• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

zeynam güzel hatunum nazarlar mı deydi sanaaa geçmiş olsun yat dinlen bugün atlat inşallah

eylül o boya kilo iyi kı fıstık gibisin vallahh billahhh

sapişim güzel ablanın yeni yaşı kutlu olsun bu yaş ona güzel mutluluklar kucağına bebeler versin :Saruboceq:

lavişim yeni pusetiniz çok güzelmiş önündeki bar çok kunallışlı hayırlı günlerde kullansın yamurcuk

silikçim çok merak ettim oğluşunu anlattığına göre aynı benimki gibi benimkide 10 kilo henüz hiçbişii yemiyor eskiden takıyordum artık fazla takmıyorum anki açıldı biraz daha iyi son 3 gündür:nazar:
doktorum bana b vitamini verdi (becozyme) açıldı accık boğazı ama hala sevdiği seyler dışında yemiyor sevdiği şeylerde çok az aynıı babası kılıklı uyuz yemek konusunda

aminnnnn krikitosummm amiinn canımm sağoll opuyorumnanaktansen hamilesin duaların kabul olur arkadaşım olumunekankayizsmile
hava hakikaten çok güzel bugün.Bende totomu kaldırırsam kızı parka götüreyim bari diyorum da hiç bir şey yapmak istemiyrum ben yaa,niye böyle oldumkii,puff

zeynam güzel hatunum nazarlar mı deydi sanaaa geçmiş olsun yat dinlen bugün atlat inşallah

eylül o boya kilo iyi kı fıstık gibisin vallahh billahhh

sapişim güzel ablanın yeni yaşı kutlu olsun bu yaş ona güzel mutluluklar kucağına bebeler versin :Saruboceq:

lavişim yeni pusetiniz çok güzelmiş önündeki bar çok kunallışlı hayırlı günlerde kullansın yamurcuk

silikçim çok merak ettim oğluşunu anlattığına göre aynı benimki gibi benimkide 10 kilo henüz hiçbişii yemiyor eskiden takıyordum artık fazla takmıyorum anki açıldı biraz daha iyi son 3 gündür:nazar:
doktorum bana b vitamini verdi (becozyme) açıldı accık boğazı ama hala sevdiği seyler dışında yemiyor sevdiği şeylerde çok az aynıı babası kılıklı uyuz yemek konusunda

sende de aynı dert ver desene benimki emmeye gelince iyi iştahlı yemek yok

aminnnnn krikitosummm amiinn canımm sağoll opuyorumnanaktansen hamilesin duaların kabul olur arkadaşım olumunekankayizsmile
hava hakikaten çok güzel bugün.Bende totomu kaldırırsam kızı parka götüreyim bari diyorum da hiç bir şey yapmak istemiyrum ben yaa,niye böyle oldumkii,puff

biz saat 3 te annemlerle inciraltında buluşçaz tatlım teyzem falanda gelcek banuda istersen gel bebeşim sende yiğitte bizi iş dönüşü alır evine bırakırız seni tatlışım

bol bol dua edicem ablan için de tatlım

Son düzenleme:
aaaaa senin dünya yakışıklısı bir oğlun var,güzeller güzeli arkadaşım,33 yaşında mesleğini eline almış,hem çok başarılı bir anne hem de çok başarılı bir doktor olmuşsun.Sen zaten sus hiç konuşma istersen,üstüne zıplamayalım sonra senin kaydirigubbakcemile3

bugün bu işler nasıl bitecek oğluma bile bi agırlık çöktü kendimi dışarı atsam diyorum ama üşeniyorum aaaaamann hergün aynı şeyleri yapmaktan çook sıkıldım

sağol kankam eksik olma kuşum başka zaman inşallah.Belki anneme gitme durumum olur bugün yine kayınvalidenle birlikte olacaklardı da kaydirigubbakcemile3
fizikçicim hoşgeldin a.s. istersen buradan bizimle paylaşım yap biz 2008 kasım annleriyiz,istersen temmuz annelerine de bakabilrsin opuyorumnanaktan

biz saat 3 te annemlerle inciraltında buluşçaz tatlım teyzem falanda gelcek banuda istersen gel bebeşim sende yiğitte bizi iş dönüşü alır evine bırakırız seni tatlışım

bol bol dua edicem ablan için de tatlım

anlaşılan senin hamişlik zur geçmiyo ben hamilekigimde yerlerde süründüm resmen bulantıdan anca serumla beslendim 9 ay boyunca sende yok böyle bi sorun maşallah

selam kızlar...geçte olsa bi girip bakıyım dedim..bizim hatunlar neler kaynatmış:)))
ilk zeynamın resmini gördüm..bu ne güzellik kız zeyna..oğluşunada sanada maşallah süphanallah..
geçmişede çok fazla bakamadım..
offf yaaa sıkıldım ben bu işten istifa edicem vallaha..hemen geliyorum

Ühüüühüüüüü hava atıcak bişi bulamadım..Kilo desen tavanda,yaş desen 33,çocuk desen 1 tane ühühüüüüüüü:delphin:

sen sus gelmiyim yanına vallahh kaydirigubbakcemilehıhh ben 20 yaşında evlendim 22 mimde doğurdum da ne oldu evde çocı-uk bakıyom kocadan para bekliyom keşke senin gibi mesleğimde ilerleyip de evlenip çocuk doğursaydım da 33 yaşında doğursaydım şekerim çocuklarıma daha yararlı anne olurdum gül gibi mesleğim vardı ilerlemek yerine hamileyken işi bıraktım :olmaz:

aaaaa senin dünya yakışıklısı bir oğlun var,güzeller güzeli arkadaşım,33 yaşında mesleğini eline almış,hem çok başarılı bir anne hem de çok başarılı bir doktor olmuşsun.Sen zaten sus hiç konuşma istersen,üstüne zıplamayalım sonra senin kaydirigubbakcemile3

Canım safişimmmmmm..opuyorumnanaktan
Tımam tımam sustummmmmm..Böyle bir şarkı vardı hatırlayan va r mı?

Oh beee.Nerde kaldın Çitosum:((

Geldim kardeş geldimm..:hulya:

anlaşılan senin hamişlik zur geçmiyo ben hamilekigimde yerlerde süründüm resmen bulantıdan anca serumla beslendim 9 ay boyunca sende yok böyle bi sorun maşallah

canım ben mert e hamileyken 7a y hiç birşey yemeden kustum hastaneye yatıyordum sık sık serum bağlıyorlardı bundada öle olucak die çok korktum ama demekki her bebek daha ana karnından farklılıklar gösteriyormuş bundada oldu miğde bulantıları ama normal hamileler gibi 12. haftada bitti mert te 9 ay istifra ettim ben hamiliyken 10 kilo verdim düşün gerisini

selam millet ben keldiiiiimmmmmmmmm
bendeniz 58kg kocam 69kg mikroskobiğim de 10 küsür kg
ben 29 yaşında biri8 biri 1.5 yaşında iki oğlan anası olarak bütün gün evde totomu büyütmekteyim işler kendi kendine oluyo çocuklar kendi kendine büyüo yemeklerde kendi kendine pişiyo sempatiksalakcinni (zeyna hanıma kapaktır):roflol:

Back
X