- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #63.761
anam yazdıklarımnereye gitmiş ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 90 tl. ye aldım kendi resmini eklerim sana yollarım yada canımzeynacim pusetiniz cok güzelmis nerden ve ne kadara aldin canim?bende alicamda acaba tr denmi alsam diye karar veremedim.
tsk,ler fistik o seni ngüzelligin ...
nazlımelek ve zeyna geçmiş olsun atlatır bebelere inşallah bir anönce kuzular inşallah kerem e de geçmez
zeynacım çok güzelmiş güle güle kullanın ben bunun aynısından baktım tatlım ama bu hiç yatmıyordu kademesi yoktu birde kumaşı nalyon gibiydi seninkide öle mi bebeşim iyimiş fiyatıda atında file olması yararlı oluyor
günaydın ;
nazlıcım geçmiş olsun canım ,
menüleriniz süper ,bizde bu akşam dışarıya talim :))
zeynacım hayırlı olsun arabanız ,güle güle kullanın,ben almayı düşünmüyorum çünkü benimki zaten baston gibi ..
çok uykusuzum ,saat 4 de yattım ,6 da bu kız sayesinde uyandım ,koca gün 2 saat uyku ile duruyorum ..
slm kızlar hoşgeldimniz hepiniz dersten çıktım eve gidiyorum yemeğe gelir gelmez bir ders daha var off ondan sonra buradayım
nazlımeleğim geçmiş olsun
yasminim anılımın öksürüğü geçmedi bir türlü yaa
zeynam hayırlı olsun pusetiniz güzelmiş
eylülüm, silikcim,çileğim hoşgeldiniz sizlerde
çilekcim gördüm fotolarını fıstık gibisin maşalalh iyi eğlenmişsin![]()
teşekkürler kızlaryaso yaptın mı revaniyi ,tarif vereyimmi canım ??
zeynacığım çok geçmiş olsun bebeğeemm,
bizde dışarı çıkıcaz ama kocam 6 da gelicek ,kızımı avm de oyuncaklara bindiricem ,geçen gün zeyna ile buluştuğumuzda turtıla bindi ,bayıldı ,ben korkar dedim ama korkmadı ,bende bugün götürüp arabalara filan da bindiricem ..
geçmiş olsun canım.aklında bulansun lasonil krem şişliğe çok iyi geliyo.morarmıyoda çok fazla.evde bulunduruyorum ben hep.loo gacılar o kadar dedim ki makina elektirk neyim saçtı gökgrlemesi gibi beyazmelek harici kimse
aaaaa demedi ne ayıp hiç yakıştıramadım
zeynam geçmiş olsun 2 gndür arıyom ama kapalı diyii telin nie küne cicim yaa yoksa ben mi o anda yakalıyorum anlamadım valla neyse bakalım
eylülcüm çıkamamışsınız hayırlısı olsun tatlım
bizde bugün tam çıkacaz benim lokum heyecan yaptı ve düştü kafası tam kapının köşesine geldi
yumurta gibi şişti kuzumun gözünün üzeri yaa çok ağladı çok üzüldm yaaa ne kadar dikkat etsemde
birden atlıyor heryere ya buz falan koymaya çalıştık tabi koydurmadı çok ağladı para koydum koydurmadı
ekmek içi ıslatıp hamur gibi yaptım onu yapıştırdım artık durdu biraz onunla
birazda indi zaten şişi çok şükr ki ama morardı aşkımın kafası yaa neyse ki başka bişe olmadı bunada şükr
rabbim korusun saklasın yavrumu hepsini inşallah
neden kızdı çilekçim seninki looo
pek kızacak gibi görünmüyor da
çilekçim sağol bi tanem
aaa ben göremdim ama facede resim
dur hemen girip bakayım da bazılarını silmişsin bile
çilek eşinin kızcağı kadar var canım heeeee res,imlerr
süpersin:)
loo gacılar o kadar dedim ki makina elektirk neyim saçtı gökgrlemesi gibi beyazmelek harici kimse
zeynam geçmiş olsun 2 gndür arıyom ama kapalı diyii telin nie küne cicim yaa yoksa ben mi o anda yakalıyorum anlamadım valla neyse bakalım
bizde bugün tam çıkacaz benim lokum heyecan yaptı ve düştü kafası tam kapının köşesine geldi
yumurta gibi şişti kuzumun gözünün üzeri yaa çok ağladı çok üzüldm yaaa ne kadar dikkat etsemde
birden atlıyor heryere ya buz falan koymaya çalıştık tabi koydurmadı çok ağladı para koydum koydurmadı
birazda indi zaten şişi çok şükr ki ama morardı aşkımın kafası yaa neyse ki başka bişe olmadı bunada şükr
kuzumu yıkadım ,kendimi yıkadım pakladım ,yavruyu uyuttum ,işte burdayım ,
malesef çıkamadık bügün eşim geç geldi o saatten sonra da çıkılmazdı zaten ,bizde sıcak evimizde oturup yemek yedik ,tv izledik napalım :)
loo gacılar o kadar dedim ki makina elektirk neyim saçtı gökgrlemesi gibi beyazmelek harici kimse