondada zebaniler rahat bırakmaz herhalde

aman allah gecinden versin canım yaa sağlık yerinde olsun da kimsenin hayatı dört dörtlük değil mutlaka içimizde sıkıntılarımız dertlerimiz var hepimizin

mert sürekli kafasını çarpıp duruyo sizinkidemi böyle

doğduğun beri kaç kere çarptı allah bilir kafada hep bir morluk var mesela kocam diyorki biz kafamızı bu kadar çarpsak kesin salak olurduk bu çocuklar iyi dayanıyor yine kaydirigubbakcemile3

yahu bebeklerde artık bebek gibi degildevir degişti başa çıkılmaz oldular hepsi sinir küpü annelerimizin anlatıgı bebeklerle bunlar bi degil annem bebe 1 yaşına kadar uyur dururdu diyo bunu uyutmak mucize

evet kesinlikle katılıyorum eski zaman çocuklarından eser yok artık

hayrola siliğim nereye gidiyon daha karpuz kesiciiidik kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana gel yine özletme

yaso yaptın mı revaniyi ,tarif vereyimmi canım ??

zeynacığım çok geçmiş olsun bebeğeemm,

bizde dışarı çıkıcaz ama kocam 6 da gelicek ,kızımı avm de oyuncaklara bindiricem ,geçen gün zeyna ile buluştuğumuzda turtıla bindi ,bayıldı ,ben korkar dedim ama korkmadı ,bende bugün götürüp arabalara filan da bindiricem ..

ay benimde yarın götüresim var hava güzel olursa inşallah oyuncaklara bindireceğim kuzumu bakalım

bende belki akşam dışarı çıkarım oğlum gezsin azcık aslında ben sinemaya veda ya gitmek istiyorum çok ama mert i bırakacak kimse olmadığından bu imkansız malesef
oğlum salıncağında uyuyor şu an çamaşırım bitti azcık bir ütüm var ayy çok mutluyum evim tertemisssss oldu koltuklarım biel silindi yaşasınn hihoyyyt

ay evet öyle tertemiz olunca insanın evi insanın içini bir huzur kaplıyor değil mi bende de öle oluor bende bu akşam yapayım diyordum ama çok yorgunum eşim benden de yorgun olur yarın akşam artık yarın akşama kalır çamaşırlarım da birikti onları da yıkayayım salı çarşambaya falan da ütü olur sanırım off off bitmiyor bir türlübitiyor bir daha başlıyor hep böyle sanırım napalım sağlığımız huzurumuz yerinde olsun yeter

Back
X