• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

doğru mucize kötü oluyo ama 7 de gelcekmiş çıkarız dedi ..

vallahi ben 40 günlükten beri çıkarıyorum avm ye ,melis çok az hasta olan bir bebek maşşallah ,şimdiye dek bi zararını görmedik ,sadece bu domuz gribi vakalarında çıkarmadık o kadar ..

Alllllamm evimi yaladim yuttum tertemizz suada ehuehuehu ...

yemegimide yapiyorum kocamla ogliste buz pateni yapmaya gittiler

gelselerde uyutsam kuzucugu yaa.

yok beyazım şaka değil ,abisiyle ortak iş yapıyolar ,abim aradı dedi gitmem lazım dedi,
biz çıkamayız melisle çünkü yakında gidilecek kapalı mekan yok ,havada soğuk ,ben kendime alışveriş yapmak istiyıodum bide :((

hmm anladım sıkma canını napalım akşama gidersiniz yada yarına falan gidersiniz artık kötü olmuş

bende bugünün bittiğine inanamıyorum çıkmama yarım saat kaldı ohh

bugün çok güzel hareketler yeni bölümmü acep biraz izleyelim de gülelim bari akşama da bir açılış töreni düzenleyeyim kendimize gelelim zemuszemus

eylul en kötüsü de plan yapıp tutmaması .kötü olmuş

kritios ve melekcim bende oyle düşünüydrdum aslında ama en son esraceyhana çıkan dr alışveriş merkezlerine götürmeyin diye ısrarla bahsedince biraz kafam karıştı

yine sağolsun benim diyeceklerimi eylülcüm demiş
böyle salgın hastalıkların olduğu dönemlerde öyle çok insanın bulunduğu kapalı ekanlar riskli tabi ama evin içinde kapanıp durmakta olmaz allah korusun bişey olmaz yaa biraz dikkat edeceksin o kadar

Alllllamm evimi yaladim yuttum tertemizz suada ehuehuehu ...

yemegimide yapiyorum kocamla ogliste buz pateni yapmaya gittiler

gelselerde uyutsam kuzucugu yaa.

aferin gülüm rahatlamışındır
ulen bu çocuklar düz yolda yürüyemiyor seninki buz pateninemi geçiş yaptı kaydirigubbakcemile3

çilek ne güzel ohh misgibi desene güle güle kirlet canım.
melekcim buğunude atlattın hadı geçmiş olsun canım.
eylul kanıma girdin bende toplıycam kocayı çdçugu çıkacam

:) babasiyla gitti fistigim üzerine cocuklar icin olan oturakli bisiy var onu koyuyorlar babasi kaydiriyor:))

karda yurumeye bayiliyor zaten pamuk gibi habire atiyor kendini yere.

hemde nasil rahatladi manlatamam,ama yoruldum disariya cikmaktan vazgectim.

ayy ben o tv ye çıkan çok konuşan manyaklara inanmıyorum onlara göre yaşarsak hiç bişey yemememiz hiç birşey içmememiz bebekleride dışarıya çıkarmamamız lazım öff ölelim o zaman

sebzede meyvada gdo ette kuşgribi deli dana suda artizyan dışardada domuz gribi var herkez kapansın eve soğuk havalarda nereye gitçekmişiz söledimi amca bariiiii

çilek ne güzel ohh misgibi desene güle güle kirlet canım.
melekcim buğunude atlattın hadı geçmiş olsun canım.
eylul kanıma girdin bende toplıycam kocayı çdçugu çıkacam

çık canım çık sende iyi gelir biraz gezmek

:) babasiyla gitti fistigim üzerine cocuklar icin olan oturakli bisiy var onu koyuyorlar babasi kaydiriyor:))

karda yurumeye bayiliyor zaten pamuk gibi habire atiyor kendini yere.

hemde nasil rahatladi manlatamam,ama yoruldum disariya cikmaktan vazgectim.

