- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #63.861
Bu arada Anıl 12,5-13 kg arası gidip geliyo.Doktor çok da almasın dedi.Bende çok yüklenmiyorum.Kucakta taşıması zor ve çok kucakcı
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün akşam revani yaptım.Resmini de çektim.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım:)))
![]()
Bu arada Anıl 12,5-13 kg arası gidip geliyo.Doktor çok da almasın dedi.Bende çok yüklenmiyorum.Kucakta taşıması zor ve çok kucakcı((
Ayy kızlar bende çok sevdim.Özenemedim Anıl çok bunalttı.Harala gürele yaptım çıktım valla. Kalimerom , Silikcim gönderiyorum size de .Adres?
maşallah bizimkine göre çok tombiş keşke benim yerime oğlum kğ alsa hep ben alıyom
Canım bizde de öyle.Tonton ailesiyiz biz.Baba 89 kg , ben 74 işte oğlumda bu iki tontondan ve 12,5-13 kg:)))
anne babayla alakalıysa eger oglum bana cekmıs
zıra ben cok secerım ve zayıfımdır
demekki butun bebekler kahvaltı konusunda hemen hemen aynı .biz karışım yapıyorduk zorla onu yiyodu,şimdi onu da yemiyor kaşar peynir seviyordu kesip eline veriyordum issıra ıssıra yiyodu şimdi onuda yemiyor kahvaltı olayı tamamen bitti.hoş yemek te yediği pek söylenemez yemeyen çoçuk çok zor ya. bizim kilomuz hastalığyla beraber baya geriledi.
yasmincim eline sağrlık çok güzel görünuyor.kaymağın üstündeki ne canım anlayamadım.
valla bende haftasonu sıkıntıdan götürdüm tatlıları diyet miyet kalmadı.haftasonu kontrolum vr .kesin kilo almış olarak çıkacam
attın bu arada havanı biz tombullara