• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Asortik,zeyna,yasmin geçmiş olsun hepinize.

Minikçim ben de aynı şeyi düşünüyorum oğlumla başbaşayken daha sakin bir çocuk olduğunu düşünüyorum.

Beyazcım demek açılışı yaptın hadi hayırlısı..Bol kazançlar canımcım:kedi:

Silik boş ver kocanı sen gel arada buraya..
teşekkür ederim şekeer
dr. gitttim ilaçlarımı aldım eve geldim dinleneceğim umarım
he aklıma gelmişken pusetimizin resmini koyayım
+ 2 ekle
piroş ggıııı dikkat aman ezdirme kızlar halı aman hee
miniğim sende az daha zayıfla emin ol buhar olup uçacaksın yaww fazla zayıflıkta iyi değil
ben 2 kg almışım ama memnunum halimden ben 53 eşim 68 ufaklık 10.500 normal sanırım ama büyüğüm bariz obez dr. gitmesi lazım ohaoldumsmile

i558057_dsc01219.jpg

zeynam cok hos gorunuyorsunuz
gule gule kullanın psuetınızı

benım zayıflama gıbı bır cabam hıc olmadı aksıne kılo almak ıcın ugrastım bır donem
evlendıgımde 42 kıloydum dusunun artık
allaha sukur kansızlık harıcınde sıkayetım yok
canım ne ısterse yıyorum ama mıde kucuk sanırım azıcık yeyınce doyuyorum

teşekkür ederim şekeer
dr. gitttim ilaçlarımı aldım eve geldim dinleneceğim umarım
he aklıma gelmişken pusetimizin resmini koyayım
+ 2 ekle
piroş ggıııı dikkat aman ezdirme kızlar halı aman hee
miniğim sende az daha zayıfla emin ol buhar olup uçacaksın yaww fazla zayıflıkta iyi değil
ben 2 kg almışım ama memnunum halimden ben 53 eşim 68 ufaklık 10.500 normal sanırım ama büyüğüm bariz obez dr. gitmesi lazım ohaoldumsmile

i558057_dsc01219.jpg

kız zeyna bu sen misin ne kadar zaayıfsın bebişin çok tatlı maşallah

zeynacım süper çıkmışsınız cnm maşallah size sen zati formunu koruyosun biliyosszemuszemusayrıca o bonusu ham yaparım ben maşallahhhh
senin eşinde zayıfmış, benim gibi ezilme derdin yokkaydirigubbakcemile3

pusetinizde çok güzelmiş cnm markası ne bunun bide fiyatını öğrensemopuyorumnanaktan

ben 25 yaşındayım ama senden yaşlı görünüyorum bu arada ben bu yazışma işinde okadar ilerleyemedim nasıl resim koyucan ki kğ aldım alalı rsim çektirmekten nefret eder oldum

ben 29 yaşıma geldiğimde piroş 6 buçuk 7 yaşlarında olcak
bitane daha yapsam oda 1-2 yaşlarında olsa
bende zeynanın kilosunda olsam hiç fena olmazkaydirigubbakcemile3 1 kaç kilo fazlada olabilir fark etmez::)

zeynacım süper çıkmışsınız cnm maşallah size sen zati formunu koruyosun biliyosszemuszemusayrıca o bonusu ham yaparım ben maşallahhhh
senin eşinde zayıfmış, benim gibi ezilme derdin yokkaydirigubbakcemile3

pusetinizde çok güzelmiş cnm markası ne bunun bide fiyatını öğrensemopuyorumnanaktan

saol tatlım sizin kadar tatlı olmasakta ,idare ederiz Şeniz

markası story diye bişi125 tl idi 90'a aldım altında ve arkasında filesi var ayrıca 3 kademe yatabiliyor çoğu yatmıyo bunların hem uygun hem sepetli hemde yatan olduğu için aldım ama benim bonusum arabaya hayatta binmezdi bundan indirince ağlıyo dşarıyı daha güzel seyredebildikleri için sanırım tavsiye ederim

günaydın ;

biri kilolardan mı bahsetmiş ;
sanırım burda kilosuyla en barışık benim ,80 kiloyum dolu dolu ,iki minik ederim dimi zemuszemus

yasmin tatlı süper duruyo ,nasıl beğendin mi ,güzel oldumu tadı ,ben severek yapar ve yerim ..cokacimcoook

zeynacım fıstık gibin çıkmışın yavru ,öperim seni şap diye .:asigim:

günaydın ;

biri kilolardan mı bahsetmiş ;
sanırım burda kilosuyla en barışık benim ,80 kiloyum dolu dolu ,iki minik ederim dimi zemuszemus

yasmin tatlı süper duruyo ,nasıl beğendin mi ,güzel oldumu tadı ,ben severek yapar ve yerim ..cokacimcoook

zeynacım fıstık gibin çıkmışın yavru ,öperim seni şap diye .:asigim:

Güzel oldu.Severek yaptım ama yiyemiyorum:((Bu arada senin boy uzun Eylülcüm.Kaldırır o kiloyu..

Zeynacım sana resim göstermeyi, Miniğe de kilo söylemeyi yasaklıyoruuuuz:))opuyorumnanaktan

kız piraye sus allah aşkına yaa ,çıtır olduğunu biliyoruz da burda ifşa etmeseydin olmamıydı ..ben 29 yaşındayken melis 1 yaşında olcak kaydirigubbakcemile3

Back
X