• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

millet havasını basmış valla çıtırlar süper
ben o kadar çıtır sayılmam tombilide sayılmam orta ayar gidiyorum heralde

27 yaşındayım 1.68 boy ve 56-57 kiloyum eşimde 32 yaşında 1.75 boyunda ve 76 kilo çok uyumsuz değiliz yani oğluşumda 15 aylık 83 santim ve 12 kilo fındık kurdum kaydirigubbakcemile3

melegim gerçekten şaşırdım bu arada vajınden gaz olayını yeni okudum öldüm gülmekten

işte hayatım o topikteki ve buradaki benzeri yazılarım yüzünden bana cinsel danışma uzmanı diyorlar, yada adult yada ayşe arman vs.... lakaplarım mevcut farklı farklı kaydirigubbakcemile3 biraz açık anlatıyorum sanırım o yüzden aklinialirimsmile

evet evet katılıyorum ,zeyna resim koymasın ,minik kilo söylemesin ,hatta onlar bişey yazmasın kalbimizde yaşasın :))

pıgı bilmiyorumkismile boshayallersmile
selam millett,bugün hastamiyim neyim anlamadim cok halsizim. :(

canım gecmıs olsun
fotolarına baktım ama sanırım bazılarına ambargo uygulanmıs
ne kadar merak etsemde emınım cok guzeldır hepsı

eve gıttım geldım
baktım eylul yenı topıc acmıs hemen bende katıldım geldım

hava güzel dedim bozuldu çook yorgunum bende gündüz uyumayı becerebilsem keşke gece uyuma gündüz uyuma bittim valla bebem gece uykusuna alışsa biyse şu eziyet yada ben gündüz uykusuna alışsam

Çileğim ne iş?Grip filan mı yoksa..Geçmiş olsun fıstık.

Çitosum seve seve yaparım.Sen hele gel:))

Beyazmeleğim geçmiş olsun tontiş.Enfeksiyon olmuşsun:((

çileğim az iş yap canım çürüyecek ev temizlikten:))
zeynacıma tlamışım seni harikasınn canım sende bonusdaa
revanide süper yasmin harikasın tabi tarifi veren eylülde:)))
yasmin canım haksızlık etme bebişim sen müthişsinnn

Beyazmeleğim nerde benim.Ayyy gülmekten kırıldım.Topiklerde dolaşıyodum.Vajinadan gaz kaçması topiğinde Meleğimin yazısını okudum.Müthiş bi kadın bu ya.Yanımda olsa sarılıp öpecektim.Ne sevimli bu gacı:))

minigim yasminim lavisim nebilim yaa,sanirim bogazim aciyor yaniyor habire

cok gücsüz benim vücudum biraz sogukta kalayim hemen belli eder.

uyutup geleyim sunu,azdi iyice..

Back
X