hmm tmm o zaman

ayy ben o tv ye çıkan çok konuşan manyaklara inanmıyorum onlara göre yaşarsak hiç bişey yemememiz hiç birşey içmememiz bebekleride dışarıya çıkarmamamız lazım öff ölelim o zaman

sebzede meyvada gdo ette kuşgribi deli dana suda artizyan dışardada domuz gribi var herkez kapansın eve soğuk havalarda nereye gitçekmişiz söledimi amca bariiiii

ay buna da KATILCAN

ve ben kaçar nihayet gidiyorum hepinizi öpüyorum görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktan

tsk,ler mucizecim kirletme konusunda bir numarayiz gelsinler aninda kirlenir.

bende bugün temizledim canım çıktı resmen mert bebası uyuyodu sonra eşimi annesi çağırdı gitti o mert yeni uyandı kendine gelsin babasınla bir olur evin hakkından gelirler bu kadar çabuk olmayı nasıl başırıyorlar buda erkeklerin yeteneği olsa gerek

deniz oğlanda bıkmadı kardan doymyştur kara artık

Selam kızlar a.s.
Kalalbalık bir pazar günü olmuş hayret :)
Bugün ablamın doğumgünü onu kutladık annemde ailecek,geldik evimize.Size bakayım dedim.Nazlımelekcim Kaan tam iyileşti artık diye bakıyorduk ama yine mi ateşlendi kuzu hay Allah ya
Zeynacım size de geçmiş olsun
Silik niye gitme kararı aldı acaba,daha yeni yeni tanıyorduk onu,o da bizi tabi.Neyse kendi tercihidir saygı duyuyoruz tabiki
Lavişim ve Krikitosum o temizlikten benim eve de lazım ama kaldırılması gereken bir toto var sempatiksalakcinni

naber kızlar,
oğluşlar caliou seyrediyorlar ama hava rüzgarlı sanırım gelip gidiyor kızıyorlar bana kaan tvye vuruyor çalışsın diye...
aa şimdi baktım arkadan kablosu oynamış ikide bir tvyi evirip çeviriyor kuduruklar tabi oynar düzeltitm neyse..
temizlik yapanlar güle güle kirletin darısı bize bugün süpürdüm kerem önce mutfaktaki kurabiyeleri yere döktü az öncede babası fiyonk kraker almış çok diye onun paketi masanın üzerindetdi çekmiş onuda döktü her yer yine ufak oldu hiç temizlenmemiş gibi yüzünden aldım artık.. makineyi çıkartamadım kaan korkuyor şimdilerde niyeyse önce ikiside korkmazlardı..
dışarı çıkacaklarada iyi gezmeler..
safişim öyle oldu ama neyseki gündüz biraz uyudu öksürükten uyuayamıyordu doğru dürüst bu gece daha iyi olur inşallah..
kermde hasta oldu burnu akıyor arada öksürüyor azda bende var öksürük ailecek hasta olduk yaa.

Son düzenleme:
slm şekerler nbr? Size evden bildiriyorum yemeğimizi yedik, mutfağı topladım, makinaya çamaşır attım bari o aradan çıksın yarına kalmasın asarım sabaha kadar havalanır kurur en azından
oğluşum pür dikkat reklam izliyor şuanda ve beraber çok güzel harektler bakıyoruz ama hala yeni bölüm başlamadı yok heralde bu hafta neyse bende yapacak bişeyler bulurum zemuszemus
canım tatlı bişeyler yemek istiyor napsam bilmiyorum şöle hazır bir sütlü tatlı mı yapsamki keşkül var bir de puding var heralde cremole varsa bi bakayım oda süper oluyor
bir de duşa gireceğim başka türlü dinlenmem imkansız

safişim ablanın doğum gününü kutluyorum canım benim bu çiçekler onun için a.s.

hadi gelin de iki lafın belini kıralım kaydirigubbakcemile3
Tarkan'da uyuşturucu kullanıyormuş yaa iki gün önce duydum üzüldüm

Back
X